Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
اقا ما وصل شدیم به سرور، با همون شخصیت قبلیمون تو ps3 !
سرور ps4 کاملا خلوت بود
منتها سوشیال بخش گالری ps4 ش غیر فعاله!
هرچی عکس گرفتم تو سرور جدید معلوم نیست کجا رفته!

چجوری وصل شدی ؟
به من این اررور رو میده : the rockstar game services are unavailable right now

دوستانی بازیرو نرفتن وارد نشن :d
دوستان کسی میدونه رابطه مایکل و ترور چی بوده اخه ترور بعد این که مایکل رو میبینه میگه چرا مایکل زندس؟
در کل ببین اینا چی بوده
یعنی تو واقعا نفهمیدی تو ماموریت اول چه اتفاقی می افته ؟ :|

دوستان خدا بخواهد انشاله نمیرم و زنده باشم فردا میخرمش ...
برا کسی که نخواد آنلاین بازی کنه و داستانشو بخواد بره آپدیت لازم که نیست؟؟ بدون آپدیت هم میشه لذت برد و سر شوق اومد؟؟با آپدیت چیزی که اضافه نمیشه؟؟رو کیفیت بازی که تاثیر نداره آپدیت؟؟

عاقا این شلوغ بودن شهر هم دردسری شده ها! هرکیو میخوای خفت کنی چند نفر وایسادن نگاه میکنن! بدتر از اون این مامورای پلیس هستن! کافیه به یه نفر بگی بالای چشمت ابروـه سریع سروکله شون پیدا میشه!

فک کنم بخاطر هایپی که داشتن، نفهمیدن چی به چیه! :دی
اولین ماموریت خیلی سریع بود واقعا به سختی میشد هم لذت برد هم جلو رفت!
کسی هم هایپ نداشته باشه با دیدن اون گرافیک و اون منظره تو برف به اندازه ای هنگ میکنه که متوجه بقیه مسائل نشه
ترور هم زمان جوونیاش عجب سیبیلی داشته :d

اقا یک نفر اتفاقات 3 روز گذشترو بگه :| من 3 روز نبودم 20 صفحه تاپیک رفته جلو :-s
هیچ خبری نیست همه جا امن و امانه

عاقا این شلوغ بودن شهر هم دردسری شده ها! هرکیو میخوای خفت کنی چند نفر وایسادن نگاه میکنن! بدتر از اون این مامورای پلیس هستن! کافیه به یه نفر بگی بالای چشمت ابروـه سریع سروکله شون پیدا میشه!

تونستی آنلاین بشی؟

من هم سیو نسل هفتم رو به ps4 انتقال دادم هم کد ۱۰۰۰۰۰۰ دلاری پریلود رو زدم حالا چه جوری از محتوای انحصاری که مخصوص این کار بود از جمله اضافه دشن مرحله جدید و تفنگ جدید استفاده کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or