احتمالا سیوها آنلاین باشه و ربطی به کنسول نداشته باشهرفقا من بازي رو قبلا داشتم ولي فروختم ميخوام دوباره بخرمش٠ save انلاينش سر جاشه يعني من كه از كنسول بازي رو حذف كردم بايد انلاينش رو از اول شروع كنم يا اينكه سيو ها رو سرور بازي ذخيره شده ?
نسخه ps4
اسم مرحله ای که تو ش موندی چیه !؟دوستان من تو 32درصد گیر کردم.کسی نمیدونه این مرحله باید چیکار کنم تا رد بشه؟آموزشی در این زمینه وجود نداره؟
تو مرحله خاصی نموندم.در واقع هیچی نمیاره که برم رد کنم!اسم مرحله ای که تو ش موندی چیه !؟
تو منو تنظیمات تو قسمت میشن چه نامی هستتو مرحله خاصی نموندم.در واقع هیچی نمیاره که برم رد کنم!
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
اخرین مرحله اصلی که رفتی چی بوده ؟تو مرحله خاصی نموندم.در واقع هیچی نمیاره که برم رد کنم!
یه ماشین پرسرعت پیدا کنید و جایی که تو دید کسی نباشه پارک کنید بعد باید زنگ بزنید به یکی از کاراکترا (اگه اشتباه نکنم!)تو قسمتbrief/help اینو نوشته
hide vehicle in discreet location to be used as agetway vehicle.
تو نقشه یه محوطه با دایزه سبز نشون میده اونجا باید پارک کنه .یه ماشین پرسرعت پیدا کنید و جایی که تو دید کسی نباشه پارک کنید بعد باید زنگ بزنید به یکی از کاراکترا (اگه اشتباه نکنم!)
فرانکلین رو انتخاب کن بعد یه همچین دایره هایی تو نقشه میبینی مثل عکس زیر . بعد یه ماشین مدل بالا بدزد برو اونجا بزار تا بتونی ادامه داستان رو بری.منطقه سبزی نیست تو نقشه!
یه سری این قسمتای سبز اومدن و اکثرشونو رفتم و رد کردم.ولی الان هیچ بخش سبز رنگی رو نشون نمیده!فرانکلین رو انتخاب کن بعد یه همچین دایره هایی تو نقشه میبینی مثل عکس زیر . بعد یه ماشین مدل بالا بدزد برو اونجا بزار تا بتونی ادامه داستان رو بری.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
دوستان بازی رو بنده هم خریدم مقداری بازی کردم
فقط برای سیو باید برم حتما تو خونه مثلا بخوابم؟
و این که انلاین الان اولش مسابقه ماشین بود بعدش باید چیکار کنم؟میشه کامل یکی توضیح بده