سلام .دوستان من بازی رو ریجن آل دارم ولی اون دو تا اسلحه که یکیش تبر و دیگری یه اسلحه خیلی قوی مثله شات گان هست رو ندارم قضیه چیه ؟ درضمن بازی رو 100% کردم
اصلش اینکه گرافیک بازی رو بهتر کردن .... همچنین دوربین اول شخص هم اضافه شده که حسه جدیدتری میده وقتی بخشه تک نفره رو باهاش میری !!!دوستان من این نسخه رو روی 360 تموم کرده بودم و خیلی هم با بازی حال کردم .
الان میخام نسخه PS4 رو بگیرم که دوباره بازی رو از اول شروع کنم . میشه بگید این نسخه به جز گرافیک فرق دیگه ایی با نسخه نسل قبلی داره ؟ گرافیک چه قدر پیشرفت داشته ؟
دیگه بهتر از این ؟ مثل max payne 3 در اوردن D: واسه یه بازی open world واقعا عالیه shooter اش !کنترل بازی مشکل داره یا من قاطی کردم؟
آنالوگ رو فشار میدی حرکت نمیکنه، زیاد فشار میدی یهو میره تو دیوار. واقعا نمیدونم چرا راکستار یه گان پلی درست و حسابی برا GTA طراحی نمیکنه؟ شدیدا به تجربه بازی لطمه میزنه. خیر سرم نسل قبل بازی نکردم که نسل بعدیشو بازی کنم ، شدیدا خورد تو ذوقم.
دوستان انلاینش ساعتی چقدر نت مصرف میکنه؟
دیگه بهتر از این ؟ مثل max payne 3 در اوردن D: واسه یه بازی open world واقعا عالیه shooter اش !
این مشکل شما کمی عجیبهداش چطور باید مسابقات ریس خیابونی هائو رو فعال کرد؟
با سلام به دوستان
امروز اکانت ژاپن رو ساختم و فعلا 14 روزی میتونم آنلاین بازی کنم
ضمن اینکه امروز یه مرحله heist رو اینوایت شدم و تونستم با چند تا از بچه های خارجی برم
البته بیشتر پشت سنگر بودم
فقط چند سوال در مورد آنلاین
اول اینکه هر مرحله دزدی تفنگ و ماشین مخصوص خودش رو میده یا بر اساس همون تفنگ و ماشین کنونی کاربر هست چون تو این مرحله دزدی دیدم بیشتر دوستان تفنگها و ماشین های لوکسی داشتند
به عبارتی برای موفقیت در این مراحل باید ماشین خودمون و تجهیزات جنگی خودمون رو ارتقا بدیم؟
برای اینکه بتونیم سریعتر تو بازی پیشرفت کنیم و ماشین و تجهیزات نظامی لوکس بخریم بهترین و ساده ترین مراحل کدومها هستند که زودن امتیازات ما رو بالا میبرن؟
من سعی میکنم شبها ساعت 1 تا 6 صبح انلاین باشم و دوستان اگر تمایل داشتند بیان تا با هم بازی کنیم
با تشکر
خوب گرافيك كه پيشرفت كرده هيچ به بازي كلي ماشين جدي اضافه شده افكت موج هاي ابم بهتر شده گرافيك ماشين ها واقعا رفته بالا draw distance خيلي بهتر شده و كالكتيبل هاي جديد مثل papyote plants و كلي چيزاي ديگه كه بهترينش اول سخصه من خودم فكر ميكردم به چشم نمياد تغييرات ولي وقتي خريدم واقعا خيلي به چشم ميان قابل مقايسه نيستندوستان من این نسخه رو روی 360 تموم کرده بودم و خیلی هم با بازی حال کردم .
الان میخام نسخه PS4 رو بگیرم که دوباره بازی رو از اول شروع کنم . میشه بگید این نسخه به جز گرافیک فرق دیگه ایی با نسخه نسل قبلی داره ؟ گرافیک چه قدر پیشرفت داشته ؟
خوب گرافيك كه پيشرفت كرده هيچ به بازي كلي ماشين جدي اضافه شده افكت موج هاي ابم بهتر شده گرافيك ماشين ها واقعا رفته بالا draw distance خيلي بهتر شده و كالكتيبل هاي جديد مثل papyote plants و كلي چيزاي ديگه كه بهترينش اول سخصه من خودم فكر ميكردم به چشم نمياد تغييرات ولي وقتي خريدم واقعا خيلي به چشم ميان قابل مقايسه نيستن
اره من كه رقبت نكردم هنوز بعد خريد ps4 حتي 360 رو روشن كنم چه برسه به اين كه بازي هم باهاش بكنمآره واقعا، آدم وقتی یه مدت به نسخه ی PS4 عادت کرد بره نسخه ی نسل قبل رو بازی کنه اصلا واسش یه جوری میشه :d
مرسی از راهنماییتاونا ماشینهای خودشون بوده و تو هر heist همه اسلحه هایی که داری+یکی از ماشینات رو میتونی بیاری.
بهترین راه اینه که شما حالا فعلا بیشتر mission برید لولتون به 20 که رسید بعد برو سراغ heist چون اکثرا لول های پایین رو کیک میکنن.
???دوستان
من بازی رو تازه خریدم
میگه باید اپدیت کنی
حجمش ۶ گیگه؟؟٬؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
لینک دانلودش رو میدید؟
و این که چجور باس انلاین بازی کرد؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
لینک دانلود اپدیتها رو از تاپیک مربوطه پیگیری کن???
ضمنا
قبلا با پلی ۳ تمومش کردم
نیازه دوباره برم؟
که انلاین بازیم بدن؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk