Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
با سلام
دوستانی که میخوان مرحله آخر هیست آخر یعنی پاسیفیک استاندارد رو برن یه راهنمایی کوچیک بکنم
بهترین کار اینه که قبلا از اینکه مرحله آخر رو برید آپارتمان 0604 رو بخرید و ماشین ضد گلوله کروما رو داخل پارکینگش پارک کنید
بعد مرحله رو که شروع کردید و در اون قسمتی که موتورها هستند آپارتمان 0604 هم نزدیک اون هست
بجای اینکه با موتور فرار کنید سریع برید به آپارتمان و صاحب خونه اجازه بده که بقیه گروه هم وارد پارکینگ بشن
حالا براحتی میتونید با ماشین ضد گلوله کروما از دست پلیس فرار کنید و مرحله رو تموم کنید

برای سایر مراحل هیست هم نکات ریزی هست که اگر دوستان دقت کنن براحتی میشه مراحل رو تموم کرد
کل مراحل هیست شامل 5 دسته هست که هر دسته خودش بین 4 تا 6 مرحله هست
در کل حدودا 25 مرحله برای هیست وجود داره که 20 تای از اونها رو میشه با استفاده از ماشین کروما و داشتن جون اضافی تموم کرد
و فقط چند مرحله هستند که برای تموم کردن اونها باید دقت زیادی کرد مخصوصا مراحلی که به دو گروه دو نفری تقسیم میشید و باید بین گروهها همکاری خوبی صورت بگیره
با تشکر

سلام دوستان
ببخشید میگم اگه از کدهای تقلب بازی و کد پولی که رو بازی هست استفاده بکنم دیگه میشه تروفی گرفت یا نه؟؟؟
اخه شنیدم اگه از این کد ها استفاده بشه دیگه نمیشه تروفی گرفت؟؟
لطفا راهنماییم کنین

سلام دوستان بازی رو Ps4 کلا چقدر آپدیت داره ؟

6.8 گیگ .

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
ببخشید میگم اگه از کدهای تقلب بازی و کد پولی که رو بازی هست استفاده بکنم دیگه میشه تروفی گرفت یا نه؟؟؟
اخه شنیدم اگه از این کد ها استفاده بشه دیگه نمیشه تروفی گرفت؟؟
لطفا راهنماییم کنین

برای خودت یه سیو درست کن ، تو اون سیو هر چه قدر خواستی چیت کد بزن ولی اگه تو سیوی که چیت زدی استوری رو ادامه بدی تروفی نمی گیری .

نمی دونم چه بلایی سر بازی آوردن ، هروقت میخوام برم آنلاین ( یا حتی تو صفحه لودینگ اصلی ) بازی کرش می کنه . جالبیش اینجاست اگه اینترنت رو قطع کنید خیلی راحت میرید تو بازی .
خیلی های دیگه هم این مشکلو دارن :
[INFO] GTA V CE-34878-0 Error Code (PS4) - PlayStation® Forums
منتظر می مانیم :|

نمی دونم چه بلایی سر بازی آوردن ، هروقت میخوام برم آنلاین ( یا حتی تو صفحه لودینگ اصلی ) بازی کرش می کنه . جالبیش اینجاست اگه اینترنت رو قطع کنید خیلی راحت میرید تو بازی .
خیلی های دیگه هم این مشکلو دارن :
[INFO] GTA V CE-34878-0 Error Code (PS4) - PlayStation® Forums
منتظر می مانیم :|

من و خیلی از دوستام هم این مشکل رو داریم. هممونم بازیمون ریجن 2 هستش!!!

البته راک استار گفته دارند می بینند مشکل از کجاست:
https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/206413908

بعضی از این خارجکی ها هم گفته بودن Auto Upload رو off کنی درست میشه. مال من که نشد

آخرین ویرایش:
من و خیلی از دوستام هم این مشکل رو داریم. هممونم بازیمون ریجن 2 هستش!!!

البته راک استار گفته دارند می بینند مشکل از کجاست:
https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/206413908

بعضی از این خارجکی ها هم گفته بودن Auto Update رو off کنی درست میشه. مال من که نشد
مال من ریجن 1 هست و این مشکلو دارم .
اون اتو اپلود هست در اصل . برای منم کار نکرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or