Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
اخ اخ دستت درد نكنه، ماشين هاي اضافي تو پاركينگ چطوري ميشه فروخت؟
همونجا که ماشین تیون میکنی گزینه SELL داره
هرچقدر بیشتر ماشینتو آپگرید کرده باشی گرون تر میخرن
یا مثلآ مالکیت ماشین ماله خودت باشه
EnusHuntleySFront.jpg

نمیدونم این ماشین HIGH END TECH یا نه ولی من اینو خریده بودم تو گاراژم خاک میخورد استفاده هم نمیکردم بردم فروختمش 113K فکر کنم ماشینی که بخری ازت گرون تر از مدلی که تو خیابون برداشتی و بخرن ( در صورتی که هیچ کدوم آپگرید نشده باشن)

همونجا که ماشین تیون میکنی گزینه SELL داره
هرچقدر بیشتر ماشینتو آپگرید کرده باشی گرون تر میخرن
یا مثلآ مالکیت ماشین ماله خودت باشه
EnusHuntleySFront.jpg

نمیدونم این ماشین HIGH END TECH یا نه ولی من اینو خریده بودم تو گاراژم خاک میخورد استفاده هم نمیکردم بردم فروختمش 113K فکر کنم ماشینی که بخری ازت گرون تر از مدلی که تو خیابون برداشتی و بخرن ( در صورتی که هیچ کدوم آپگرید نشده باشن)

آره کلا ماشین تو خیابون رو بزخری میکنن! ( چیزی شبیه به واقعیت! ماشین که سندش واسه تو باشه تا یه ماشین دزدی)

با سلام
از دوستان آنلاین باز کسی پایه هست مراحل بازی مثل لامار و مارتین و سیمون و لستر رو با هم گروهی تموم کنیم؟
برخی مراحل آنلاین به تنهایی واقعا سخته
مثلا مرحله لستر واقعا تنهایی رفتنش سخته و چیزی کمتر از هیست نیست
حتی میتونم بگم درجه سختی اون شاید از برخی مراحل هیست هم بیشتره

به هر حال اگر کسی تمایل داشت من شبها یک تا هفت صبح هستم

فقط یه سوال
دوستانی که هیست رو انجام دادن یه توضیح بدن که مثلا برای مراحل هیست اگر تانک داشته باشیم میتونیم ازش استفاده کنیم یعنی به عنوان خودروی شخصی و یا از هلیکوپتر نظامی؟
چون در برخی مراحل هیست داشتن چنین تجهیزاتی یعنی پیروزی اسان
و اینکه اگر شدنی نیست میشه ماشین خاصی رو ضد گلوله کرد که در مقابل تیر دشمنان اسیبی نبینه؟

با تشکر

آره میتونی Kuruma Armored بخری که بعد از تموم کردن هایست اول باز میشه، کلا ماشین تنها چیزیه که تو هایست میتونی ازش بهره ببری! و البته Heavy Combat
Body Armor
ادد کن یه توضیح جامع بهت میدم در مورد هایست ها ( البته از فردا چون امشب تازه چلنجمون تموم میشه)

با کمک چند تا از دوستان خوب تونستیم مرحل Heist رو بریم
انصافا هیجان خوبی داشت مخصوصا مرحله آخرش و پولی معادل 500 هزار تا هم کسب کردیم که تقسیم شد بین افراد
توصیه میکنم برای مرحله هیست حتما افراد گروه هماهنگ باشن و از ارتباط صوتی حتما استفاده کنید
ضمن اینکه چند تا ترفند کوچیک هم هست که رعایت کنید مثلا در بیشتر مراحل از ماشینهای ضد گلوله خودتون استفاده کنید و در مبارزات تن به تن از ماشین پیاده نشید تا جونتون از بین نره
و اینکه با کمی تمرین میشه اون 10 میلیون دلار رو بدست اورد

آره میتونی Kuruma Armored بخری که بعد از تموم کردن هایست اول باز میشه، کلا ماشین تنها چیزیه که تو هایست میتونی ازش بهره ببری! و البته Heavy Combat
در کل میشه برای مراحل هیست بجای وسیله نقلیه از هلی کوپتر نظامی یا تانک استفاده کرد؟

یکی از مزیت های هایست بازی کردن با ایرانیا (اونم با میکروفون) اینه ک معمولا بعد 2 3 بار باختن مث اسب لفت نمیدن! :دی :دی :دی
دیروز داشتم مشن میرفتم توش دوتا انگلیسی بودن یکیشون فک کنم 12 سالش بود! اون یکی ازش پرسید چن سالته گفت 18 :دی =)) یعنی اینقدر خندیدم تا همین الان دلم درد میکرد :دی :دی

- - -ویرایش - - -

با کمک چند تا از دوستان خوب تونستیم مرحل Heist رو بریم
انصافا هیجان خوبی داشت مخصوصا مرحله آخرش و پولی معادل 500 هزار تا هم کسب کردیم که تقسیم شد بین افراد
توصیه میکنم برای مرحله هیست حتما افراد گروه هماهنگ باشن و از ارتباط صوتی حتما استفاده کنید
ضمن اینکه چند تا ترفند کوچیک هم هست که رعایت کنید مثلا در بیشتر مراحل از ماشینهای ضد گلوله خودتون استفاده کنید و در مبارزات تن به تن از ماشین پیاده نشید تا جونتون از بین نره
و اینکه با کمی تمرین میشه اون 10 میلیون دلار رو بدست اورد

در کل میشه برای مراحل هیست بجای وسیله نقلیه از هلی کوپتر نظامی یا تانک استفاده کرد؟

خیر!
اینطوری اگه میشد که هایستا مث آب خوردن بودن! :دی :دی
ما که هماهنگ بودیم سر ستاپ Insurgent-Humane Labs شونصد بار باختیم :دی :دی :دی

- - -ویرایش - - -

GTA V روی PS4 روی 720 هستش یا 1080؟

معلومه 1080

- - -ویرایش - - -

آره کلا ماشین تو خیابون رو بزخری میکنن! ( چیزی شبیه به واقعیت! ماشین که سندش واسه تو باشه تا یه ماشین دزدی)

یجورایی پول توی این جی تی ای رو اعصابه!
مثلا یارو رو تو خیابون میکشی 200 دلار بت میده :|||||
زیادی ارزش دلار کمه تو این بازی :دی
ولی چندین تا ماشین خیابونی هستن گلیچ ک نمیشه گفت ولی یجور Exploit ان!
ماشینای Gang یکیشون! مثلا Gang Peyote تقریبا 22000 تا فروخته میشه (که 22000 تا هر 45 دقیقه بدم نیست!)
یه Sentinel XS هایی هستن به رنگ زرد و آبی که از قبل مد شدن (مثلا تایراشون یا موتور و ایناشون) اینا چند تا کار باید قبلش انجام بدی!
یه Sandking XL هم هست دقیقا مث بالاییه!
قبلنا هم Dubsta 2 بود که یجور ماشین گلیچی بود چون نصف چیزاشون حالت عادی نمیتونستی بزاری! (مثلا روی ماشینش برند نداشت یا مثلا رنگ بامپر هاش مشکی مات بود!) وقتی یکیشونو میگرفتی میتونستی توی Private Session با چرخیدن باهاشون توی Vinewood Boulvard مدل های کروم و طلاشون رو اسپان کنی که رنگ ماشین روی قیمت اثر میزاره! حیف پچ شد!
ولی سه تا اولی رو میتونی بگیری! فقط اسماشونو سرچ کن! (من در حال حاضر یه گاراژام پر Gang Peyote هست که توی مواقع اضطراری میفروشمشون!)

آخرین ویرایش:
اینطوری اگه میشد که هایستا مث آب خوردن بودن! :biggrin1: :biggrin1:
ما که هماهنگ بودیم سر ستاپ Insurgent-Humane Labs شونصد بار باختیم :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
والا ما دیشب فقط یکی دوبار باختیم و نتونستیم 10 میلیون دلار رو ببریم
ولی اگه یکی دو بار دیگه با هم بریم فکر کنم بشه 10 میلیون دلار رو ببریم
البته در بالا گفتم که داشتن ماشین ضد گلوله خیلی مهمه و اینکه در مرحله اخر باید گروه با هم خیلی هماهنگ باشن و فرار اخرش با هواپیما هم خیلی سخته

والا ما دیشب فقط یکی دوبار باختیم و نتونستیم 10 میلیون دلار رو ببریم
ولی اگه یکی دو بار دیگه با هم بریم فکر کنم بشه 10 میلیون دلار رو ببریم
البته در بالا گفتم که داشتن ماشین ضد گلوله خیلی مهمه و اینکه در مرحله اخر باید گروه با هم خیلی هماهنگ باشن و فرار اخرش با هواپیما هم خیلی سخته

من متوجه دیشب نمیشم :d
یعنی شما تو یه شب هر ۵ تا هایست رو تو درجه سختی هارد با یه گروه یکی بدون اینکه بمیرین و ریست کنین بازی رو رفتین و کلا ۱،۲ بار مردین؟؟ :d
فکر کنم شرایط چلنج رو اشتب فهمیدی :d
من رفیقام قرار داریم هر شب از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۲ شب میریم هایست رو
الان هم ۴ تا هایست اول ( تا آخر هایست Ron و Trevor ) با شرایط بالا رفتیم
فقط میمونه هایست ۵ که امشب تمومش میکنیم و واستون Shere میکنم ویدوی 10M$ رو
کلا تو هر شب یه هایست ور با setup ها و مرحله ی آخرش رو میریم

یعنی شما تو یه شب هر ۵ تا هایست رو تو درجه سختی هارد با یه گروه یکی بدون اینکه بمیرین و ریست کنین بازی رو رفتین و کلا ۱،۲ بار مردین؟؟ :d
والا من زیاد وارد نیستم اینکه شما گفتی دقیقا چی هست؟
مراحلی که ما رفتیم گزینه Heist داشت و یکی از دوستان ما رو اد کرد و ما هم چهار نفری مراحل رو رفتیم
فقط هم یکی دو بار سوختیم که مجدد تکرارش کردیم و هر مرحله هم 19000 تا پول میداد و مرحله اخر بود که پول خوبی داد
ضمن اینکه مراحل هیست یکی مرحله اتوبوس و یکی هم مرحله هواپیما بود یکی هم مرحله فرودگاه بود و دو تایی هم مرحله فرار از زندادن بود که اخری باید میرفتیم داخل زندان
همه رو هم خیلی راحت رفتیم و طبق همون روشی که گفتیم و داشتن ماشین ضد گلوله

حالا اینکه شما میگی چلنج من سر در نمیارم چی هست و اینکه گفتی ترور و ران اصلا منظورت رو متجه نیستم که تو هیست ترور و ران دیگه چکار میکنن؟
شاید شما مراحل دیگر بازی رو منظورته ولی خود هیست تروفی های مختلفی داره که با رفتن اونها من دو تا تروفی ازش دارم
بازم شاید من هنوز نکته ای رو نمیدونم

والا من زیاد وارد نیستم اینکه شما گفتی دقیقا چی هست؟
مراحلی که ما رفتیم گزینه Heist داشت و یکی از دوستان ما رو اد کرد و ما هم چهار نفری مراحل رو رفتیم
فقط هم یکی دو بار سوختیم که مجدد تکرارش کردیم و هر مرحله هم 19000 تا پول میداد و مرحله اخر بود که پول خوبی داد
ضمن اینکه مراحل هیست یکی مرحله اتوبوس و یکی هم مرحله هواپیما بود یکی هم مرحله فرودگاه بود و دو تایی هم مرحله فرار از زندادن بود که اخری باید میرفتیم داخل زندان
همه رو هم خیلی راحت رفتیم و طبق همون روشی که گفتیم و داشتن ماشین ضد گلوله

حالا اینکه شما میگی چلنج من سر در نمیارم چی هست و اینکه گفتی ترور و ران اصلا منظورت رو متجه نیستم که تو هیست ترور و ران دیگه چکار میکنن؟
شاید شما مراحل دیگر بازی رو منظورته ولی خود هیست تروفی های مختلفی داره که با رفتن اونها من دو تا تروفی ازش دارم
بازم شاید من هنوز نکته ای رو نمیدونم

ببین عزیزم هایست هایی که اضافه شدن کلا ۵ عدد هایست کلی هستن که هر کدوم نیاز به یه سری Setup دارن
اینکه شما شما رفتی هایست دوم بازی یا Prison Break بود که باید یه زندانی رو خارج کنی، که قبلش یه سری Setup داره که انجام اجتمالا دادی با همان دوستان( یا شاید هم اونا انجام دادن و تو رو فقط برای قسمت آخر Invite کردن)

یعنی شما الان فقط یکی از ۵ تا هایست بازی رو دیدی
ببین بذار تمام هایست هارو برات توضیح بدم
هایست اول مربوط به لستر هست، ۲ تا Setup داره ، و بعد هم زدن یه صندوق امانت
هایست دوم هم که رفتی
هایست سوم در آخر باید یه USB رو از یه محلی خارج کنی که اگه درست بگم 5 تا Setup داره
هایست چهارم مربوط به Ron و Trevor هست که کلا در مورد مواد مخدره و اگه اشتباه نکن اونم 5 تا Setup داره
و هایست پنجم که مربوط به لستر هست و هایست آخر و زدن یه بانک با ۶ تا Setup

وقتی که لولت از ۱۲ بیش تر شد، و پول جمع کردی که بتونی یه آپارتمان High end تاکید میکنم آپارتمان معمولی نمیشه، بخری، اونوقت میتونی تو Host هایست باشی و به ترتیب بری هایست هارو
الان کسی که بهت INVITE میده این مراحل رو رفته الان رسیده بوده به هایست دوم که تو رو هم دعوت کرده
من خودم به عنوان هاست تو لول ۲۳ تمام هایست هارو یه دور تموم کردم با تیمم

حالا چلنج چیه :d

همه ی این هایست ها و Setup هاشون کلا ۲۶ قسمت میشه که باید Pass شه
اگه تمام این مراحل ( ۲۶ ) رو با یه گروه یکی ( یعنی هیچ کس کم و زیاد نشه فقط همون ۴ تایی باشین که شروع کردین) بدون این که بمیرین و یا Restart کنین رو درجه سختی Hard تموم کنید چلنج رو پاس کردین که 10M$ پول میده!

البته پیشنهاد میکنم اصلا فعلا فکر چلنج نباش! چون منی که میبینی حدودا هر هایست رو ۳-۴ بار تموم کردم و حفظم! چون یه اشتباه چلنج رو فیلد میکنه! حتی یه مردن تو این همه هایست

برای چک کردنش هم برو قسمت STATS بعد Award و بعد هم Heist این چلنج که من میگم عکس کلاه کابویی هست الان واسه تو هیچ چی پر نشده ( ۰ از ۲۶ )

حالا باز سوالی موند ۲ به بعد امشب بیا بگم بهت

ببین عزیزم هایست هایی که اضافه شدن کلا ۵ عدد هایست کلی هستن که هر کدوم نیاز به یه سری Setup دارن
اینکه شما شما رفتی هایست دوم بازی یا Prison Break بود که باید یه زندانی رو خارج کنی، که قبلش یه سری Setup داره که انجام اجتمالا دادی با همان دوستان( یا شاید هم اونا انجام دادن و تو رو فقط برای قسمت آخر Invite کردن)
شما کلا دوست داری خودت رو بزرگ جلوه بدی
البته اشکالی نداره ها
ولی باور کن به جز شما هم کسانی هستند که بدونن heist یعنی چی
شما یه جور میگی شاید اواخر بازی منو اینوایت کردن که احتمالا این نشات گرفته از شمع بالای هوش غیبی شماست که احتمالا غیب هم میدونی
لابد الان باید مدارم مستند بیارم که من کل مراحل رو با دوستان بودم؟
دوست عزیز
بنده دنبال خود شیرینی نیستم
همون اول هم گفتم که با کمک دوستان مراحل رو تموم کردم ولی در همه مراحل پیش دوستان بودم
لزومی هم نداره شما باور کنی یا باور نکنی یا بخوای اینطوری تیکه پرونی بکنی

در بازی آنلاین چیزهای مهمتری از تروفی و مدال گرفتن هست و اون دور هم بودنه

اینکه دوست داری یه جوری صحبت کنی که برتر از دیگران هستی برام خیلی جالبه در حالیکه در اطلاعات پروفایلت آمارها چیز دیگری رو نشون میده
امیدوارم کمی هم برای دیگران احترام قایل باشید و به صورت محترمانه کسی رو تخریب نکنید

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or