Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
یعنی میشه یه بار دیگه هایستا رو رفت؟

یعنی چی؟
بعد از اینکه هایست هارو تموم میکنی قابلیت Replay دارن دیگه
برای اون چلنج هم باید از هایست اول شروع کنی Replay کنی با یه گروه و بعد هایست دوم و ... خود بازی تشخیص میده که در حال گذروندن چلنج هستی و اگه بخوای به یه هایست دیگه غیر از گروهت جوین شی میگه چلنجت از بین میره
کلا همون که قبلا گفتم بهترین راه قسمتAward و از اونجا هم Criminal Mastermind هست که با تموم کردن هر Setup و هایست با اون شرایط خاص یکم پر میشه

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال
چجوری میشه پول رو به فرند انتقال داد؟

نداریم همچین چیزی

هلی کوپتر savage خوبه؟
جت hydra چطور؟
هلی کوپتر یا جت بخریم میتونیم بفروشیم؟

قدرت تخریب savage عالیه ماشین گانش اشاره کنه به هر چی میترکونه..فقط یکم گندس

hydra هم خوبه بهترین خاصیتش اینه که سریع از این ور مپ میری اونور مپ

نه نمیتونی

خوشحال میشم فیلم کاملتری ازتون ببینم

شرمنده نتونستم هنوز فیلم کامل تر رو آپلود کنم ( نگی پیش خودت اینا از Youtube برداشتن :d )

کنسولم خونه ی دوستم هست برای انتفال Data
فردا میاد خونمون آپ میکنم براتون کامل ترش رو

اقایون کسی واسه elite challenge هست ؟؟ پایه باشه و همچنین وقت هم داشته باشه . در ضمن اگه یک وقت خواستید واسه challenge 10 M اقدام کنید حتما حتما از طریق invite only session این کار رو انجام بدبد .

اقایون کسی واسه elite challenge هست ؟؟ پایه باشه و همچنین وقت هم داشته باشه . در ضمن اگه یک وقت خواستید واسه challenge 10 M اقدام کنید حتما حتما از طریق invite only session این کار رو انجام بدبد .

آره دیگه ما کل هایست ها و Setup رو از طریق invite only session رفتیم آخرین هایست ( هایست بانک زدن ) حواسم نبود از پابلیم اینوایت دادم :|
همین شد که فیلممون خیلی ناقص شد :| منو یکی از دوستام یه Session افتادیم ۲ تا دیگه یه جا دیگه :| (‌لعنت به نت ما )

نمیدونم فیلم گروه ما رو دیدی یا نه ۱۰ میلیون رو حالا کامل ترشو ( با اسکرین شات از complete کردن Criminal Mastermind ) میذارم فردا
اینم ویدیو
رد کردن سخت ترین چالش GTA Online توسط گروهی ایرانی

دوستان اين max health تو انلاين چيه و چطوري ميشه افزايشش داد؟
هليكوپتر و هواپيما قابل بازيابي هستن، و تو ماموريت ها ميشه ازشون استفاده كرد؟
متاسفانه با بالا رفتن لول شروع به افزایش میکنه :| و همینه که اگر کسی لولش مثلا ۱۸۰ باشه max health میشه ۱۰۰ درصد اما کسی ۶۵ باشه میشه ۶۰ درصد مثلا و اون دیرتر از تو میمیره ( یکی از انتقاد های بزرگ من به R* سر همین بود که چرا با لول باید جون زیاد شه :| )
بله، تو ماموریت ها آره اما Heist نه

اقا از کجا معلوم شمایی این ویدئو تو یوتیوب هست :D مدرک بیا خودت اینو گرفتی :D

با این نتی داغونی که ایران داره شاهکاره اگه واقعا اینکارو کرده باشین !

خوشحال میشم فیلم کاملتری ازتون ببینم

برات آپلود میکنم

خب الوعده وفا :d اومدم گرد ابهام رو از ویدیو بزدایم :d

اول این ویدیو ( خیلی حجمش اینم کمه دیگه ادامه ی همون ویدیو قبلی هست الکی آپ نکردم حجمتون رو بگیره کلا ۱۳ مگ هست )

[video=aparat;1hZDM]http://www.aparat.com/v/1hZDM[/video]

خب که اون که جلف بازی در میاری تیر هوایی میزنه منم :d و بغل دستیم هم که saber_omega هست که اسمش تو ویدیو بالای سرش میاد، همون جا هم که وارد میشیم نوشته Criminal Mastermind تکمیل شد

و اینم یه شات ازش که دیگه حجت رو تموم میکنه :d

rf8ne2zl92kpl46chgk6.jpg

خب الوعده وفا :d اومدم گرد ابهام رو از ویدیو بزدایم :d

اول این ویدیو ( خیلی حجمش اینم کمه دیگه ادامه ی همون ویدیو قبلی هست الکی آپ نکردم حجمتون رو بگیره کلا ۱۳ مگ هست )

[video=aparat;1hZDM]http://www.aparat.com/v/1hZDM[/video]

خب که اون که جلف بازی در میاری تیر هوایی میزنه منم :d و بغل دستیم هم که saber_omega هست که اسمش تو ویدیو بالای سرش میاد، همون جا هم که وارد میشیم نوشته Criminal Mastermind تکمیل شد

و اینم یه شات ازش که دیگه حجت رو تموم میکنه :d

rf8ne2zl92kpl46chgk6.jpg

ميليونري چه عالمي داره :-))))، ولي جدا از شوخي دمت گرم من الان دو هفته است اين ستاپ هاي فرار از زندان ميخوام برم يمشت بيلمز مياره وسط ستاپ گند ميزنن
الان شما كه تكرار اين هايست ها رو ميري دوباره بهت پول ميده يا نه؟

ميليونري چه عالمي داره :-))))، ولي جدا از شوخي دمت گرم من الان دو هفته است اين ستاپ هاي فرار از زندان ميخوام برم يمشت بيلمز مياره وسط ستاپ گند ميزنن
الان شما كه تكرار اين هايست ها رو ميري دوباره بهت پول ميده يا نه؟

آره پول میده، کلا Replay کنی همون اندازه میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or