فرقی نداره دیگه . 4 تا texture زدن بالا پایین در و دیوار . این عکسام که همش Photoshop و فی لترهای مختلفه. توی بازی اینطوری نیست اصلا ...So good
حالا هی بگید فرقی نداره با نسل قبل
option بزن قسمت online گزینه اولی transfer هست.بچه ها میشه راهنمایی کنید چجوری کاراکتر ps3 رو انتقال بدم به ps4
یعنی وافعا گرافیک تغییر خاصی نکرده ارمان ؟فرقی نداره دیگه . 4 تا texture زدن بالا پایین در و دیوار . این عکسام که همش Photoshop و فی لترهای مختلفه. توی بازی اینطوری نیست اصلا ...
option بزن قسمت online گزینه اولی transfer هست.
دوستان من با این قسمت بورس و سهام خیلی سر و کله زدم چیزی ازش نفهمیدم یه مشت عدد و آمار و ارقامه چجوریه ؟ یکی از دوستان چند صفحه قبل توضیحاتی داد ولی باز درست نفهمیدم هیچی پول برام نمونده دارم مسافر کشی میکنم
مرسی
چطوری رقیب یه شرکت رو از بین ببرم ؟ مراحل leters assassinations کجاس ؟خیلی راحت هست پول درآوردن. اینو یادتون باشه: قرار نیست بعد از تموم کردن 30-20 مرحله میلیونی پول داشته باشید. یکم زمان میخواد برای این کار.
اولین راهی که میشه پول خوبی درآورد تموم کردن بازی هست. مرحله آخر پول خیلی زیادی بدست میارید.
دومین راه هم مراحل lester's assassination هست. یکی از کاربران ردیت (Trekkx) راهنمایی گذاشته بود که میشد 2.1 بیلیون دلار پول درآورد در این مراحل
اصلیترین راه هم پول درآوردن هم سرمایه گذاری تو بورس هست. اول از همه لیست شرکت های رقیب رو باید بدونید.
CoolBeans / BeanMachine
Burgershot / Up-An-Atom
Clucking Bell / TacoBomb
FlyUS / AirEmu
GoPostal / PostOP
Bilkington / DollarPills
Pisswasser / Logger
MazeBank / BankOfLiberty
Redwood / Debonaire
Slaughter, Slaughter & Slaughter / Bullhead
RadioLosSantos / WorldwideFM
eCola /Raine
کاری که باید بکنید اینه که سهام یک شرکت رو بخرید و افراد و وسایل شرکت رقیب اون رو از بین ببرید.
راستش اگه درباره سهام GTA V سه یا چهار صفحه هم توضیح بدی بازم کمه. چون خیلی وسیع هست و شامل شانس هم میشه.
Sarcasm
اتفاقآ این بازی برخلاف بقیه بازیها + پینکگ خوب سرعت خوب هم میخواد خصوصآ تو این نسل که پلیرها بیشتر شدن
من با سرعت دانلود 600kb و پینگ 360 بدون مشکل یک سال بازی کردم :dاتفاقآ این بازی برخلاف بقیه بازیها + پینکگ خوب سرعت خوب هم میخواد خصوصآ تو این نسل که پلیرها بیشتر شدن