شما کلا دوست داری خودت رو بزرگ جلوه بدی
البته اشکالی نداره ها
ولی باور کن به جز شما هم کسانی هستند که بدونن heist یعنی چی
شما یه جور میگی شاید اواخر بازی منو اینوایت کردن که احتمالا این نشات گرفته از شمع بالای هوش غیبی شماست که احتمالا غیب هم میدونی
لابد الان باید مدارم مستند بیارم که من کل مراحل رو با دوستان بودم؟
دوست عزیز
بنده دنبال خود شیرینی نیستم
همون اول هم گفتم که با کمک دوستان مراحل رو تموم کردم ولی در همه مراحل پیش دوستان بودم
لزومی هم نداره شما باور کنی یا باور نکنی یا بخوای اینطوری تیکه پرونی بکنی
در بازی آنلاین چیزهای مهمتری از تروفی و مدال گرفتن هست و اون دور هم بودنه
اینکه دوست داری یه جوری صحبت کنی که برتر از دیگران هستی برام خیلی جالبه در حالیکه در اطلاعات پروفایلت آمارها چیز دیگری رو نشون میده
امیدوارم کمی هم برای دیگران احترام قایل باشید و به صورت محترمانه کسی رو تخریب نکنید
با تشکر
اره بابااطلاعات پروفیل هم اصلا ارزش نداره! شما میتونی اکانت رو PS3 من رو ببینی تا ارزش رو مشاهده کنی! ( اون اکانت رو بخاطر شرایطی نتونستم به PS4 انتقال بدم و مجبور شدم رو PS4 اکانت جدید بسازم!)
البته من چون اصولا آنلاین بازم خیلی اهل تروفی گرفتم نیستم و راحت بگم حوصله ندارم ۴۰ بار یه مرحله رو برم واسه یه تروفی،
آخر نفهمیدیم این 10 میلیون واسه کله هایستا بود یا فقط آخری ؟خب بچه ها صبح شد و الوعده وفا :d
اینم عکس و ویدیوش! لطفا بازدید کنید بره بالا آمارش
سعی کردم خیلی اضافاتشو بزنم که حجم نگیره کلا شد ۱۲ مگ
[video=aparat;QoEe5]http://www.aparat.com/v/QoEe5[/video]
اینم شات از مقدار پولی که داد ( پول چلنج + پول هایست پنجم با هم )
آخر نفهمیدیم این 10 میلیون واسه کله هایستا بود یا فقط آخری ؟
(به شرطی که نمیری و با گروه ثابت باشی)
سلام
اول انلاین که میخواست شروع بشه گفت ی ماشین بذرد و اسپرت کن منم یک ماشین پیکان مانند دزدیم نمیدونستم میشه ماشین شخصیم الان نمیشه یکی دیگه بدزدم؟؟
میدونم میشه خرید ولی پول ندارم خونه خریدم
خب بچه ها صبح شد و الوعده وفا :d
خب بچه ها صبح شد و الوعده وفا :d
اقا از کجا معلوم شمایی این ویدئو تو یوتیوب هست مدرک بیا خودت اینو گرفتی
با این نتی داغونی که ایران داره شاهکاره اگه واقعا اینکارو کرده باشین !
فیلم بعدش رو هم دارم فقط بخاطر راحت بودن دانلود و حجم کمش کردم ( تو قسمت Award هم میتونم براتون Complete شدنش رو شات بگیرم اسمم هم که زده )
و اینکه همین نت داغون ما سر هایست چهارم یه بار ما را به ... داد :d
همون setup که باید Coke هارو جمع کنیم
دوباره رفتیم از اول و ایندفعه خدا رو شکر شد!
و همین نت داغون هم باعث شد ویدیویی که باید ضبط میشد درست و کامل ضبط نشه من هیچ وقت از روم پابلیک invite نمیکنم و همیشه از Private اینوایت میدم که نتمون قاطی نکنه
اما چون Board هایست من ( من Host بودم ) سفید شد مجبور شدم برم پابلیک تا درست لود شه ( یه باگه رو اعصابه! ) و حواسم نبود که پابلیکم و همون رو اینوایت دادم
و بعدش این شد که بعد از این که پول رو نوشت و تموم شد صفحه تا یه مدت سفید شد و ۲ تا از دوستام رو تو یه روم انداخت و ۲ تای دیگه هم توی روم دیگه! و هر کی هم که ویدیو رو زدیم سیو شه وفقط اون قسمت بعد پول رو سیو کرده بود ( همیشه ۱۵ کامل سیو میکنه )
این شد که ویدیو انقدر ناقصه، اما خب اگه شکی چیزی هست ( که بعید میدونم ) شات میذارم
یعنی چی از اول رفتیم ؟ مگه حتی یه دد هم 10 میلیون رو کنسل نمیکنه ؟
خوشحال میشم فیلم کاملتری ازتون ببینم