2.1B که به عبارتی میکه 1 میلیارد ( بیلیارد ) و 100 میلیونتو Single مقدار پولی که میشه نهایت بدست اورد چقدره ؟!
من حدود 600 میلیون دارم برای هر شخصیت !
اوف چقدر زیاد2.1B که به عبارتی میکه 1 میلیارد ( بیلیارد ) و 100 میلیون
اوف چقدر زیاد
چطوری؟! اخه هر کاری کردم بیشتر از 800 میلیون بالاتر نزده !
البته بخاطر این باگ لعنتی که بازی هی از اول دوباره Load میشه از دست دادم ،حواسم نبود سیو کنم
اگر با عوض کردن DNS ها مشکلت برطرف نمیشه به نظرم با ISP تماس بگیر !دوستان من از روزی که بازی رو گرفتم هر بار که میخوام وارد بخش انلاین بازی بشم اررور میده dns هم زدم باز فرقی نکرد اینجا کسی هست که مشکل منو داشته باشه؟
دقیقا نمیشه گفت این میتونه صرفا راه حله این مسعله باشه اما NAT TYPE 2 کن اگر 3 هست یا restrict هست .عاقا جدیدا هرچی من آنلاین میزنم توی یه لابی می افتم که حداکثر 6 نفرن
قبلنا همش 30 نفری بود
چیکار کنم؟
دوستان من تو اون مرحله اي كه مايكل با لستر نقشه دزدي از جواهر فروشي رو چيدن و نفراتم انتخاب كردن و بعد مايكل مياد بيرون حالا گير كردم هيچ چيز جديدي نمياد چه بايد كرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان ما همينجور مونديم مسي نبود؟پولمم ١٩ دلار بيشتر نيست چه بايد كرد؟كسي نبود؟
فکر کنم باید میرفتی بالای یه ساختمون بلند که اطراف اونجا هست و از جواهر فروشی عکس برداری میکردی!
البته خیلی وقت پیش رفتم و دقیق یادم نیست ولی تو همین مایه ها بود!
من خودم زمانی که به این مرحله رسیدم سوییچ کردم رو فرانکلین و مسابقه سه گانه رو اول شدم بعد که سوییچ کردم رو مایکل طرف بهم زنگ زدعكسم گرفتم تو اون دفتر داغونه نقشه هم كشيديم گفت برو زنگ ميزنم اما همينجوري سه روزه دارم ميچرخم و خبري نيست
عكسم گرفتم تو اون دفتر داغونه نقشه هم كشيديم گفت برو زنگ ميزنم اما همينجوري سه روزه دارم ميچرخم و خبري نيست
من خریدم کاملا ارزش داره ولی اگه رو نسل قبل زیاد بازیش کردی صبر کن ارزون تر شد بگیرشبچها من بازیش رو نسل قبل تمومیدمش ارزش دار بگیرمش دوباره؟