Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
چجوری ماشینمو تو انلاین بیمه کنم؟
چطوری میشه رنگ ماشینو عوض کرد؟
از تو گوشی بیمه کن ماشینو... یا یه شماره اس یا تو نت باید بچرخی:D
برای تیون کردن ماشین، بالا بردن شتاب و سرعت ماشین و تعویض رینگ و لاستیک و همه کارا برو توی Los Santos Customs...

دوستان من از روزی که بازی رو گرفتم هر بار که میخوام وارد بخش انلاین بازی بشم اررور میده dns هم زدم باز فرقی نکرد اینجا کسی هست که مشکل منو داشته باشه؟

دوستان من تو اون مرحله اي كه مايكل با لستر نقشه دزدي از جواهر فروشي رو چيدن و نفراتم انتخاب كردن و بعد مايكل مياد بيرون حالا گير كردم هيچ چيز جديدي نمياد چه بايد كرد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان من تو اون مرحله اي كه مايكل با لستر نقشه دزدي از جواهر فروشي رو چيدن و نفراتم انتخاب كردن و بعد مايكل مياد بيرون حالا گير كردم هيچ چيز جديدي نمياد چه بايد كرد؟

با مایکل تو خیابونا بچرخ تا اینکه بهت پیغام میاد و جای ماشین پلیس رو بهت میگه و باید انو بدزی ... ماشینش هم یه ونه سیاهه ...

با مایکل تو خیابونا بچرخ تا اینکه بهت پیغام میاد و جای ماشین پلیس رو بهت میگه و باید انو بدزی ... ماشینش هم یه ونه سیاهه ...

تو سيو ها اسمش هيت grass roots هر كاري ميكنم هرچقدر وا ميچرخم اتفاقي نميوفته.براي فرانكلين شركت تو racing اجباريه؟

یه سوال میپرسم وجدانن بهم نخندین :d
من بازیمو با عنوان "بهمراه کد" خریدم.من متوجه نمیشم این کد کجاس و هر جا که هست کجا باید وارد بشه.ممنون میشم جواب بدین

یه سوال میپرسم وجدانن بهم نخندین :d
من بازیمو با عنوان "بهمراه کد" خریدم.من متوجه نمیشم این کد کجاس و هر جا که هست کجا باید وارد بشه.ممنون میشم جواب بدین

کد پول هست که 500 هزارتا انلاین میده و 500 هزار تا افلاین . اگه انلاین باز هستی بدردت میخوره وگرنه افلاین اینقدر پول بدست میاری که اصلا ارزش نداره بخوای کد رو استفاده کنی . خب واس استفاده هم داخل قاب بازی باید یه تیکه کاغذ باشه روش یه کد 12 رقمی نوشته باشه . اونو میری داخل STORE اخرین گزینه ها یه گزینه هست REDEEM CODE وارد میکنی .

يه مرحله كه هست با ترور يه همواپيما مسافر بري ميدرزدي بعد با موشك ميزنن...بايد توو چه ارتفاعي بريم كه خارج شه؟

هیچی باید بپری پایین از هواپیما . وقتی هواپیما رو زدن یکم باهاش پرواز کن بعد بپر پایین . فک کنم با مثلث میپرید پایین

بچه ها هنو برف میاد؟

خیر!!!! امروز رفتم آفتاب خالص بود

- - -ویرایش - - -

دوستان این آ‍دیت جدید رو میشه با لینک مستقیم از جایی گرفت؟
اینجوری با این نت یه شبانه روز طول میکشه

به احتمال زیاد توی تاپیک PSX توی همین انجمن PS4 گذاشتن یه سری بزن

- - -ویرایش - - -

يه مرحله كه هست با ترور يه همواپيما مسافر بري ميدرزدي بعد با موشك ميزنن...بايد توو چه ارتفاعي بريم كه خارج شه؟

تو هر ارتفاعی که باشی وقتی که Ron بت میگه پیاده شو باید مثلثو بزنی دوباره کنترل خود شخصیت میاد دستت و بقیه ماجرا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or