فیکه
اینپوت لگ چیهواقعا پورت این بازی روی کنسول های نسل 8 فاجعس ، چند ساله که آپدیت میاد ولی هنوز مشکل اینپوت لگ پا برجاست . روی کامپیوتر با سخت افزار خیلی عادی هم میشه این بازیو 60 ران کرد بعد روی ps4 سی فریم همراه با لگ و اینپوت لگ خنده دار . کلا با این اینپوت لگی که داره قابل بازی نیست نمیدونم اون مهندس هایی که نمره دادن اصلا بازی کردن یا بر اساس همون تجربه ای که توی نسل 7 داشتن نمره دادن.
هر کسیم فکر میکنه بازی اینپوت لگ نداره میتونه رو پیسی امتحان کنه کلا دیگه سمت نسخه کنسولی نمیره . دقیقا همین مشکل کنترل رو red dead روی 360 که میرفتم داشت و بازیو بوسیدم گذاشتم کنار.
از اینترنته ایرانه ... dns های مختلفو تست کن بعد بازیو دوباره اجرا کن ... تنها راهش همینهبا سلام. من دیشب بازی رو آپدیت کردم. وارد بازی که میشم فقط حالت داستانی رو لود میکنه که روی 90 درصد می مونه. کسی میدونه مشکل از کجاس؟
بعد خرید حتما بهتون گفته که تا 72 ساعت باید صبر کنید تا پول واریز شهعزیزان من یک کد 500K$ GTA Online رو وارد کردم ولی پولی به حساب توی بازی نیومد.
کسی میدونه مشکل چیه؟
چطوری باید DNS های مختلفو تست کنم؟ اینترنتم شاتلهاز اینترنته ایرانه ... dns های مختلفو تست کن بعد بازیو دوباره اجرا کن ... تنها راهش همینه
من بودم دیجیتالی میخریدم.سلام دوستان به نظرتون
دیسک دسته دو ریجن یک که حدود ۲۰۰تومن هست رو بخرم یا
از پی اس ان نسخه premium edition که با تخفیف شده ۱۵ دلار رو بگیرم؟