با کابل lan امتحان کن شاید تونستی ارتباط برقرار کنی =p~آقا این فرانکلین اصلا آدم خسته اییه ! بد دهن هم هست ، نمیتونم باهاش ارتباط بر قرار کنم
آقا این فرانکلین اصلا آدم خسته اییه ! بد دهن هم هست ، نمیتونم باهاش ارتباط بر قرار کنم
آقا این فرانکلین اصلا آدم خسته اییه ! بد دهن هم هست ، نمیتونم باهاش ارتباط بر قرار کنم
راضی میکنه ××_××در مورد گرافیک بازی بیشتر توضیح بدید
اینطور که به نظر میاد بازی از نظر گرافیکی تونسته مشتاقان نسل هشتمی رو راضی کنه
محمد جان این راهنمات خدایی خیلی عالیه دستت درد نکنه ، کاش اینجا هم کاملش و میزاشتی
( فونت های انگلیسی اون فوروم به شدت چشم و خسته میکنه و نا خواناس ، کاش به مدیرانش بگی یه فکری به حالش بکنن !)
دوستانی بازیرو نرفتن وارد نشن :d
دوستان کسی میدونه رابطه مایکل و ترور چی بوده اخه ترور بعد این که مایکل رو میبینه میگه چرا مایکل زندس؟
در کل ببین اینا چی بوده
حتما که تغییرات عمده و دیدنی نیست به وضوح :dدوستان،من این پچ 1.5 گیگ رو نصب کردم ولی توی بازی تغییری ایجاد نشد،برای شما هم اینظور بود؟
فقط مایکل یه خلاف کار با کلاسو خانواده دوس یا کلا یه family man کامله همشون خوبن ولی من مایکلو خیلی دوس دارم کارش درسته
- - -ویرایش - - -
اینا قبلا با هم رفیق فابریک بودن اول بازی هم اینا دارن با هم سرقت میکنن که مایکل تیر میخوره از اون ور تروور فرار میکنه ولی مایکل نمیدونست فرار کرده فک میکرد کشتنش در کل بعد چندیدن سال همو میبینن و ادامه داستانو دیگه خودت بازی کن:d
دوستان،من این پچ 1.5 گیگ رو نصب کردم ولی توی بازی تغییری ایجاد نشد،برای شما هم اینظور بود؟