Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
دوستان من هنوز هیچ آپدیتی نکردم. برای آنلاین بازی کردن روی PS3 باید چند گیگ آپدیت دانلود کنم؟
برایه 4 که 6.5 گیگ اپدیت داره . برایه 3 احتمالا تو همین حوالی باید باشه . فک کنم بهتر باشه از تاپیکه خودش ببینی یا خودت وصل شی به psn سریعتر به جواب میرسی.

سلام . دوستان من تازه بازی رو شروع کردم . تو بازی مینویسه IFruit رو دانلود کنید رو گوشیتون . من تو Play Store میرم میگه گوشیتون ساپورت نمیشه .( Xperia Z اندروید 5 ) . نمیدونم چه مرگشه . راه دیگه ایی نداره ؟ اصلا App ـش بدرد میخوره ؟
در ضمن راهی نداره نقشه کامل راحت تر بشه بهش دسترسی داشت ؟ نمیخوام بازی رو پاز کنم و هی ضربدر بزنم هی دایره دو ساعت طول میکشه :دی

یعنی 4 نفر نمیتونیم بشیم بازی کنیم! من از 10 شب به یعد هستم بازم اگر گروه تشکیل شد وزمان دیگه ای خواستیم جمع یشیم میام.حالا همه وارد هم نباشن مهم نیست به مرور یاد میگیریم.

یعنی 4 نفر نمیتونیم بشیم بازی کنیم! من از 10 شب به یعد هستم بازم اگر گروه تشکیل شد وزمان دیگه ای خواستیم جمع یشیم میام.حالا همه وارد هم نباشن مهم نیست به مرور یاد میگیریم.
من هستم دادا اد کن amirassh صبحها بیشتر هستم

سلام . دوستان من تازه بازی رو شروع کردم . تو بازی مینویسه IFruit رو دانلود کنید رو گوشیتون . من تو Play Store میرم میگه گوشیتون ساپورت نمیشه .( Xperia Z اندروید 5 ) . نمیدونم چه مرگشه . راه دیگه ایی نداره ؟ اصلا App ـش بدرد میخوره ؟
در ضمن راهی نداره نقشه کامل راحت تر بشه بهش دسترسی داشت ؟ نمیخوام بازی رو پاز کنم و هی ضربدر بزنم هی دایره دو ساعت طول میکشه :دی
دانلود بازی جالب Grand Theft Auto iFruit v1.0.22.6 برای اندروید

iFruit واقعا یکی از مسخره ترین App هایی هست که دیدم!
آشغاله! اپ های غیر رسمی بازی مفیدتره!
نگو تو برو تو بخش لسانتوس کاستومش میتونی پلاک ماشین و تغییر بدی / یه گلیچ هم داره که میتونی رینگ stock رنگ کنی
میتونی تو LF با لایک کردن بعضی صفحات تخفیف بگیری ,....
البته کاش میشد جای نقش هم استفاده شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or