با سلام خدمت دوستان
از دوستان میخوام جو حاکم بر تاپیک رو همچنان گرم نگه داریم و برای سلایق همدیگر هم احترام بزاریم
اگر هم انتقادی از بازی میشه نظر شخصی افراد هست و هر کسی دوست داره در بازی به روش خودش عمل کنه که جای احترام داره
ولی خب
اون دوستی که میگه تو بازی فقط پول دراوردن مهمه ، من اصلا با ایشون موافق نیستم
همه چیز که پول نیست
به قول یکی از دوستان ، ما فقط در مغازه لباس فروش بالای 15 دقیقه وقت میزاریم تا یه لباس مناسب پیدا کنیم که در شان کاراکتر ما باشه
اینکه دوستمون میگه من فقط یه خونه خریدم و هفته ای یه بار هم نمیرم خونه ، با این حرفش هم مخالفم و اتفاقا من دوست دارم هر چی خونه تو شهر لوس سانتوس میشه رو بخرم و داخل همه هم میرم
حتی دیشب فهمیدم داخل خونه میشه حمام هم کرد و این نکته جالبی بود(البته از نیم تنه به بالا:d)
به هر حال هر کسی تلاش میکنه تا پول در بیاره که بتونه ازش استفاده و لذت ببره نه اینکه فقط پول روی هم پارو کنه و هیچ لذتی هم از درامدش نبره
در کل در بازی نکات ریز زیادی هست که شاید خیلی ها بهش توجه نکنن ولی از نظر من توجه به همه نکات بازی میتونه به قشنگی بازی کمک کنه حتی چراغ سبز و قرمزش که مردم بهش احترام میزارن هم خیلی جالبه
به هر حال این نظر من بود در مورد کلیت بازی
اما یک سوال
دوستان پرسیده بودند که در بخش افلاین ماشینهایی که بخریم و در شهر از بین میرن ایا دوباره بر میگردن که باید بگم ماشینی که خریدی و ز بین رفت دیگه قابل استفاده نیست
من خودم چند ماشین یک میلیونی خریدم و در شهر ولش کردم و دیگه ازشون خبری نشد و برای استفاده از اونها باید حتما در گاراژ مخصوص ذخیره بشن
اما سوال اصلی من در مورد بخش انلاین هست
اگر ما در بخش انلاین ماشینی بخریم و ارتقا بدیم و مثلا در مرحله هیست یا مراحل دیگر اونو از دست بدیم و داخل گاراژ ذخیرش نکنیم
ایا در بازیهای بعدی هم قابل استفاده هستند و از بین نمیرن؟
یه وقت ماشین نخریم و بعد از چند تصادف به کل غیب بشن مثل بخش افلاین؟
و اینکه در بیشتر مراحل هیست کاربران دیگر ماشین مخصوص دارن
اگر ما ماشین مخصوصی بخریم ایا در مراحل هیست ماشین ما قابل استفاده هست؟
اگر بر فرض چند ماشین داشته باشیم در صورت استفاده شدن در مرحله هیست ، ایا میتونیم ماشین دلخواهی رو متناسب با اون مرحله انتخاب کنیم؟
ممنون میشم در این چند مورد یه راهنمایی کلی کنید چرا که نمیخوام درامدم هدر بره و میخوامانتخاب خوبی کرده باشم