شما مطمئن هستید که دوباره میشه هیست رو رفت و بهتون پول میده؟آره پول میده، کلا Replay کنی همون اندازه میده
شما مطمئن هستید که دوباره میشه هیست رو رفت و بهتون پول میده؟
تا اونجاییکه من میدونم و از یه فیلم خارجی تو یوتیوب دیدم بودم در آموزشش نوشته بود که
با رفتن مرحله چلنج و بدست اوردن 10 میلیون دلار دیگه نمیشه این مراحل رو تکرار کرد حتی با کاراکتر دوم
این جملات شما با گفته هایی که توی اون فیلم بود 180 درجه متفاوت هست
البته شاید منظور اون 10 میلیون دلار خالص هست که فقط یکبار به هر نفر تعلق میگیره
در ضمن توصیه میکنم اینهمه دنبال آپلود کردن فیلم نباشید
همه قبول دارن که شما این مرحله رو رفتید و در یوتیوب هم گروههای زیادی هستند که این مراحل رو رفتن و فیلمهای خیلی خوب و با فرمت های فول اچ دی از کلیه مراحل همراه اموزشش هم هست
اینهمه که شما دنبال اپلود کردن فیلم و اثبات حرفهای خودتون هستید ای کاش حداقل چند خط در مورد مراحل و نحوه مبارزه در این چلنج توضیح میدادید
برای رفتن هیست نکات ریزی هست که شاید هر کاربر تازه واردی ندونه و اشتباه در یک مورد میتونه منجر به از دست رفتن پول بشه
مثلا استفاده از ماشین Kuruma که ضد گلوله هست و نیازی نیست از ماشینت پیاده بشی
یا استفاده از لباس های مخصوص که جونت رو قوی تر میکنه
یا استفاده از اسنک و کولای اضافی در مراحل که باعث تقویت جون میشن
و خیلی نکات ریز دیگر بطوریکه در هر مرحله دونستن یک نکته میتونهباعث پیروزی در چلنج بشه
به هر حال توصیه میکنم شمایی که این مراحل رو رفتید بیشتر به فکر آموزش باشید تا اثبات چیزی
با تشکر
فکر کنم 3 تا ماشین باید بدزدیعرض ادب خدمت دوستان
اقا فکر کنم مرحله اخر رسیده باشم(ساختمان اف ای بی رو هم که منفجر کردیم و...)
لستر یه ایمیل زده و توش عکس فرستاده که فکر کنم برم اونجا ولی توی نقشه اصلی نشونش نمیده.
من از روی عکس نمی تونم تشخیص بدم باس کجا برم!
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامسلام دوستان من سیو بازی پاک شده از کنسولم و مجبورم از اول بازی کنم چندتا سوال دارم چون قبلا بازی کردم یادم رفته ممنون میشم اساتید پاسخ بدن...
۱-اون مرحله مایکل که باید بره پیش لستر ولی میگه لباس میخواد و...مشکل من اینه پول کافی ندارم برای خرید..سوال اینه که کدوم لباسه!؟دوم اینکه یادمه چندماه پیشا یه راه از طریق بورس بود پولدار میشدیم اون کارو کردم ولی پولی نمیده یعنی با اپدیت برداشتن یا من اشتباه انجام میدمش!؟
کسی میتونه راهنمایی کنه سپاسگزار میشم.
احتمالا شاید منظور شما همون مرحله هک کردن موبایل اون تاجر هست که باید یه لباس اسپورت بخری۱-اون مرحله مایکل که باید بره پیش لستر ولی میگه لباس میخواد و...مشکل من اینه پول کافی ندارم برای خرید..سوال اینه که کدوم لباسه!؟دوم اینکه یادمه چندماه پیشا یه راه از طریق بورس بود پولدار میشدیم اون کارو کردم ولی پولی نمیده یعنی با اپدیت برداشتن یا من اشتباه انجام میدمش!؟
یه چیزه خیلی casual باید بخری فک کنم. خوده فروشنده هم راهنمایی میکردسلام دوستان من سیو بازی پاک شده از کنسولم و مجبورم از اول بازی کنم چندتا سوال دارم چون قبلا بازی کردم یادم رفته ممنون میشم اساتید پاسخ بدن...
۱-اون مرحله مایکل که باید بره پیش لستر ولی میگه لباس میخواد و...مشکل من اینه پول کافی ندارم برای خرید..سوال اینه که کدوم لباسه!؟دوم اینکه یادمه چندماه پیشا یه راه از طریق بورس بود پولدار میشدیم اون کارو کردم ولی پولی نمیده یعنی با اپدیت برداشتن یا من اشتباه انجام میدمش!؟
کسی میتونه راهنمایی کنه سپاسگزار میشم.
در اینکه سرعت اینترنت ایران کمتر هست شکی نیست
در این هم که شما تونستی مرحله رو بری شکی نیست و کار بزرگی انجام دادید که دلیل اصلیش داشتن یه گروه خوب بوده
باید اعتراف کنم که گروه شما خیلی هماهنگ تر از گروه ما بود البته وقتی هم که شما میگذاشتید خیلی بیشتر از گروه ما بود
در هیست کار انفرادی معنی نداره و کل گروه باید خوب باشه
اینکه گفتی من فکر میکنم شما میخوای خودی نشون بدی اصلا اینطور نیست
این رفتار من دقیقا در پاسخ به همون رفتار چند هفته پیش شما بود که خواستم به نوعی به شما بفهمونم که هر کسی میاد تو این تاپیک فعالیت میکنه دلیلی برای تمسخر کردنش نیست وگرنه بنده هیچ مشکلی با رفتار شما نداشتم و ندارم
فقط یه تلنگر کوچیک به شما بود
در مورد اینکه میگی بچه ها استقبال نمیکنن اصلا حرفت رو قبول ندارم
شما اصلا اموزشی گذاشتی که بچه ها استقبال کنن؟
شما اول یه حرکتی بکن بعدش از بقیه توقع تشکر داشته باش
و اما در مورد انلاین جی تی ای در بین کاربران ایرانی
متاسفانه کاربران ایرانی در کار گروهی بسیار ضعیف هستند
یکی به فکر تروفیه یکی به فکر پول دراوردنه یکی هم برای خودش گردش میکنه و فقط به فکر هیست هستند و بس
یک ساعت باید صبر کنی تا یه نفر وارد محرله ای بشه
تو همین بازی سنتر تا حالا چند نفر از بچه ها تونستن با هم یه گروه خوب تشکیل بدن؟
چند نفر از بچه ها تونستن یه گروه Crew تشکیل بدن و اونو گسترش بدن و نامی برای ایران بسازن
چند تا توصیه دارم
یکی اینکه شما یه لطفی کن اگر میتونی برای تک تک مراحل یه اموزش دو خطی بنویس. کار سختی نیست
کاری که بیشتر گروههای خارجی کردن و تو یوتیوب هم هست
ضمن اینکه یه گروه Crew خوب بچه های همین سایت تشکیل بدن و بقیه هم توش عضو بشن
و اینکه بچه ها با هم یه گروه های 4 نفری تشکیل بدن و با هم تمرین کنن تا بتونن چلنج رو برن. از تی شرت مشترک گرفته تا لباس های هم شکل و متحد
اینکه هر کسی بخواد با هر کسی به طور تصادفی بره محاله بتونه چلنج رو بره
و اینکه توصیه میکنم اگر دوستان به لول 40 یا 50 به بالا رسیدن سراغ هیست برن هر چند در سایتهای خارجی گفته شده برای چلنج لول 130 خوبه
به هر حال امیدوارم دوستان موفقیت های بیشتری کسب کنن
من تجربه خوبی از انلاین داشتم و نکات خوبی یاد گرفتم و نکات منفی هم تو بازی بود از جمله اینکه متاسفانه برخی کاربران ایرانی اون رفاقت و صمیمیت رو در بازی انلاین نداشتن و فقط فکر بازی بودند
برخی ها حتی جواب سلام رو هم نمیدادن و از نظر من این یه نوع کم احترامی برای طرف مقابل بود
ضمن اینکه سرعت و پینگ نامناسب مخابرات ایران و لودینگ های طولانی از مشکلات بازی بود
من دیگه تا مدتی نمیتونم آنلاین بازی کنم و دیگه در خدمت دوستان نیستم
امیدوارم دوستان خوبی یا بدی از ما دیدن ببخشن
به امید دیدار