اره صد در صد خيالت راحتسیو بازی دیسکی ریجن ۱ به همون بازی ریجن ۱ دیجیتالی میخوره؟
مثلا جی تی ای رو بصورت دیسک نصب دارم ریجن ۱ سیوش هست پاک کنم ریجن ۱ دیجیتالیشو نصب کنم سیوارو میخونه؟ توهمون پروفایل البته .
دوست عزیز حتما اپدیت کن چون مشکلات و باگ های گیمپلی و گرافیک رو برطرف میکنه همچنین لباس ، ماشین و اسلحه هم به بازی اضافه میشه .من یکبار gta v رو ps3 رفتم. الان میخوام برای ps4 بگیرم. gta online هم بازی نمیکنم. لازمه همه آپدیتها که خیلی هم زیاد هستن دانلود کنم؟ این آپدیتها چه تفاوتی تو سینگل بازی ایجاد میکنن؟
دوست عزیز شما اول باید گاراژه شخصیته مورد نظرتونو بخرید بعد ماشین هارو خریداری کنید .بر و بچ یه سوال داشتم .
من آفلاین بازی میکنم. راهی هست بشه از طریق موبایل اشخاص توی بازی وسایل نقلیه ای که هست رو خرید؟
واسه من فقط میشه دید و موقع خرید ارور میده!
دوست عزیز حتما اپدیت کن چون مشکلات و باگ های گیمپلی و گرافیک رو برطرف میکنه همچنین لباس ، ماشین و اسلحه هم به بازی اضافه میشه .
راستش باگ به اونصورت خفن نیست ولی باز بهر حال تجربیه بازیرو بهتر میکنه البته من خودم این اپدیتارو طی این دو سه سال که بازی اومده انجام میدادم وگرنه ادم بخواد یه جا اپدیت کنه یه مقدار مشکله ولی باز بقول شما بیشترش ماله بخش انلاینه .حدود سی گیگ هست فک کنم ، 99 درصدش محتوای آنلاینه ، بنظرم ارزششو نداره چون برا من قبل آپدیت هم باگ خاصی نداشت بخش استوری