به نظرم زیاد حساس شدیراکستار هم داره میره توی باقالی ها
یه اپدیت نمیده این افت فریم رو موقع رانندگی درست کنه . وقتی شبه افت فریم نیست . وقتی روزه افت فریمه . اول شخص اف فریم کمتره . سوم شخص افت فریم زیاده . اصلا خودشونم نمیدونن چی به چیه![]()
به نظرم زیاد حساس شدی
افت فریمش اونقدر روی اعصاب نیست (برعکسه بعضی بازیا### لول)
یه موقها نمیشه 100% همه مشکلات رو برطرف کرد با پچ حتمی ...
سلام خدمت دوستان.
خب بخش داستانی بازی تموم شد تعداد کمی هم از معموریت های فرعی تموم شد فکر کنم دیگه بخش افلاین برای بنده چیزی نداشته باشه ولی میخوام از دوستانی که تجربه انلاینش رو دارن ارزش داره نگهش دارم بعدا پلاس بگیرم البته مشکل اپدیت دارم هنوز اپدیتش نکردم الان حدود 5 گیگی اپدیت میخواد. بخش انلاینش چقدر ارزش داره واقعا ؟
من بخش سینگلو 100% تروفی کردم . آنلاینم بودم شروین گرفتمشونبه نظرم بزرگترین مشکل بازی که واقعا اذیت میکنه گلیج تروفیها هست
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
همین الان توی آنلاینش هستم ولی چرا برفی نیست؟
یه آفتاب تیزی داره
برداشته شد؟
ولی فکر کنم راک استار تمدید کرد به خاطر خرابی ها.بله چهارشنبه - پنجشنبه - جمعه برف داشتيم
همین الان توی آنلاینش هستم ولی چرا برفی نیست؟
یه آفتاب تیزی داره
برداشته شد؟
- - -ویرایش - - -
ولی فکر کنم راک استار تمدید کرد به خاطر خرابی ها.
این چند روز که خراب بود کلا!
با بقیه حرفت کاری ندارم ولی آپدیتش 5 گیگه ؟سلام خدمت دوستان.
خب بخش داستانی بازی تموم شد تعداد کمی هم از معموریت های فرعی تموم شد فکر کنم دیگه بخش افلاین برای بنده چیزی نداشته باشه ولی میخوام از دوستانی که تجربه انلاینش رو دارن ارزش داره نگهش دارم بعدا پلاس بگیرم البته مشکل اپدیت دارم هنوز اپدیتش نکردم الان حدود 5 گیگی اپدیت میخواد. بخش انلاینش چقدر ارزش داره واقعا ؟
خوشبحالت به من تروفی نمیده کلافه کرد منومن بخش سینگلو 100% تروفی کردم . آنلاینم بودم شروین گرفتمشون
5 گیگ نبوده همون 1.23 هست !!!با بقیه حرفت کاری ندارم ولی آپدیتش 5 گیگه ؟
من دیروز آپ کردم 1.23 گیگ بود چرا ؟ قضیه چیه !!
در ضمن بعد آپدیت گاراژ نمیده ؟ با اون ماشین ها ؟
اپديت بازي ربطي به سينگل داره يا فقط ماله انلاينه؟ بدون اون قسمت سينگل رو شروع كنم؟
البته اون 2 تا ماشین استایل مسابقه ای هم اضافه کرده بودن D:اپدیت اولی فقط برای یه سری مشکلات تک نفره بود وگرنه بقیه اپدیتها بجز اپدیت اخری برای سرورای انلاینه.اپدیت اخریم فقط چندتا اسلحه اینا اضافه میکنه به تک نفره و مولتی
اکانت Primary کردی؟دوستان من با اكانت رجين ٢ كد ٥٠٠٠٠٠ تا رو گرفتم تازه دانلود شد و موقع نصبم با اون اكانت اصليم نصب مردم ولي تو بانكم پولي اضافه نشده بود...