دوستان من یک مرحله هست نمیدونم چه جوری ردش کنم.؟یک جا با جت ترور یک هواپیما رو دنبال می کنیم اول میکه ارتفاعتو کم کن بعد یک جا میگه برو پشت هواپیما ولی هر چی میخوام به هواپیما برسم هواپیما دورتر میشه.در واقع اصلا بهش نمیرسم.دوستان خواهشا بگید چی کار کنم
من از خیلی از بچه ها تو امارات و آلمان پرسیدم همشون میگفتن این مشکلات واسه اونام پیش میاد ولی کم این مشکلات داخلی تاثیر زیادی داره ولی نمیشه از سرورهای راکستار چشم پوشی کرد دیگه ساده تر از این که اکثریت با cloud server مشکل خوردناون قعطی ها بخاطر پرت های بسته نت ایرانه تقصیر راک* نیست .
بله سروری که با پینگ 600 بشه توش بازی کرد جز بهترین هاست...
دستنی سرور شاخی نداره اما بتل رو قبول دارم !
مسافرکشی!آقا کسی راه حلی ترفندی چیزی واسه پول درآوردن تو بازی سراغ نداره؟
پولام تموم شد:d
پیدا کردن دو سه دوست پایه بعد رفتن به Heistsواسه آنلاین ميگم..
میلیونی میخوام
بمیرم برات OVERALL INCOME ت 50 میلیونه من که لول 30 تا از تو بیشتره 28 میلیون دروردم 5 تا ماشین سوپر داری من یکی دارم بعد مینالیواسه آنلاین ميگم..
میلیونی میخوام
بمیرم برات OVERALL INCOME ت 50 میلیونه من که لول 30 تا از تو بیشتره 28 میلیون دروردم 5 تا ماشین سوپر داری من یکی دارم بعد مینالی
ممرضا هنو چشم دنباله اون 30 ٪ یه که تا هایست گرفتم همشو دادم تو :d
یا ابلفضل اون 30% که بهت بخشیدم حروم کاراکترت شه50میلیون داشتم...الان که ندارم :d
در ضمن 5 تا نیست و 8تاعه:d
شاید اینترنتتون مشکل داشته باشه ...دوستان کسی نمیدونه چرا توقسمت انلاین میگه سرورهای راکستار در دسترس نیست اگه کسی اطلاعی داره یه توضیحی بده ممنون
شاید اینترنتتون مشکل داشته باشه ...
منم یه مدتی همین مشکلو داشتم بعدش فهمیدم واسه نویز خطمه
نویز خطمو برطرف کردم :dشما برای رفع مشکل چکار کردین؟