Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
اصن فری روم برای خستگی در کردن اونم در حد 20 دقیقه وسط هایست یا مشن یا دف مچو اینا بدرد میخوره نه اینکه کل وقت توی فری روم باشی و بگی پول در نمیارم!
شما احتمالا غیب میدونی که ما تو بازی پول در نمیاریم:d
دوست عزیز
باور کن ما پول دراوردن تو انلاین رو هم بلدیم:">
یه جورایی صحبت میکنید که انگاری ما چیزی به اسم ارتقا نمیدونیم
همون اول هم گفتم که بازی نکات مثبت داره ولی خب یه قسمتهایی از اون ایراد داره و بحث ما فقط اون نکات منفیش بود
الان شما در مورد اون قسمتهایی که من ازش ایراد گرفتم صحبتی دارید یا نه؟

دف مچ تا هاست میتونه یه تفنگ زوری بزاره که میتونه مشت خالی باشه یا مینیگان!
ولی کانتکت مشن ها و بیشتر چیزا سلاح های خودتن فقط!
بابا یه خورده فارسی تر صحبت کن
من که چیزی از دف و مشن و این چیزا دستگیرم نشد
:d

ولی خب کل صحبت من این بود که بازی خیلی شلوغ هست

شما اگر صد ساعت هم بازی کنی و پول در بیاری براحتی با خرید لباس و تفنگ میشه حسابت رو خالی کنی
بازی اینقدر مدل لباس و تفنگ و خونه و ماشین داره که تا هفته ها هم پول در بیاری براحتی میشه یه شبه خالیش کرد
ولی اگر بجای اینهمه شلوغ کردن بازی کمی تعداد مراحل هیست رو بیشتر میکردن یا کمی به بخش انلاین داستان میدادن از نظر من جالبتر بود
چه بهتر بود که نصف همین مراحل انلاین رو تو بخش افلاین میزاشتن نه اینکه مجبور باشیم برای یه مسابقه 45 ثانیه ای حتما انلاین بشیم

به هر حال ما که کاره ای نیستیم بخواهیم از بازی ایراد بگیریم
فقط نظراتمون رو به عنوان یه گیمر گفتیم
;)

علت حرف اخرت اینه که متوسط سنی ادما توی gta online. از 10 تا 12 ساله!
اینو میتونی با دیدن ماشینای کاملا کروم با رینگ های دلاری و دود رنگی تایر تشخیص بدی!
بعضی وقتام ماشینا یا کارکترا اینقده زشتن اصن اشک ادمو در میارن!
من تقریبا دو ماهی هست سشن پابلیک نرفتم! فقط فرند سشن یا تنهایی!
چون من بیشتر وقتا میرم مشن یا دف مچ و امثالهم! فری روم فقط هدر پوله! چون پول خرید تیر و موشک + پول بیمه ماشین پلیرا + پول بیمارستان یعنی هدر رفت پول

- - -ویرایش - - -

دقیقا سه تا چیز بی استفاده گفتی!
خونه که یکی لازمه! دوتا دیگ گاراژ ده تایی!انصافا من 20 دقیقم توی این هفته تو خونم نرفتم!
سرو وضع هم ک فرقی نداره ! چون ل.ختم بری بیرون جونو اینات یکیه! فقط یه outfit از heavy combat نیازه چون توی هایست ها جونتو و بادی ارمورتو 10 برابر میکنه!
ماشینم خوبه اگه بدونی چی بخری! (نری windsor بخری با اینکه 870000 تاس مزخرفه! )
مثلا Kuruma یا Insurgent جزو بهترین ماشینان! و صد البته یه ماشین super!
Ratio که اصن اهمیتش در حد یه وزغ قطع نخاع شدس! یه مشت عقده ای میرن grief میکنن

- - -ویرایش - - -

تقریبا متوسط رو به زیاد! ساعتی 100 مگ رو راحت میخوره

- - -ویرایش - - -

کاملا در اشتباهی!
بازی کاملا هدفمنده اگه بدونی چیکار بکنی!
الکی ول چرخیدن توی free roam و غر زدن بخاطر هدفمند نبودن یه کار کاملا اشتباهه!
اصن فری روم برای خستگی در کردن اونم در حد 20 دقیقه وسط هایست یا مشن یا دف مچو اینا بدرد میخوره نه اینکه کل وقت توی فری روم باشی و بگی پول در نمیارم!
من خودم لول 122 هستم و PUNK رفیقم لول 125! هزاربار توی این هفته پولمون رفته زیر 3000 تا ولی چون میدونیم چیکار کنیم در عرض یکی دو ساعت دوباره میره روی 200000 تا!
من توی کل زمان بازی کردنم 18 میلیون در اوردم چون بیشتر مشن میرم یا هایست و یه فایتر شخصی دارم , یه گانشیپ , یه قایق و 3 تا گاراژ ده تایی پر از ماشین کاستومایز شده!
بهترین راه پول در اوردن Contact Mission ها هست و بس! مشن هایی مث A titan of the job , los santos connection , judging the jury , chopper tail و trash talk به ترتیب 23000 تا, 20000 تا , 28000 تا, 17000 تا و 13 هزارتا برای 5 تا 20 دقیقه کار بت میدن! یعنی مشن هایی مث ترش تاک 5 دقیقه حداکثر و مشن هایی مث لوس سانتوس کانکشن تا ی ربع هم طول میکشن!

- - -ویرایش - - -

Contact Mission! یا برو توی موبایلت ایکون ردیف وسط سمت چپ بزار کانتکت مشن پیدا کنه! یا برو توی منو بعدش Jobs بعدش Quick Job بعدش بزار تا مشن پیدا کنه!

بله خونه واسه شما که به کارای تکراری میشن عادت کردی بدرد نمی خوره! اما واسه یکی که می خواد Host باشه تو Heist هاش و 5 تا شو بره خیلی بدرد می خوره

سر و وضع هم ملاک زیبایی هست چه ربطی به جون داره؟؟ من از بازی لذت میبرم! نمی خوام فقط پشت هم هی میشن برم پول رو پول! من واسه خوشگل ساختن :d کرکترم حدودا ۳۰ دقیقه داشتم بهش ور میرفتم چیز خوبی هم شد خدا رو شکر :d این حرفت نشون میده خودت اهمیت میدی به این چیزا:
هی میشن پشت میشن که چی بشه؟ سعی میکنم کارایی که جذابن و در عین حال کمتر کسی تونسه بره رو تجربه کنم، مثلا همین Challenge ، میشن که هر کسی میتونه بره
یکم شما زیادی فکر میکنی خاص هستی ببخشید انقدر رک گفتم واقعا ناراحت نشو! از اول که تو تاپیک من اومدم( از موقع خرید V رو PS4 ) هی رنکتو میگی! هی میگی من فلان قدر پول در میارم و ...! من که اکانت اولم ۸۰ خورده ای بود الان هم نزدیک ۶۰ هستم مهم نیست اصلا رنک!
هر کسی هم یه شیوه برای پول در اوردن داره، من با هایست همین الان راحت 4.5M$ دارم چیز خاصی نیست!

در کل اگه Ratio این بازی جوری بود که فقط تو TDM هایی که راکستار ساخته بود ، حساب میشد، ملاک جالبی بود، اما فری روم دیگه ته مسخرس! یا مود های مسخره پارکور و ... که یه سری علاف میسازن!
در کل راکستار تو ساختن یه TDM کلاسیک برای گیمرهایی که Ratio مهمه واسشون( مثل من) با این سبک آنلاین مشکل داشته و یا از این ور بوم میفته یا از اون ور بوم! یا کلا مجبورت میکنه با Pistol بازی کنی و از رو زمین اسلحه های مزحرف رو برداری و هر کی رسید به اونا زود تر اون میزنه میکشه اون یکی رو، یا میگه همه اسلحه ها آزاد :| راحت میتونست یه تفنگ مثلا Special Carbine رو واسه همه باز کنه با همون فقط بتونی بکشی حداکثر یه بمب و چاقو هم بده

در کل به نظر من دنیای GTA دنیای هرج و مرجه و این تو آنلاین هم هست! سبکش همینه دیگه! هر کسی هم یه جوری حال میکنه، یکی میشن یکی هایست یکی TDM یکی با دوستاش Playlist میره ،در کل سرگرمی خوبی هست، اما ایراد هم خیلی داره! اما بازم من روزی حداقل ۴-۵ ساعت وقت گیمم رو بهش اختصاص میدم

-----------------------

یه حال گیری بد شد :| تازه فهمیدیم که دو سری Challenge هست، یکی اینه که با یه تیم یکسان تا آخر Hard بری و فقط Restart نکنی ما فکر میکردم این 10M میده نگو که این 2M میده :| ( که گرفتیمش )
و اون Challenge که 10M هست نباید بمیری که دوباره شروع کردیم بریمش ، واقعا با این نت ما که هر لحظه احتمال داره یکی ز اعضا نتش قاطی کنه و لگ بیفته براش خیلی سخته

دوستان سلام مجدد
یک سوال
ظاهرا مسابقاتی که به صورت تکی در بخش آنلاین انجام بدیم جزو رکورد شخصی حساب نمیشه و تعداد برد وباختها فقط در مسابقات رو در رو یا گروهی هست

اما سوالم در مورد امتیازاتی هست که در اخر هر مسابقه داده میشه
یه امتیاز به رنگ سبز و یکی هم ابی و یکی هم نارنجی هست
ظاهرا هم نارنجی مربوط به مسابقات گروهی یا دو نفره هست
اما در مورد اون دو امتیاز یه توضیحی میدید که جریان چیه؟
البته اگر اشتباه نکنم سبزش مربوط به پول کاراکتر هست ولی ابیش؟

دوستان سلام مجدد
یک سوال
ظاهرا مسابقاتی که به صورت تکی در بخش آنلاین انجام بدیم جزو رکورد شخصی حساب نمیشه و تعداد برد وباختها فقط در مسابقات رو در رو یا گروهی هست

RP هست دیگه اون آبی، باهاش رنک آپ میشی

شما احتمالا غیب میدونی که ما تو بازی پول در نمیاریم:d
دوست عزیز
باور کن ما پول دراوردن تو انلاین رو هم بلدیم:">
یه جورایی صحبت میکنید که انگاری ما چیزی به اسم ارتقا نمیدونیم
همون اول هم گفتم که بازی نکات مثبت داره ولی خب یه قسمتهایی از اون ایراد داره و بحث ما فقط اون نکات منفیش بود
الان شما در مورد اون قسمتهایی که من ازش ایراد گرفتم صحبتی دارید یا نه؟

بابا یه خورده فارسی تر صحبت کن
من که چیزی از دف و مشن و این چیزا دستگیرم نشد
:d

ولی خب کل صحبت من این بود که بازی خیلی شلوغ هست

شما اگر صد ساعت هم بازی کنی و پول در بیاری براحتی با خرید لباس و تفنگ میشه حسابت رو خالی کنی
بازی اینقدر مدل لباس و تفنگ و خونه و ماشین داره که تا هفته ها هم پول در بیاری براحتی میشه یه شبه خالیش کرد
ولی اگر بجای اینهمه شلوغ کردن بازی کمی تعداد مراحل هیست رو بیشتر میکردن یا کمی به بخش انلاین داستان میدادن از نظر من جالبتر بود
چه بهتر بود که نصف همین مراحل انلاین رو تو بخش افلاین میزاشتن نه اینکه مجبور باشیم برای یه مسابقه 45 ثانیه ای حتما انلاین بشیم

به هر حال ما که کاره ای نیستیم بخواهیم از بازی ایراد بگیریم
فقط نظراتمون رو به عنوان یه گیمر گفتیم
;)

ساختن هایست به قول خود راک استار راحت ک نیست!
ستاپ میخواد هر هایست و مهمتر همه finale !
باید اینارو جوری طراحی کنه مث بقیه مشنا نباشه!
و صد البته سخت طراحی کنه ( :| ) و پولشم تنظیم کنه (معمولا هم کم! چون راک استار میخواد بقیه cash card بگیرن :| )

- - -ویرایش - - -

دوستان سلام مجدد
یک سوال

سبز پوله! میدونی خودت صد درصد!
ابیه. Rp یا همون xp خودمونه!
نارنجیم کلا چیز خاصی نیست فقط نشون میده توی سشن فری روم چندتا job انجام دادی

علت حرف اخرت اینه که متوسط سنی ادما توی gta online. از 10 تا 12 ساله!
اینو میتونی با دیدن ماشینای کاملا کروم با رینگ های دلاری و دود رنگی تایر تشخیص بدی!
من تقریبا دو ماهی هست سشن پابلیک نرفتم! فقط فرند سشن یا تنهایی!
چون من بیشتر وقتا میرم مشن یا دف مچ و امثالهم! فری روم فقط هدر پوله! چون پول خرید تیر و موشک + پول بیمه ماشین پلیرا + پول بیمارستان یعنی هدر رفت پول

- - -ویرایش - - -

دقیقا سه تا چیز بی استفاده گفتی!
خونه که یکی لازمه! دوتا دیگ گاراژ ده تایی!انصافا من 20 دقیقم توی این هفته تو خونم نرفتم!
سرو وضع هم ک فرقی نداره ! چون ل.ختم بری بیرون جونو اینات یکیه! فقط یه outfit از heavy combat نیازه چون توی هایست ها جونتو و بادی ارمورتو 10 برابر میکنه!
ماشینم خوبه اگه بدونی چی بخری! (نری windsor بخری با اینکه 870000 تاس مزخرفه! )
مثلا Kuruma یا Insurgent جزو بهترین ماشینان! و صد البته یه ماشین super!
Ratio که اصن اهمیتش در حد یه وزغ قطع نخاع شدس! یه مشت عقده ای میرن grief میکنن

- - -ویرایش - - -

تقریبا متوسط رو به زیاد! ساعتی 100 مگ رو راحت میخوره

- - -ویرایش - - -

کاملا در اشتباهی!
بازی کاملا هدفمنده اگه بدونی چیکار بکنی!
الکی ول چرخیدن توی free roam و غر زدن بخاطر هدفمند نبودن یه کار کاملا اشتباهه!
من خودم لول 122 هستم و PUNK رفیقم لول 125! هزاربار توی این هفته پولمون رفته زیر 3000 تا ولی چون میدونیم چیکار کنیم در عرض یکی دو ساعت دوباره میره روی 200000 تا!
من توی کل زمان بازی کردنم 18 میلیون در اوردم چون بیشتر مشن میرم یا هایست و یه فایتر شخصی دارم , یه گانشیپ , یه قایق و 3 تا گاراژ ده تایی پر از ماشین کاستومایز شده!
بهترین راه پول در اوردن Contact Mission ها هست و بس! مشن هایی مث A titan of the job , los santos connection , judging the jury , chopper tail و trash talk به ترتیب 23000 تا, 20000 تا , 28000 تا, 17000 تا و 13 هزارتا برای 5 تا 20 دقیقه کار بت میدن! یعنی مشن هایی مث ترش تاک 5 دقیقه حداکثر و مشن هایی مث لوس سانتوس کانکشن تا ی ربع هم طول میکشن!

- - -ویرایش - - -

Contact Mission! یا برو توی موبایلت ایکون ردیف وسط سمت چپ بزار کانتکت مشن پیدا کنه! یا برو توی منو بعدش Jobs بعدش Quick Job بعدش بزار تا مشن پیدا کنه!
جلو قاضی و ملق بازی ده مرد مومن تو که ادایه پاکیت میشه چطور میگی بیاین با مشت همو بزنیم بعد تا رومو میکنم اونوریا فاصله زیاد مشه MINIGUN و میکشی بیرون مارو میزنی
یا نمونه بارزش خودش و میزاره رو PASSIVE MODE بعد تا رومو میکنم اونور از پسیو مد در میاد با ماشین و اسلحه منو میکشه زیر میگیره تا RATIO ش بالا بره تا قبل بازی با من RATIO 1.08 بود الان اینقدر منو ARYAWOLF78 کشت شده 1.32 بعد حرف از پاکی میزنه :d
دقیقآ راست میگه سیشن پابلیک نمیره میره تو سشن فرد همه فرندا رو میکشه که ratio بالا بره aryawolf و امیرعلی (!-meshki-!) شاهدن
دهنه مارو سرویس کردی هرجا میری همینو میگی ماشین کروم رینگ دلار و اسموک خزه ببینی میترکونی
هر وقت منو امیرعلی (!-meshki_!) و قلدر بازی کردیم این داستاناهای که تو پیش میاری نبود
خنوک :d :))
ولی قبول دارم بقل کریو خودم وایسادم با تیر منو میزنه یا اون یکی با جت موشک پرت میکرد سمته ماشینم
G.O.W بلو دریمه؟ :)) منچستری
ولی قبول دارم اکثرآ بچه های 10-14 سال ریختن توش
ولی آدم حسابی هم هست ولی کمه
چرا اطلاعات غلط میدی من لولم 133 ـه نه 125 :d

دوستان من نمیتونم به سرور وصل بشم ارور the rockstar service is unavailable میده برای اینکه درست بشه به پشتیبانی چی بگم تا درستش کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or