Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
راکستار هم داره میره توی باقالی ها :|
یه اپدیت نمیده این افت فریم رو موقع رانندگی درست کنه . وقتی شبه افت فریم نیست . وقتی روزه افت فریمه . اول شخص اف فریم کمتره . سوم شخص افت فریم زیاده . اصلا خودشونم نمیدونن چی به چیه :|:|
به نظرم زیاد حساس شدی
افت فریمش اونقدر روی اعصاب نیست (برعکسه بعضی بازیا### لول)
یه موقها نمیشه 100% همه مشکلات رو برطرف کرد با پچ حتمی ...

به نظرم زیاد حساس شدی
افت فریمش اونقدر روی اعصاب نیست (برعکسه بعضی بازیا### لول)
یه موقها نمیشه 100% همه مشکلات رو برطرف کرد با پچ حتمی ...

چرا! به نظر منم موقع رانندگی کاملا رو اعصاب هستش. مخصوصا موقعی که میخوای پیچ رو بپیچی یا یه میدان رو دور بزنی خیلی اذیت میکنه.

سلام خدمت دوستان.
خب بخش داستانی بازی تموم شد تعداد کمی هم از معموریت های فرعی تموم شد فکر کنم دیگه بخش افلاین برای بنده چیزی نداشته باشه ولی میخوام از دوستانی که تجربه انلاینش رو دارن ارزش داره نگهش دارم بعدا پلاس بگیرم البته مشکل اپدیت دارم هنوز اپدیتش نکردم الان حدود 5 گیگی اپدیت میخواد. بخش انلاینش چقدر ارزش داره واقعا ؟

نظرشخصي: اگر ديگه كلا سير شدي از بازي به نظرم ديگه نگهش ندار ولي اگه هنوز وقتي بهش فكر ميكني يه حس عجيبي بهت دست ميده نگهش دار و انلاينش رو بازي كن

Sent from my iPhone using Tapatalk

همین الان توی آنلاینش هستم ولی چرا برفی نیست؟:D
یه آفتاب تیزی داره:D
برداشته شد؟

- - -ویرایش - - -

بله چهارشنبه - پنجشنبه - جمعه برف داشتيم
ولی فکر کنم راک استار تمدید کرد به خاطر خرابی ها.
این چند روز که خراب بود کلا!

همین الان توی آنلاینش هستم ولی چرا برفی نیست؟:D
یه آفتاب تیزی داره:D
برداشته شد؟

- - -ویرایش - - -

ولی فکر کنم راک استار تمدید کرد به خاطر خرابی ها.
این چند روز که خراب بود کلا!

اون تمديد شانل لباس ها - اسلحه ها - specia crates - اتومبيل ها ميشه كه اگر نگرفيد بگيريد

سلام خدمت دوستان.
خب بخش داستانی بازی تموم شد تعداد کمی هم از معموریت های فرعی تموم شد فکر کنم دیگه بخش افلاین برای بنده چیزی نداشته باشه ولی میخوام از دوستانی که تجربه انلاینش رو دارن ارزش داره نگهش دارم بعدا پلاس بگیرم البته مشکل اپدیت دارم هنوز اپدیتش نکردم الان حدود 5 گیگی اپدیت میخواد. بخش انلاینش چقدر ارزش داره واقعا ؟
با بقیه حرفت کاری ندارم ولی آپدیتش 5 گیگه ؟
من دیروز آپ کردم 1.23 گیگ بود چرا ؟ قضیه چیه !!
در ضمن بعد آپدیت گاراژ نمیده ؟ با اون ماشین ها ؟

اپديت بازي ربطي به سينگل داره يا فقط ماله انلاينه؟ بدون اون قسمت سينگل رو شروع كنم؟

اپدیت اولی فقط برای یه سری مشکلات تک نفره بود وگرنه بقیه اپدیتها بجز اپدیت اخری برای سرورای انلاینه.اپدیت اخریم فقط چندتا اسلحه اینا اضافه میکنه به تک نفره و مولتی

اپدیت اولی فقط برای یه سری مشکلات تک نفره بود وگرنه بقیه اپدیتها بجز اپدیت اخری برای سرورای انلاینه.اپدیت اخریم فقط چندتا اسلحه اینا اضافه میکنه به تک نفره و مولتی
البته اون 2 تا ماشین استایل مسابقه ای هم اضافه کرده بودن D:

دوستان من با اكانت رجين ٢ كد ٥٠٠٠٠٠ تا رو گرفتم تازه دانلود شد و موقع نصبم با اون اكانت اصليم نصب مردم ولي تو بانكم پولي اضافه نشده بود...
اکانت Primary کردی؟

دقیقا یاد نداریم اما سریه این قضیه یک کاربری گفت پول به اون اکانتی فقط واریز شد که redeem شده بود ... چون 1 بار مصرف هست
اما صفحاتی پیش یکی گفت نه با primary کردن به اکانت دیگه هم اومد .

متاسفانه دقیق خودم نمیدونم
اما واسه ریسک کم
شما primary کن اکانتی که باهاش redeem کرد و ببین شخصیت انلاینت پول رو گرفته یا نه ... توی ATM هم نگاه کن یا از سایت برو بخشه money و اونجا توی اکانت بانکی ببین ...
اگر نه که احتمالا فقط به اون اکانتی واریز میشه که redeem شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or