تشكر بقيش رو هم امكانش هست توضيح بديدبرا سیو کردن از موبایلشون هم متونی استفاده کنی...
تشكر بقيش رو هم امكانش هست توضيح بديد
Sent from my iPhone using Tapatalk
یه سری چیزا به قسمت افلاین اضافه میشه مثل کانال رادیو جدید ، ماشین ، لباس ، بهبود گرافیکی ، اسپرت ماشین بهتر میشه و ... البته از این ۱۴ کیک بیشترش مربوط به آنلاینهاسلحه و لباس و تاتو اینا به افلاین اضافه نمیکنه ؟
دوستان این بازی رجیون لاک که نیست ؟ یعنی من اگه رجیون ۲ بگیرم میتونم بخش آنلاین با رجیون ۱ بازی کنم ؟ کنسولم ps4 هست .
خير بازي همين الان فروش زيادي داره خيليا تازه بازيو شروع كردن و به مشكل نميخوريدسلام دوستان
من ميخوام تازه GTA رو بگيرم برا نسل ٨ . چون نسل ٧ رفته بودم ديگه اين نسل نگرفتم
تا اينكه هوس آنلاينش كردم
ميگم ب نظرتون الان ديگه دير نيست؟؟ چون از اولش نرفتم ميترسم ك همه توش شده باشن غول و من الان نوبي بيشتو نباشم و بخوره تو. وقم . ب نظرتون ارزش خريد داره الان يا اينكه كلا بي خيالش بشم؟؟
نه هاي وب دارم.خير بازي همين الان فروش زيادي داره خيليا تازه بازيو شروع كردن و به مشكل نميخوريد
فقط اينو اضافه كنم كه اگر نت مخابرات داريد نميتونيد بازي كنيد حتي با فيلترشكن با بقيه سرويس دهنده ها مشكلي نداره
دوست عزیز با نت مخابراتم میشه آنلاین زد gta vرو من خودم مخابرات دارم بازی هم میکنم مشکلی هم نیستخير بازي همين الان فروش زيادي داره خيليا تازه بازيو شروع كردن و به مشكل نميخوريد
فقط اينو اضافه كنم كه اگر نت مخابرات داريد نميتونيد بازي كنيد حتي با فيلترشكن با بقيه سرويس دهنده ها مشكلي نداره
تعداد كسايي كه بازيو الان ميخرن شايد از كل پليراي برخي عناوين هم بيشتر باشه بين دوستاي خودم خيلياشون تازه بازيو گرفتننه هاي وب دارم.
بالاخره تعداد اينايي ك الان تازه ميخرن خيلي كمتر از تعداديه ك ك بازي رو زودتر خريدن ...
فقط خواستم ببينم بازي بالانس هست؟ يوقت تو درگيري ها نوب خالص نشم ...
مننونم درست عزيز بابت راهنمايي
خب شايد مخابرات هر استان فرق كنه من خودم نمبتونمدوست عزیز با نت مخابراتم میشه آنلاین زد gta vرو من خودم مخابرات دارم بازی هم میکنم مشکلی هم نیست
الان با اینترنت ایرانسل تست کردم وصل شد به سرورا . من از یک شرکت خصوصی ای دی اس ال میگیرم که پهنای باندشو از مخابرات بنظرم تهیه میکنه . دوستان راهی هست که با ست کردن دی ان اس یا کاره دیگه بشه متصل شد به سرورا ؟ یا کلا با مخابرات مشکل داره .دوستان من تازه دیسکت گرفتم . کنسول ps4 دارم . برای آنلاین مربع میزنم . تا ۹۰ درصد میره بعد
ارور timed out loading player dada
Please return to gta and again later
مشکلش چی میتونه باشه ؟