فکر کنم باید ببریش بیرون اونجا اینکار رو انجام بدی مثلا تو پارکیکسی جواب این سوالو بلده؟توپ رو هم چندین بار پرت کردم ولی اون happiness سگِ پر نمیشه.وقتی L2 رو میگیرم این Happiness ظاهر میشه ولی چطور باید پرش کنم؟
تا جایی که میدونم Happiness فقط با استفاده از app مربوطه که باید از appsotre دانلود کنی بالا میره. فک کنم تو google play هم باشه .کسی جواب این سوالو بلده؟توپ رو هم چندین بار پرت کردم ولی اون happiness سگِ پر نمیشه.وقتی L2 رو میگیرم این Happiness ظاهر میشه ولی چطور باید پرش کنم؟
OH SHITتا جایی که میدونم Happiness فقط با استفاده از app مربوطه که باید از appsotre دانلود کنی بالا میره. فک کنم تو google play هم باشه .
بازیی که راک استار بسازه و 5 سال براش زحمت بکشه باید هم بینظیر باشه.تنها بازی OW بوده که با اینکه خیلی طولانیه اما من تا حالا 4بار تو همین نسل از اول رفتمش.ادامش رو ببینی کفو خون قاطی میکنیباید اعتراف کنم که زود در مورد بازی قضاوت کردم. خارق العادست :d
فعلا وسطای بازی هستم، تموم شه نظر نهاییمو میدم ولی تا همین جا هم کرک و پر ریزون بوده بازی
کسی میتونه راهنماییم کنه؟دوستان من به خاطر تروفی Waste Management که گلیچ شده بود واسم مجبورم بازی رو نیو گیم شروع کنم
و واسه خرید ملک به 250 هزارتا نیاز دارم
میگم اگه اپدیت رو پاک کنم میتونم با اون روش گلیچ سهام سریع این مبلغ رو بدست بیارم؟
Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk
باید اعتراف کنم که زود در مورد بازی قضاوت کردم. خارق العادست :d
فعلا وسطای بازی هستم، تموم شه نظر نهاییمو میدم ولی تا همین جا هم کرک و پر ریزون بوده بازی
یادته بهت گفتم ؟ نه یادته ؟باید اعتراف کنم که زود در مورد بازی قضاوت کردم. خارق العادست :d
با سلام من در مورد قسمت آنلاینش چند تا سوال دارم؟
اول اینکه تو آنلاین فقط دزدی هست ؟
دوم سروراش خوبن؟
سوم مثل بازی rocket league با نت ایران مشکلی نداره ؟
ممنون میشم جواب بدید.
1. نه free mod . TDM و خیلی چیزای دیگه داره ..
2. بدون شک بهترین سرورهارو داره .
3. نه مشکلی با ایران نداره
بهترین سرورا رو داره ؟همه از سرورای راکستار مینالن نه خوبه نه بد یه چیز متوسطه سرور میخوای برو سرورهای دستینی یا بتلفیلد