هیست دزدی هست ، یعنی بانک میزنید یا یه چیزه دیگه و کلا خیلی پول توشههیست چیه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام دوستان
اقا ماشین اتش نشانی از کجا پیدا کنم؟
توی یکی از اخرین مراحل انگار میگه ماشین اتش نشانی پیدا کن
سلام دوستان
هیچکدوم فایده نداره فقط v##p##nدوستان لطفا کمک !چند روزیه نمیتونم به سرور بازی وصل بشم
تو سایت راک استار گفته بود mtu رو 1473 بذارید گذاشتم نشد ! انواع dns هم زدم فایده نداشت !
چکار باید کرد ؟!
سلام دوستان
اگه آپدیتهای قبلی رو دانلود و نصب کرده باشی حجمش 500 مگابایت ...دوستان اخرین آپدیت 1.28 هست دیگه ؟
حجمشم 6.7 گیگه ؟
منم هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم ، اخر سر رفتم از یوتیوب ویدیو این مرحله رو دانلود کردم و رفتم ماشین رو دزدیدم ..!
توی فرودگاه یه سوله بهتون میده برین وسطاش یه نوشته بالا سمت راست صفحه میاد بعد جهت « رو بزنید و هواپیماتون رو انتخاب کنید میادتماس بگیر با اتش نشانی
- - -ویرایش - - -
بچه ها من قبلا با فرانکلین ی هلی کوپتر خریدم قبلش گفت ک باید ی جا داشته باشی منم فرودگاه ه کوپتر رو خریدم و اوکی شد ولی بعدش صدبار رفتم اونجا همه چیز بود جز هلی کوپتر فرودگاهم خریده بودم اونجا هم خبری نبود حالا ی جت خریدم و روز بعد اس داد ک توی فرودگاه تحویل داده شد ولی بازم خبری نیس تمام فرودگاهم گشتم در صورتی ک اگه بودش همون جای مخصوصه خودت هستش کسی میدونه چ خبره باید کار خاصی انجام داد باگ چیه جریان؟؟؟؟؟!!!!!!!
بچه ها من قبلا با فرانکلین ی هلی کوپتر خریدم قبلش گفت ک باید ی جا داشته باشی منم فرودگاه ه کوپتر رو خریدم و اوکی شد ولی بعدش صدبار رفتم اونجا همه چیز بود جز هلی کوپتر فرودگاهم خریده بودم اونجا هم خبری نبود حالا ی جت خریدم و روز بعد اس داد ک توی فرودگاه تحویل داده شد ولی بازم خبری نیس تمام فرودگاهم گشتم در صورتی ک اگه بودش همون جای مخصوصه خودت هستش کسی میدونه چ خبره باید کار خاصی انجام داد باگ چیه جریان؟؟؟؟؟!!!!!!!
چرا مرحله آخر بعد تموم شدن ماموریت HUMAN LAB تو کلاب بازی شروع میشه (هی گفتم بازی +18 نگیرین ) :dدوستان تو مراحل هيست هيچ كدوم بعد تموم كردن به كلاب نميرن؟
وسط خونه بازي كردن اين داستانارم داره :-)