والا من زیاد وارد نیستم اینکه شما گفتی دقیقا چی هست؟
مراحلی که ما رفتیم گزینه Heist داشت و یکی از دوستان ما رو اد کرد و ما هم چهار نفری مراحل رو رفتیم
فقط هم یکی دو بار سوختیم که مجدد تکرارش کردیم و هر مرحله هم 19000 تا پول میداد و مرحله اخر بود که پول خوبی داد
ضمن اینکه مراحل هیست یکی مرحله اتوبوس و یکی هم مرحله هواپیما بود یکی هم مرحله فرودگاه بود و دو تایی هم مرحله فرار از زندادن بود که اخری باید میرفتیم داخل زندان
همه رو هم خیلی راحت رفتیم و طبق همون روشی که گفتیم و داشتن ماشین ضد گلوله
حالا اینکه شما میگی چلنج من سر در نمیارم چی هست و اینکه گفتی ترور و ران اصلا منظورت رو متجه نیستم که تو هیست ترور و ران دیگه چکار میکنن؟
شاید شما مراحل دیگر بازی رو منظورته ولی خود هیست تروفی های مختلفی داره که با رفتن اونها من دو تا تروفی ازش دارم
بازم شاید من هنوز نکته ای رو نمیدونم
ببین عزیزم هایست هایی که اضافه شدن کلا ۵ عدد هایست کلی هستن که هر کدوم نیاز به یه سری Setup دارن
اینکه شما شما رفتی هایست دوم بازی یا Prison Break بود که باید یه زندانی رو خارج کنی، که قبلش یه سری Setup داره که انجام اجتمالا دادی با همان دوستان( یا شاید هم اونا انجام دادن و تو رو فقط برای قسمت آخر Invite کردن)
یعنی شما الان فقط یکی از ۵ تا هایست بازی رو دیدی
ببین بذار تمام هایست هارو برات توضیح بدم
هایست اول مربوط به لستر هست، ۲ تا Setup داره ، و بعد هم زدن یه صندوق امانت
هایست دوم هم که رفتی
هایست سوم در آخر باید یه USB رو از یه محلی خارج کنی که اگه درست بگم 5 تا Setup داره
هایست چهارم مربوط به Ron و Trevor هست که کلا در مورد مواد مخدره و اگه اشتباه نکن اونم 5 تا Setup داره
و هایست پنجم که مربوط به لستر هست و هایست آخر و زدن یه بانک با ۶ تا Setup
وقتی که لولت از ۱۲ بیش تر شد، و پول جمع کردی که بتونی یه آپارتمان High end تاکید میکنم آپارتمان معمولی نمیشه، بخری، اونوقت میتونی تو Host هایست باشی و به ترتیب بری هایست هارو
الان کسی که بهت INVITE میده این مراحل رو رفته الان رسیده بوده به هایست دوم که تو رو هم دعوت کرده
من خودم به عنوان هاست تو لول ۲۳ تمام هایست هارو یه دور تموم کردم با تیمم
حالا چلنج چیه :d
همه ی این هایست ها و Setup هاشون کلا ۲۶ قسمت میشه که باید Pass شه
اگه تمام این مراحل ( ۲۶ ) رو با یه گروه یکی ( یعنی هیچ کس کم و زیاد نشه فقط همون ۴ تایی باشین که شروع کردین) بدون این که بمیرین و یا Restart کنین رو درجه سختی Hard تموم کنید چلنج رو پاس کردین که 10M$ پول میده!
البته پیشنهاد میکنم اصلا فعلا فکر چلنج نباش! چون منی که میبینی حدودا هر هایست رو ۳-۴ بار تموم کردم و حفظم! چون یه اشتباه چلنج رو فیلد میکنه! حتی یه مردن تو این همه هایست
برای چک کردنش هم برو قسمت STATS بعد Award و بعد هم Heist این چلنج که من میگم عکس کلاه کابویی هست الان واسه تو هیچ چی پر نشده ( ۰ از ۲۶ )
حالا باز سوالی موند ۲ به بعد امشب بیا بگم بهت