Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
واقعا پورت این بازی روی کنسول های نسل 8 فاجعس ، چند ساله که آپدیت میاد ولی هنوز مشکل اینپوت لگ پا برجاست . روی کامپیوتر با سخت افزار خیلی عادی هم میشه این بازیو 60 ران کرد بعد روی ps4 سی فریم همراه با لگ و اینپوت لگ خنده دار . کلا با این اینپوت لگی که داره قابل بازی نیست نمیدونم اون مهندس هایی که نمره دادن اصلا بازی کردن یا بر اساس همون تجربه ای که توی نسل 7 داشتن نمره دادن.
هر کسیم فکر میکنه بازی اینپوت لگ نداره میتونه رو پیسی امتحان کنه کلا دیگه سمت نسخه کنسولی نمیره . دقیقا همین مشکل کنترل رو red dead روی 360 که میرفتم داشت و بازیو بوسیدم گذاشتم کنار.

واقعا پورت این بازی روی کنسول های نسل 8 فاجعس ، چند ساله که آپدیت میاد ولی هنوز مشکل اینپوت لگ پا برجاست . روی کامپیوتر با سخت افزار خیلی عادی هم میشه این بازیو 60 ران کرد بعد روی ps4 سی فریم همراه با لگ و اینپوت لگ خنده دار . کلا با این اینپوت لگی که داره قابل بازی نیست نمیدونم اون مهندس هایی که نمره دادن اصلا بازی کردن یا بر اساس همون تجربه ای که توی نسل 7 داشتن نمره دادن.
هر کسیم فکر میکنه بازی اینپوت لگ نداره میتونه رو پیسی امتحان کنه کلا دیگه سمت نسخه کنسولی نمیره . دقیقا همین مشکل کنترل رو red dead روی 360 که میرفتم داشت و بازیو بوسیدم گذاشتم کنار.
اینپوت لگ چیه

دوستان با اپدیت اخری وقتی میخوام پولمو تو بوری بزارم به طور مسخره ای پولمو میپرونه
یعنی پول رو باش سهام خریدم بعد میرم تو بخش فروش هیچی نیست و عملا نمیتونم پولم رو برداشت کنم حتی بعدش تو عابر بانک معاملاتم رو میدیدم توش نزده بود همچین جابه جا ای رو و یعنی باگ مسخره ای پول رو حذف کرده !!!!!

با سلام. من دیشب بازی رو آپدیت کردم. وارد بازی که میشم فقط حالت داستانی رو لود میکنه که روی 90 درصد می مونه. کسی میدونه مشکل از کجاس؟
از اینترنته ایرانه ... dns های مختلفو تست کن بعد بازیو دوباره اجرا کن ... تنها راهش همینه

سلام دوستان به نظرتون
دیسک دسته دو ریجن یک که حدود ۲۰۰تومن هست رو بخرم یا
از پی اس ان نسخه premium edition که با تخفیف شده ۱۵ دلار رو بگیرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or