سلام . بله در واقع اینایی که شما میگی در کنار heist ها قسمت job رو تشکیل میدن که بیشتر جی تی ای آنلاین همینه. یعنی deathmatch و race و parachute و heists و اینچیزا.. یه بخشیش هم داخل session اتفاق میوفته که درواقع آزادید و توی نقشه میتونید بگردید. شما برای اینکه از دوستانت لفت ندی قبلش خودت به یک solo session جوین بشو (از توی تنظیمات و قسمت Online) و بعدش بگو دوستانت هم جوین بشن بهت. اینطوری دیگه لفت نمیدید مگراینکه نت یکنفر کلا قطع بشه..سلام دوستان
آقا ما سه نفر از دوستان Gta V گرفتيم
برا آنلاينش وقتي ب سرور ها وصل ميشيم يه مشت آيكن رو نقشه هست . ميريم يه مشت Race و يه مشت بازي بكش بكش بي معني وجود داره . همه ي آنلاينش همينه؟؟؟ بعدم ك تمام ميشه اين بازيها دوباره از جوين هم در ميايم. برا يه بازي ديگه باز بايد جوين شيم ك كاي هم طول ميكشه هر سري
GTA ONLINE همينه؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنونم دوست عزيز.سلام . بله در واقع اینایی که شما میگی در کنار heist ها قسمت job رو تشکیل میدن که بیشتر جی تی ای آنلاین همینه. یعنی deathmatch و race و parachute و heists و اینچیزا.. یه بخشیش هم داخل session اتفاق میوفته که درواقع آزادید و توی نقشه میتونید بگردید. شما برای اینکه از دوستانت لفت ندی قبلش خودت به یک solo session جوین بشو (از توی تنظیمات و قسمت Online) و بعدش بگو دوستانت هم جوین بشن بهت. اینطوری دیگه لفت نمیدید مگراینکه نت یکنفر کلا قطع بشه..
ربطی به سوشیال کلاب نداره. شما اول به طور کامل از قسمت آنلاین بازی بیا بیرون برو به آفلاین. حالا توی ستینگ بازی به قسمت online برو و گزینه join solo session رو بزن. درواقع این نوع سرور خالی از هر پلیری هست و شما تنهای تنها هستی درنتیجه احتمال اینکه با دوستانت ازش لفت بدی خیلی کمه..ممنونم دوست عزيز.
ميگم اين Solo session رو پيداش نميكنيم... social club هم ثبت نام كردم ثاين اين شدم
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان کسی نیست!درود دوستان من gtavقبلا رفتم 2 بار الام برا انلاین میخوام چون تعریف انلاینشو زیاد شنیدم
چند تا سوال!
انلاینش همن جوری که میگن خیلی قشنگه !
dlcیا داستانی اضافه داره !
مراحب اضافه داره ؟
مراحل انلاین دار!
با اسیاتک که مشکلی نداره
بله همينجورى كه ميگن قشنگهدرود دوستان من gtavقبلا رفتم 2 بار الام برا انلاین میخوام چون تعریف انلاینشو زیاد شنیدم
چند تا سوال!
انلاینش همن جوری که میگن خیلی قشنگه !
dlcیا داستانی اضافه داره !
مراحب اضافه داره ؟
مراحل انلاین دار!
با اسیاتک که مشکلی نداره
برای همه چنین مشکلاتی توی بازی اوپن ورلد مخصوصا GTA پیش میادسلام دوستان من میخوام بازی رو 100% کنم ولی مث اینکه یه باگی داره قسمت Hobbies & Past times همچنان روی 41 مونده درحالی که من 58 تا رفتم ، تو سوشال کلاب هم که میرم یکی از هابی ها اینه که تو گلف برنده یا مساوی بشی من تاحالا دوبار برنده شدم ( یه بار با مایکل یه بار با فرانکلین ) اما همچنان نشون میده که انجام ندادم . کسی دیگه ای هم این مشکلو داشته ؟ خواهشا اگه میدونید راهنمایی کنید خیلی رو اعصابه دو روزه تو 99/76 % موندم .