Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
نگو تو برو تو بخش لسانتوس کاستومش میتونی پلاک ماشین و تغییر بدی / یه گلیچ هم داره که میتونی رینگ stock رنگ کنی
میتونی تو LF با لایک کردن بعضی صفحات تخفیف بگیری ,....
البته کاش میشد جای نقش هم استفاده شه

خیلی کارای جزیی و بی کاربردیه :|
حالا پلاکم عوض شه که چی :d

آقا گرافیک بازی رو Ps4 وحشتناک بالاست مخصوصا موقع غروب آفتاب . اصلا باورم نمیشه اینا یه بازی سندباکس با این همه جزییات رو با این چنین گرافیکی در آورده باشن . دریا ... دریای بازی واقعا طبیعیه خدایی گرافیک بازی تا الان بیشتر از هر چیزی منو سوپرایز کرده ...

اقا اینی که تو انلاین میسازیم اگه بخوایم چهرشو عوض کنیم راهی داره یا باید از اول بسازیم
اگه شانس بیاری گزینه ای قبل از ورود به انلاین میاره که کاراکترتو alter کنی یا نه.فقط حواست باشه اگر اشتباهی ردش کنی دیگه نمیاد

دیروز نسخه ps4 رو خریدم و دو سه ساعتی بازی کردم . قبلا نسخه 360 رو بازی کرده بودم و حقیقتا انتظار داشتم بازی کلا متفاوت با نسخه 360 باشه . ولی نمیدونم چرا خیلی برام متفاوت از نسخه قبلی نبود .
حالا یا نسخه 360 خیلی خوب بود یا این نسخه خیلی پیشرفت نداشت ولی در کل مثلا اون تغییری که TLOU تو نسل قبل و نسل فعلی داشت انگار تو این بازی خیلی این طور نبود و بازی تو هر دو نسل شبیه هم هست .

سلام دوستان من بازی جی تی ای رو تازه گرفتم.احقیقتا من اهل بازی جی تی ای نبودم زیاد ولی از بس از انلاین این بازی تعریف شنیدم گفتم بخرمش.
حالا خواستم از دوستان جی تی ای باز سوال کنم یکم درباره انلاین این بازی توضیح بدن!خه من که رفتم تو قسمت انلاین اینجور که مشخص بود خیلی قسمت انلاین بازی گسترده و بزرگه بخاطر همین گیج شدم:d
اگر میشه درباره قسمت های مختلف انلاینش یا همینجا یا تو قسمت خصوصی یکی راهنمایی کنه.ممنون

دوستان من به خاطر تروفی Waste Management که گلیچ شده بود واسم مجبورم بازی رو نیو گیم شروع کنم
و واسه خرید ملک به 250 هزارتا نیاز دارم
میگم اگه اپدیت رو پاک کنم میتونم با اون روش گلیچ سهام سریع این مبلغ رو بدست بیارم؟

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

از پریشب تا حالا تو هر هایستی میرم اول یا وسطش LEFT میخورم
کسی همچین مشکلی نداره؟
تایمو اوتم هم خیلی کمه
سلام دادا منم 2 روزی بود همش left میخوردم گوش شیطون کر دیروز درست شد دوباره....به isp زنگ بزن بگو ping بیارن رو حالت گیم ببین درست میشه...

سلام دادا منم 2 روزی بود همش left میخوردم گوش شیطون کر دیروز درست شد دوباره....به isp زنگ بزن بگو ping بیارن رو حالت گیم ببین درست میشه...
مسئله همینه منن IP GAMING م تو SESSION لفت نمیخورم ولی تا میرم هایست لفت میخورم
تا حالا سابقه نداشته
پینگم هم با 4.2.2.4 زیر 90 ـه با 8.8.8.8 هم کمتر ه هر 30-40 خط یه بار یه ایم اوت میده (تازه با خود آنتن پینیگ میگرم که دقیق تره )
اصلآ عجیبه زنگ میزنم اونجا میگه مشکلی از این جا ما نمیبینیم , آدرس سرور بازی و بگو تا معلوم شه ( بدبختی هرچی آدرس سرورهای GTA گشتم نبود )
ISP من سیستکه

مسئله همینه منن IP GAMING م تو SESSION لفت نمیخورم ولی تا میرم هایست لفت میخورم
تا حالا سابقه نداشته
پینگم هم با 4.2.2.4 زیر 90 ـه با 8.8.8.8 هم کمتر ه هر 30-40 خط یه بار یه ایم اوت میده (تازه با خود آنتن پینیگ میگرم که دقیق تره )
اصلآ عجیبه زنگ میزنم اونجا میگه مشکلی از این جا ما نمیبینیم , آدرس سرور بازی و بگو تا معلوم شه ( بدبختی هرچی آدرس سرورهای GTA گشتم نبود )
ISP من سیستکه

میشه یه عکس بذاری از ۸.۸.۸.۸
من تو ایران ندیدم کسی کمتر ۱۰۰ با این dns پینگ بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or