Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
یه سوال: توی قسمت انلاین میشه ایتم هارو بین پلیر ها خرید و فروش کرد یا مثلا دوستت واست ماشین بگیره بهت بده مال خودت شه ؟

نه. فقط دوستت میتونه ماشین رو از خیابون برداره و ارتقاء بده ماشین رو ولی Tracker نندازه روش و بعدا شما ماشین رو برداری و Tracker بندازی. ( فقط برای ماشین های معمولی جواب میده)

متوجه نشدم !! :(
یعنی تمام معموریت های فرانکلین و باید تموم کنم تا بفیه کاراکتر ها باز شه ؟
اصن از اول بازی هیچ آپشنی واسه انتخاب کاراکتر دیگه نداشتم

تا وسط های بازی که برید همه کاراکتر ها باز میشن بعد میتونید از همشون استفاده کنید

از راهنمای بازی GTA V در سایت playstationtrophies.ir گذاشتم. تو تاپیک تروفی های GTA V کامل توضیح دادم.

- - -ویرایش - - -

ما 1 سال از گلیچ استفاده کردیم، بن که نشدیم هیچ جایزه هم دادن بهمون :دی

یادش بخیر. یدونه گاراژ خریده بودم و با دوستم ماشین ها رو گلیچ میکردیم و میزاشتم داخل گاراژ. هر وقت پولم کم میشد زود یکیشو میفروختم و دوباره با گلیچ جاشو پر میکردم :دی

محمد جان این راهنمات خدایی خیلی عالیه دستت درد نکنه ، کاش اینجا هم کاملش و میزاشتی :-bd

(‌ فونت های انگلیسی اون فوروم به شدت چشم و خسته میکنه و نا خواناس ، کاش به مدیرانش بگی یه فکری به حالش بکنن !‌)

متوجه نشدم !! :(
یعنی تمام معموریت های فرانکلین و باید تموم کنم تا بفیه کاراکتر ها باز شه ؟
اصن از اول بازی هیچ آپشنی واسه انتخاب کاراکتر دیگه نداشتم

یه چند تا مرحله که برید ترِوِر و مایکل هم آزاد میشن عجله نکن :d

این آپدیت 1 گیگی که آپدیت شماره 2 محسوب میشه برای چه چیزی هست؟؟ کسی میدونست اطلاعات بده.....
بازی مشکلی داره یا چیزی کم داره که آپدیت 1 گیگی دادن؟؟ یا که اگه آپدیت هم نکنیم مشکلی پیش نمیاد؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or