سلام
خیلی احمقانس ولی تعداد فرندارو بیارین زیر 100 تا درست میشه
مهران هماهنگ کن.... برقرار شیمدیشب ساعت 12:30 و اون موقع ها بود مثل اینکه مشکل حل شد تا ساعت 2 بازی کردم مشکلی نبود
فرعینسلام دوستان
علامت سوالا تو بازی جزو مراحل اصلین؟یا فرعی؟
من همه بچه ها این صفحه رو اد کردم شروین و مهران ادد کنین :d amirasshمهران هماهنگ کن.... برقرار شیم
Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk
برایه 4 که 6.5 گیگ اپدیت داره . برایه 3 احتمالا تو همین حوالی باید باشه . فک کنم بهتر باشه از تاپیکه خودش ببینی یا خودت وصل شی به psn سریعتر به جواب میرسی.دوستان من هنوز هیچ آپدیتی نکردم. برای آنلاین بازی کردن روی PS3 باید چند گیگ آپدیت دانلود کنم؟
من هستم دادا اد کن amirassh صبحها بیشتر هستمیعنی 4 نفر نمیتونیم بشیم بازی کنیم! من از 10 شب به یعد هستم بازم اگر گروه تشکیل شد وزمان دیگه ای خواستیم جمع یشیم میام.حالا همه وارد هم نباشن مهم نیست به مرور یاد میگیریم.
دانلود بازی جالب Grand Theft Auto iFruit v1.0.22.6 برای اندرویدسلام . دوستان من تازه بازی رو شروع کردم . تو بازی مینویسه IFruit رو دانلود کنید رو گوشیتون . من تو Play Store میرم میگه گوشیتون ساپورت نمیشه .( Xperia Z اندروید 5 ) . نمیدونم چه مرگشه . راه دیگه ایی نداره ؟ اصلا App ـش بدرد میخوره ؟
در ضمن راهی نداره نقشه کامل راحت تر بشه بهش دسترسی داشت ؟ نمیخوام بازی رو پاز کنم و هی ضربدر بزنم هی دایره دو ساعت طول میکشه
نگو تو برو تو بخش لسانتوس کاستومش میتونی پلاک ماشین و تغییر بدی / یه گلیچ هم داره که میتونی رینگ stock رنگ کنیiFruit واقعا یکی از مسخره ترین App هایی هست که دیدم!
آشغاله! اپ های غیر رسمی بازی مفیدتره!