Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
اقا من هر کاری میکنم به heist خارجی ها جوین نمیشم خودم heist را ساختم با همون خارجیها که میرم راخته تا همون مرحله اولش که با لستر میریم در اون بانک بعد که صخبتهای لستر تموم میشه میخوام خرکت کنم نمیشه ماشین قفل شده هر کاری میکنم نمیره

شما کلا دوست داری خودت رو بزرگ جلوه بدی
البته اشکالی نداره ها
ولی باور کن به جز شما هم کسانی هستند که بدونن heist یعنی چی
شما یه جور میگی شاید اواخر بازی منو اینوایت کردن که احتمالا این نشات گرفته از شمع بالای هوش غیبی شماست که احتمالا غیب هم میدونی
لابد الان باید مدارم مستند بیارم که من کل مراحل رو با دوستان بودم؟
دوست عزیز
بنده دنبال خود شیرینی نیستم
همون اول هم گفتم که با کمک دوستان مراحل رو تموم کردم ولی در همه مراحل پیش دوستان بودم
لزومی هم نداره شما باور کنی یا باور نکنی یا بخوای اینطوری تیکه پرونی بکنی

در بازی آنلاین چیزهای مهمتری از تروفی و مدال گرفتن هست و اون دور هم بودنه

اینکه دوست داری یه جوری صحبت کنی که برتر از دیگران هستی برام خیلی جالبه در حالیکه در اطلاعات پروفایلت آمارها چیز دیگری رو نشون میده
امیدوارم کمی هم برای دیگران احترام قایل باشید و به صورت محترمانه کسی رو تخریب نکنید

با تشکر

چی میگی؟ :d

خوندی اصلا من چی گفتم؟ میگم کل هایست رو هم اگه بوده باشی یه قسمت کوچیکی از اون چلنج هست! یعنی کلا هایست دوم که Prison Break هست رو کامل کردی! ( فکر کردی یعنی راکستار که میگه یه آپدیت بزرگ هایست می خوایم بدیم فقط یه هایست رو میده؟ ) اما این بازی ۵ تا هایست داره اگه خدا بخواد :| و باید هر ۵ تا هایست رو با اون شرایط که گفتم تموم کنی!

یعنی اون مرحله که اول یه هواپیما میدزدی
بعد اتوبوس پلیس
بعد باید ترور کنی دو نفر رو
و در آخر هم همون Prison Break کلا میشه یه هایست!
و غیر از این ۴ تا دیگه هم هست هر کدوم با یه سری مرجله قبلی خودش!
حالا هی فحش بده :|
اطلاعات پروفیل هم اصلا ارزش نداره! شما میتونی اکانت رو PS3 من رو ببینی تا ارزش رو مشاهده کنی! ( اون اکانت رو بخاطر شرایطی نتونستم به PS4 انتقال بدم و مجبور شدم رو PS4 اکانت جدید بسازم!)
البته من چون اصولا آنلاین بازم خیلی اهل تروفی گرفتم نیستم و راحت بگم حوصله ندارم ۴۰ بار یه مرحله رو برم واسه یه تروفی،

امیدوارم متوجه شده باشی که همه ی اون مراحل یه هایست بودن نه کل هایست ها! امیدوارم بازم برداشت اینکه بخوام خودم رو بزرگ کنم نکنی :|

به دوستت هم جواد توضیح دادم تو Party امیدوارم شنیده باشی!

و اینکه نمی خوام بزرگش کنم اما این کار انقدر سخت هست که همین گیمفا یه تیتر خبرش رو زده بود که یه گروه خارجی تونستن این چلنج راکستار رو تموم کنن و ویدیو گذاشته بود

---------------

خب دوستان چلنج 10M$ بالاخره Complete شد!
واستون عکس و ویدیوش رو فردا صبح میذارم ;)
دوست داشتنی نظر بدین باهاش چیکار کنم چی بخرم

اطلاعات پروفیل هم اصلا ارزش نداره! شما میتونی اکانت رو PS3 من رو ببینی تا ارزش رو مشاهده کنی! ( اون اکانت رو بخاطر شرایطی نتونستم به PS4 انتقال بدم و مجبور شدم رو PS4 اکانت جدید بسازم!)
البته من چون اصولا آنلاین بازم خیلی اهل تروفی گرفتم نیستم و راحت بگم حوصله ندارم ۴۰ بار یه مرحله رو برم واسه یه تروفی،
اره بابا
تروفی و اچیومنت همش کشکه
:d
کی حوصله داره روزی 10 ساعت بشینه تا یه هیست رو بره
اچیومنت کیلویی چنده
:d

تازه من بعد از ده روز آنلاین بازی کردن هنوز متوجه نشدم هایست درسته یا هیست؟:d

آقا ما در برابر شما حرفی برای گفتن نداریم
شما میلیونر و ما خاک پای شما
خوب شد؟

خب بچه ها صبح شد و الوعده وفا :d
اینم عکس و ویدیوش! لطفا بازدید کنید بره بالا‌ آمارش ;)
سعی کردم خیلی اضافاتشو بزنم که حجم نگیره کلا شد ۱۲ مگ
[video=aparat;QoEe5]http://www.aparat.com/v/QoEe5[/video]

اینم شات از مقدار پولی که داد ( پول چلنج + پول هایست پنجم با هم )
7cghho8eorq9wcau0a3x.jpg

7cghho8eorq9wcau0a3x.jpg
آخر نفهمیدیم این 10 میلیون واسه کله هایستا بود یا فقط آخری ؟
(به شرطی که نمیری و با گروه ثابت باشی)

آخر نفهمیدیم این 10 میلیون واسه کله هایستا بود یا فقط آخری ؟
(به شرطی که نمیری و با گروه ثابت باشی)

نه کل هایستا
( اگه آخری بود فقط که کاری نداشت)
میتونی تو قسمت STATS و بعد AWARD و بعد HEIST و بعد Criminal Mastermind ببینی کلا همه ی ۵ تا هایست با SETUP هاشون سر جمع میشه ۲۶ تا با همون گروه ثابت و نمردن و ریست نکردن و هارد که گفتی خودت

سلام
اول انلاین که میخواست شروع بشه گفت ی ماشین بذرد و اسپرت کن منم یک ماشین پیکان مانند دزدیم نمیدونستم میشه ماشین شخصیم الان نمیشه یکی دیگه بدزدم؟؟
میدونم میشه خرید ولی پول ندارم خونه خریدم

سلام
اول انلاین که میخواست شروع بشه گفت ی ماشین بذرد و اسپرت کن منم یک ماشین پیکان مانند دزدیم نمیدونستم میشه ماشین شخصیم الان نمیشه یکی دیگه بدزدم؟؟
میدونم میشه خرید ولی پول ندارم خونه خریدم

يه ماشين تو قسمت ماشين هاي اسپورت هست كه رايگان هست اونو بردار ،
بري تو سايت نوشته كه رايگانه اسمشو دقيق يادم نيست

7cghho8eorq9wcau0a3x.jpg

ایول به شما!:d من کلا وقت ندارم واسه اینجور چلنج ها وگرنه حتما با کله میرفتم !:d
گروه هم تشکیل داده بودیم تایمش بد موقع بود من نمیتونستم برم یکی از بکس رو جای خودم آوردم.
سر هایست آخر تو مرحله بانک موقع پریدن از رو کوه یکیشون خورد به یه سنگ مُِرد!!!:|
هیچی دیگه قشنگ در آخرین لحظه همه چی خراب شد!:|

7cghho8eorq9wcau0a3x.jpg

اقا از کجا معلوم شمایی این ویدئو تو یوتیوب هست :D مدرک بیا خودت اینو گرفتی :D

با این نتی داغونی که ایران داره شاهکاره اگه واقعا اینکارو کرده باشین !

اقا از کجا معلوم شمایی این ویدئو تو یوتیوب هست :D مدرک بیا خودت اینو گرفتی :D

با این نتی داغونی که ایران داره شاهکاره اگه واقعا اینکارو کرده باشین !

فیلم بعدش رو هم دارم فقط بخاطر راحت بودن دانلود و حجم کمش کردم ( تو قسمت Award هم میتونم براتون Complete شدنش رو شات بگیرم اسمم هم که زده )

و اینکه همین نت داغون ما سر هایست چهارم یه بار ما را به ... داد :d
همون setup که باید Coke هارو جمع کنیم
دوباره رفتیم از اول :| و ایندفعه خدا رو شکر شد!

و همین نت داغون هم باعث شد ویدیویی که باید ضبط میشد درست و کامل ضبط نشه :| من هیچ وقت از روم پابلیک invite نمیکنم و همیشه از Private اینوایت میدم که نتمون قاطی نکنه
اما چون Board هایست من ( من Host بودم ) سفید شد مجبور شدم برم پابلیک تا درست لود شه ( یه باگه رو اعصابه! ) و حواسم نبود که پابلیکم و همون رو اینوایت دادم
و بعدش این شد که بعد از این که پول رو نوشت و تموم شد صفحه تا یه مدت سفید شد و ۲ تا از دوستام رو تو یه روم انداخت و ۲ تای دیگه هم توی روم دیگه! و هر کی هم که ویدیو رو زدیم سیو شه وفقط اون قسمت بعد پول رو سیو کرده بود ( همیشه ۱۵ کامل سیو میکنه :| )
این شد که ویدیو انقدر ناقصه، اما خب اگه شکی چیزی هست ( که بعید میدونم ;) ) شات میذارم

فیلم بعدش رو هم دارم فقط بخاطر راحت بودن دانلود و حجم کمش کردم ( تو قسمت Award هم میتونم براتون Complete شدنش رو شات بگیرم اسمم هم که زده )

و اینکه همین نت داغون ما سر هایست چهارم یه بار ما را به ... داد :d
همون setup که باید Coke هارو جمع کنیم
دوباره رفتیم از اول :| و ایندفعه خدا رو شکر شد!

و همین نت داغون هم باعث شد ویدیویی که باید ضبط میشد درست و کامل ضبط نشه :| من هیچ وقت از روم پابلیک invite نمیکنم و همیشه از Private اینوایت میدم که نتمون قاطی نکنه
اما چون Board هایست من ( من Host بودم ) سفید شد مجبور شدم برم پابلیک تا درست لود شه ( یه باگه رو اعصابه! ) و حواسم نبود که پابلیکم و همون رو اینوایت دادم
و بعدش این شد که بعد از این که پول رو نوشت و تموم شد صفحه تا یه مدت سفید شد و ۲ تا از دوستام رو تو یه روم انداخت و ۲ تای دیگه هم توی روم دیگه! و هر کی هم که ویدیو رو زدیم سیو شه وفقط اون قسمت بعد پول رو سیو کرده بود ( همیشه ۱۵ کامل سیو میکنه :| )
این شد که ویدیو انقدر ناقصه، اما خب اگه شکی چیزی هست ( که بعید میدونم ;) ) شات میذارم

یعنی چی از اول رفتیم ؟ مگه حتی یه دد هم 10 میلیون رو کنسل نمیکنه ؟

خوشحال میشم فیلم کاملتری ازتون ببینم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or