Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام دوستان
تازه آپدیت gta v heists یعنی اخرین آپدیت (6گیگ) نصب کردم . برای بازی قسمت heists چه قسمتی بریم ؟ مثلا دزدی از بانک و ...
البته میدونم که باید قسمت انلاین بریم . بعضی وقت داخل موبایل پیام میاد که علامت H . میخواستم بدونم جایی دیه است که خودم برم داخل ماموریت هاش ؟؟

آخرین ویرایش:
این بخش آنلاین GTA واقعا خیلی شلوغ و سردرگم هست
اول از همه اینکه خیلی مسابقات تکراری داره
لزومی نداشت 180 تا مسابقه ریس تکراری بزارن

ضمن اینکه برخی مسابقاتش اصلا قانون نداره
مثلا تو مسابقات تن به تن یکی آر پی جی بر میداره و طرف دیگه با شات گان باید بره دستگیرش کنه
اصلا به نظرتون با عقل جور در میاد؟
چه بهتر بود برای مبارزات تجهیزات مساوی داده میشد و مراحل بالا تجهیزات بهتر داده میشد

ضمن اینکه برخی رکوردهاش هم واقعا مسخره هست
بیشتر مسابقات اتومبیلش رکوردهاش زیر 30 ثانیه
حتی یه مسابقه بود رکوردش 12 ثانیه بود ولی من در بهترین حالت 1.30 دقیقه طول کشید
یعنی طرف اگر جت هم داشت نمیشد اینهمه چک پوینت رو در عرض 12 ثانیه بره
فکر کنم طرف وقتی مسابقه رو شروع کرده سریع رفته به چک پوینت اخر و به کامپیوتر رکب زده

به نظر من بهترین بخشش همون هیست هست که باید چند نفری بری که برای انجام اون مراحل باید گروه خوبی داشت و اینکه
متاسفانه لودینگ های بازی خیلی طولانی هست و زمان زیادی طول میکشه تا دوستان دیگر بیان و یه مسابقه رو پر کنن و کمی خسته کننده میشه
برخی مسابقاتش اصلا کسی جوین نمیشه مخصوصا مبارزات تک به تک

ولی به قول دوستان بهترین کار برای پیشرفت تو بخش انلاین مسابقاتش هست که تک نفری بری تا سریع درصدت بره بالا

سلام دوستان
تازه آپدیت gta v heists یعنی اخرین آپدیت (6گیگ) نصب کردم . برای بازی قسمت heists چه قسمتی بریم ؟ مثلا دزدی از بانک و ...
البته میدونم که باید قسمت انلاین بریم . بعضی وقت داخل موبایل پیام میاد که علامت H . میخواستم بدونم جایی دیه است که خودم برم داخل ماموریت هاش ؟؟

ببین برای این که خودت Host باشی تو Heist اولا لول ۱۲ نیاز داره، دوما یه آپارتمان High-end که قیمتش از ۲۳۰ هزار دلار شروع میشه تا ۵۰۰ تا که هیچ فرقی با هم ندارن

بعد از خرید آپارتمان Lester بهت یکی دو بار زنگ میزنه و وقتی خونت سبز شد، آماده برای Heist هستی،

- - -ویرایش - - -

مثلا تو مسابقات تن به تن یکی آر پی جی بر میداره و طرف دیگه با شات گان باید بره دستگیرش کنه
چه بهتر بود برای مبارزات تجهیزات مساوی داده میشد و مراحل بالا تجهیزات بهتر داده میشد

فکر کنم طرف وقتی مسابقه رو شروع کرده سریع رفته به چک پوینت اخر و به کامپیوتر رکب زده

به نظر من بهترین بخشش همون هیست هست که باید چند نفری بری که برای انجام اون مراحل باید گروه خوبی داشت و اینکه
متاسفانه لودینگ های بازی خیلی طولانی هست و زمان زیادی طول میکشه تا دوستان دیگر بیان و یه مسابقه رو پر کنن و کمی خسته کننده میشه

ولی به قول دوستان بهترین کار برای پیشرفت تو بخش انلاین مسابقاتش هست که تک نفری بری تا سریع درصدت بره بالا

من هم اولاش همین حس رو داشتم، اما بعد از اینکه عادت کنی همین هرج و مرجش باحال میشه واست

جوین چیزایی شو که خود راکستار ساخته چون اونایی که مردم ساختن اکثرا آشغاله

اتفاقا من خيلي از اين شلوغي خوشم مياد ،ولي قبول دارم يكسري مشكلات داره ولي در كل من خيلي اين بازي رو قبول دارم

من هم اولاش همین حس رو داشتم، اما بعد از اینکه عادت کنی همین هرج و مرجش باحال میشه واست

جوین چیزایی شو که خود راکستار ساخته چون اونایی که مردم ساختن اکثرا آشغاله
البته در اینکه نکات مثبت هم داره شکی درش نیست ولی نقاط ضعف زیادی داره
مثلا کاراکتری که ساختیم انگار زبون نداره و هیچ حرفی در دیالوگ ها نمیزنه
حداقل میشد یه صدای زن و یا مرد براش میساختن که اینقدر شبیه کر و لال ها نباشه رفتارش

ولی خب ظاهرا تو بخش آنلاین برخی کاراکترهای افلاین هم هستند مثل سیمون و ترور و لستر و یک دو نفر دیگر که برای من فعلا اومدن تو داستان
ایا مایکل و فرانکلین هم به بخش انلاین اضافه میشن؟

ای کاش بخش انلاین رو کمی جمع و جور تر و با هدفتر میساختن و از کاراکترهای افلاین بیشتر استفاده میشد
وقتی نقشه رو کوچیک میکنی جا بری سوزن انداختن نیست از بس شلوغه
انصافا تموم کردن 180 مسابقه ریس کار حضرت فیله

- - -ویرایش - - -

یکی از دوستانی که تقریبا تو بخش هیست وارد هست یه برنامه ای بچینه با هم شبها چند مرحله هیست رو بریم البته اگر دوستان پایه باشن
من شبها بین 1 تا 6 میتونم انلاین باشم بخاطر سرعتم که رایگان میشه
البته اینم بگم که فعلا لول 13 هستم و زیاد حرفه ای نیستم

البته در اینکه نکات مثبت هم داره شکی درش نیست ولی نقاط ضعف زیادی داره
مثلا کاراکتری که ساختیم انگار زبون نداره و هیچ حرفی در دیالوگ ها نمیزنه
حداقل میشد یه صدای زن و یا مرد براش میساختن که اینقدر شبیه کر و لال ها نباشه رفتارش

ولی خب ظاهرا تو بخش آنلاین برخی کاراکترهای افلاین هم هستند مثل سیمون و ترور و لستر و یک دو نفر دیگر که برای من فعلا اومدن تو داستان
ایا مایکل و فرانکلین هم به بخش انلاین اضافه میشن؟

ای کاش بخش انلاین رو کمی جمع و جور تر و با هدفتر میساختن و از کاراکترهای افلاین بیشتر استفاده میشد
وقتی نقشه رو کوچیک میکنی جا بری سوزن انداختن نیست از بس شلوغه
انصافا تموم کردن 180 مسابقه ریس کار حضرت فیله

- - -ویرایش - - -

یکی از دوستانی که تقریبا تو بخش هیست وارد هست یه برنامه ای بچینه با هم شبها چند مرحله هیست رو بریم البته اگر دوستان پایه باشن
من شبها بین 1 تا 6 میتونم انلاین باشم بخاطر سرعتم که رایگان میشه
البته اینم بگم که فعلا لول 13 هستم و زیاد حرفه ای نیستم

نه مایکل و فرانکلین نیستن احتمالا از برنامه های آینده راکستار واسه آنلاین باشه، فقط ترور هست

آره این مشکلات هست اما برای بازی با اون وسعت واقعا اشکال حساب نمیشه

Heist هم امشب فکر کنم تموم کنیم Challenge رو بتونم با بقیه هم بازی کنم کمکشون کنم واسه تموم کردن Heist تاشون

اون تریلری که راکستار سال 2013 داد برای GTA Online از بزرگترین دروغ های تاریخ گیمینگ هست :دی
اولا که هو این تریلر محیط انلاین 1 محیط خیلی پاک نشون داده میشه ، یارو دختره داره از خیابون رد میشه بازیکن های دیگه خیلی راحت از کنارش رد میشن :دی در صورتی که تو انلاین واقعی همه شون میوفتن به جون هم ، یا مثلا طرف از کنار خیابون یه ماشین 200 هزار دلاری میدزده حالا ماشین های واقعیشو ببینید :دی یه جای دیگش Gerald رو نشون میده میگه با معرفی شخصیت های جدید در صورتی که تنها شخصیت جدیدش همین Gerald هست :))
Pacific standard و creator mode رو هم نشون میده که به ترتیب 2 سال و 6 ماه بعد از عرضه ی آنلاین اومدن :دی
در کل gta online از نظر من یه fail بزرگه ، ملت توش کاملا وحشین ، زیر 10 درصد امکان داره از کنار یکی رد شی نکشتت

ما هم با بچه ها heist میریم موفق بودیم کسی خواست اد کنه با هم بریم من خودم ۲۳ لولم هنوز خونه مخصوص ندارم یه آلونک داریم! دارم پول جمع میکنم هلیکوپتر بگیرم برا ایاب ذهاب راحت تر

اون تریلری که راکستار سال 2013 داد برای GTA Online از بزرگترین دروغ های تاریخ گیمینگ هست :دی
اولا که هو این تریلر محیط انلاین 1 محیط خیلی پاک نشون داده میشه ، یارو دختره داره از خیابون رد میشه بازیکن های دیگه خیلی راحت از کنارش رد میشن :دی در صورتی که تو انلاین واقعی همه شون میوفتن به جون هم ، یا مثلا طرف از کنار خیابون یه ماشین 200 هزار دلاری میدزده حالا ماشین های واقعیشو ببینید :دی یه جای دیگش Gerald رو نشون میده میگه با معرفی شخصیت های جدید در صورتی که تنها شخصیت جدیدش همین Gerald هست :))
Pacific standard و creator mode رو هم نشون میده که به ترتیب 2 سال و 6 ماه بعد از عرضه ی آنلاین اومدن :دی
در کل gta online از نظر من یه fail بزرگه ، ملت توش کاملا وحشین ، زیر 10 درصد امکان داره از کنار یکی رد شی نکشتت

باو تو سینگلش هم همین بود دیگه! انقدر مانور دادن رو شکار هیچی نبود رسما :| حیوانات اهلی تو بازی و ...!

انقدر بزرگه GTA مه به چشم نمیاد این وعده ها که بهش عمل نمی کنن!

یه مقاله خوندم توش ۱۰ تا مورد از وعده هایی که داده شد و بهش عمل نشد رو نوشته بود، کوچیکش اینایی بود که گفتم، کلا یکم متای GTA الکی بالا هس بخاطر جوی که بازی داره کسی پایین نمیده! وگرنه هر کدوم از وعده ها که بهش عمل نکرد میتونس زمین بزنتش! شبیه واچ داگز

- - -ویرایش - - -

ما هم با بچه ها heist میریم موفق بودیم کسی خواست اد کنه با هم بریم من خودم ۲۳ لولم هنوز خونه مخصوص ندارم یه آلونک داریم! دارم پول جمع میکنم هلیکوپتر بگیرم برا ایاب ذهاب راحت تر

هلی کوپتر نخر الکی بی کاربردترین وسیلس تو آنلاین! بجاش پوله یه ماشین خفن، خونه یا سر وضعتو برس!

- - -ویرایش - - -

یعنی شاید احمقانه ترین کاری که تو GTA ONLINE کردن Ratio دادن تو لابی ها هست :| باید Ratio فقط تو TDM و مود هایی تو این دست بدن نه تو Freeroom :| اگر ور میداشتن راحت یک دهم میشد کشتن تو لابی ها! الان یه سری عقده ای Ratio فقط میگردن تو لابی کسایی که بازی نمی کنن یا نوب هستن رو بکشن :|

انصافا حرف دل ما رو زدی
طرف با کلی ذوق و شوق میره کنسول بخره اونم بخاطر هیجان آنلاینش ولی وقتی واردش میشه میبینه بیشتر یه تبل تو خالی بوده
متاسفانه بیشتر بازیهای انلاین اون هیجان لازم رو ندارن و بیشتر وقت پر کن هستند
در اینکه بازیهای انلاین امروزه مد شده و هیجان داره شکی نیست ولی هر انلاینی اونم به هر قیمتی اصلا جذاب نیست
به نظر من بیشترین هیجان آنلاین همچنان برای بازیهای فوتبال و همچنین سری بازیهای جنگی مثل کال او دیتوتی هست که حداقل در اون بازیها هدف و برنامه خاصی رو باید دنبال کرد

به قول دوستمون تو جی تی ای محاله از طرف کسی رد بشی و اون تو رو نکشه
بخاطر همین من هر وقت کسی رو میبینم از ترس جونم هم که شده سریع به فکر کشتنش میوفتم چون چاره دیگه ای واسم نمونده و اینکار باعث یه مسابقه مرگ میشه که محاله بتونی دیگه براحتی به بازی ادامه بدی

البته اینم بگم که هدف ما کوبیدن بازی یا تخریبش نیست و بازی نکات مثبت زیاد داره ولی خب نکات منفیش متاسفانه کمی از جلوه بازی کم کرده

مثلا همین رکوردهای جهانی مسابقات ریسش که اصلا با عقل و منطق جور در نمیاد
بعضی رکوردها به قدری مسخره هستند که حتی با جت شخصی هم نمیشه تو 12 ثانیه اون رکورد رو زد
در حالیکه اگر این رکوردها واقعی و در حالت برابر بودند خیلی عالی میشد و باعث انگیزه بیشتر تو کابران میشد تا این رکوردها رو جابجا کنن
خود من برای شکستن رکوردهای مسابقات دوچرخه و هواپیما خیلی علاقه داشتم ولی با دیدن این رکوردهای مندراوردی دیگه علاقه ای به رکورد زنی ندارم و بیشتر ترجیح میدم مسابقات رو تکی اونم بدون ترافیک تموم کنم تا فقط امتیازم بره بالا

ضمن اینکه بازی رو طوری طراحی کردند که هر کسی بیشتر وقت بزاره و بازی کنه از بقیه جلوتر میوفته و تازه واردهایی مثل ماها هر چقدر هم که بازی کنیم باز چندین پله پایین تر از بقیه هستیم و بعیده که بتونیم خودمون رو بالا بکشیم
در واقع پولدار پولدارتر میشه و فقیر فقیر تر و این دقیقا در دنیای امروزی هم صدق میکنه
به عبارتی پول پول میاره و قدرت هم قدرت میاره

در کل به نظر من اگر بازی رو هدفمند تر میکردن خیلی جذاب تر میشد
با تشکر

این بازی ساعتی چقدر حجم میخوره؟ (دانلود و آپلودش رو به تفکیک اگه کسی می دونه بگه)
دوست عزیز
ما که ماشین حساب نداریم اندازه گیری کنیم
به اعداد و گفته های دیگران هم اصلا اعتماد نکن
خودت یه بار کانکت بشو و ببین حدودا تو نیم ساعت یا یک ساعت چقدر از حجمت میره
بهترین ملاک خودت هستی و اینترنت خودت

خود من یه بار ساعتی 100 مگ ازم کم شده و یک بار هم ساعتی 500 مگ
بستگی به سرعت اینترنت هم داره و این میزان میتونه همیشه بالا و پایین بره
در کل انلاین حجم زیادی اینترنت میخوره و باید خیلی مراعات کرد
حداقل برای من که اینطور بوده و روزها اصلا برام نمیصرفه انلاین بازی کنم

الان همه ی اینا دلایلی هستن که هر روز میای 5-6 ساعت GTA online بازی می کنی ؟

Last edited by a moderator:

علت حرف اخرت اینه که متوسط سنی ادما توی gta online. از 10 تا 12 ساله!
اینو میتونی با دیدن ماشینای کاملا کروم با رینگ های دلاری و دود رنگی تایر تشخیص بدی!
بعضی وقتام ماشینا یا کارکترا اینقده زشتن اصن اشک ادمو در میارن!
من تقریبا دو ماهی هست سشن پابلیک نرفتم! فقط فرند سشن یا تنهایی!
چون من بیشتر وقتا میرم مشن یا دف مچ و امثالهم! فری روم فقط هدر پوله! چون پول خرید تیر و موشک + پول بیمه ماشین پلیرا + پول بیمارستان یعنی هدر رفت پول

- - -ویرایش - - -

باو تو سینگلش هم همین بود دیگه! انقدر مانور دادن رو شکار هیچی نبود رسما :| حیوانات اهلی تو بازی و ...!

انقدر بزرگه GTA مه به چشم نمیاد این وعده ها که بهش عمل نمی کنن!

یه مقاله خوندم توش ۱۰ تا مورد از وعده هایی که داده شد و بهش عمل نشد رو نوشته بود، کوچیکش اینایی بود که گفتم، کلا یکم متای GTA الکی بالا هس بخاطر جوی که بازی داره کسی پایین نمیده! وگرنه هر کدوم از وعده ها که بهش عمل نکرد میتونس زمین بزنتش! شبیه واچ داگز

- - -ویرایش - - -

هلی کوپتر نخر الکی بی کاربردترین وسیلس تو آنلاین! بجاش پوله یه ماشین خفن، خونه یا سر وضعتو برس!

- - -ویرایش - - -

یعنی شاید احمقانه ترین کاری که تو GTA ONLINE کردن Ratio دادن تو لابی ها هست :| باید Ratio فقط تو TDM و مود هایی تو این دست بدن نه تو Freeroom :| اگر ور میداشتن راحت یک دهم میشد کشتن تو لابی ها! الان یه سری عقده ای Ratio فقط میگردن تو لابی کسایی که بازی نمی کنن یا نوب هستن رو بکشن :|

دقیقا سه تا چیز بی استفاده گفتی!
خونه که یکی لازمه! دوتا دیگ گاراژ ده تایی!انصافا من 20 دقیقم توی این هفته تو خونم نرفتم!
سرو وضع هم ک فرقی نداره ! چون ل.ختم بری بیرون جونو اینات یکیه! فقط یه outfit از heavy combat نیازه چون توی هایست ها جونتو و بادی ارمورتو 10 برابر میکنه!
ماشینم خوبه اگه بدونی چی بخری! (نری windsor بخری با اینکه 870000 تاس مزخرفه! )
مثلا Kuruma یا Insurgent جزو بهترین ماشینان! و صد البته یه ماشین super!
Ratio که اصن اهمیتش در حد یه وزغ قطع نخاع شدس! یه مشت عقده ای میرن grief میکنن

- - -ویرایش - - -

من چند صفحه پیشم پرسیدم کسی ج نداد

این بازی ساعتی چقدر حجم میخوره؟ (دانلود و آپلودش رو به تفکیک اگه کسی می دونه بگه)

تقریبا متوسط رو به زیاد! ساعتی 100 مگ رو راحت میخوره

- - -ویرایش - - -

انصافا حرف دل ما رو زدی
طرف با کلی ذوق و شوق میره کنسول بخره اونم بخاطر هیجان آنلاینش ولی وقتی واردش میشه میبینه بیشتر یه تبل تو خالی بوده
متاسفانه بیشتر بازیهای انلاین اون هیجان لازم رو ندارن و بیشتر وقت پر کن هستند
در اینکه بازیهای انلاین امروزه مد شده و هیجان داره شکی نیست ولی هر انلاینی اونم به هر قیمتی اصلا جذاب نیست
به نظر من بیشترین هیجان آنلاین همچنان برای بازیهای فوتبال و همچنین سری بازیهای جنگی مثل کال او دیتوتی هست که حداقل در اون بازیها هدف و برنامه خاصی رو باید دنبال کرد

به قول دوستمون تو جی تی ای محاله از طرف کسی رد بشی و اون تو رو نکشه
بخاطر همین من هر وقت کسی رو میبینم از ترس جونم هم که شده سریع به فکر کشتنش میوفتم چون چاره دیگه ای واسم نمونده و اینکار باعث یه مسابقه مرگ میشه که محاله بتونی دیگه براحتی به بازی ادامه بدی

البته اینم بگم که هدف ما کوبیدن بازی یا تخریبش نیست و بازی نکات مثبت زیاد داره ولی خب نکات منفیش متاسفانه کمی از جلوه بازی کم کرده

مثلا همین رکوردهای جهانی مسابقات ریسش که اصلا با عقل و منطق جور در نمیاد
بعضی رکوردها به قدری مسخره هستند که حتی با جت شخصی هم نمیشه تو 12 ثانیه اون رکورد رو زد
در حالیکه اگر این رکوردها واقعی و در حالت برابر بودند خیلی عالی میشد و باعث انگیزه بیشتر تو کابران میشد تا این رکوردها رو جابجا کنن
خود من برای شکستن رکوردهای مسابقات دوچرخه و هواپیما خیلی علاقه داشتم ولی با دیدن این رکوردهای مندراوردی دیگه علاقه ای به رکورد زنی ندارم و بیشتر ترجیح میدم مسابقات رو تکی اونم بدون ترافیک تموم کنم تا فقط امتیازم بره بالا

ضمن اینکه بازی رو طوری طراحی کردند که هر کسی بیشتر وقت بزاره و بازی کنه از بقیه جلوتر میوفته و تازه واردهایی مثل ماها هر چقدر هم که بازی کنیم باز چندین پله پایین تر از بقیه هستیم و بعیده که بتونیم خودمون رو بالا بکشیم
در واقع پولدار پولدارتر میشه و فقیر فقیر تر و این دقیقا در دنیای امروزی هم صدق میکنه
به عبارتی پول پول میاره و قدرت هم قدرت میاره

در کل به نظر من اگر بازی رو هدفمند تر میکردن خیلی جذاب تر میشد
با تشکر

دوست عزیز
ما که ماشین حساب نداریم اندازه گیری کنیم
به اعداد و گفته های دیگران هم اصلا اعتماد نکن
خودت یه بار کانکت بشو و ببین حدودا تو نیم ساعت یا یک ساعت چقدر از حجمت میره
بهترین ملاک خودت هستی و اینترنت خودت

خود من یه بار ساعتی 100 مگ ازم کم شده و یک بار هم ساعتی 500 مگ
بستگی به سرعت اینترنت هم داره و این میزان میتونه همیشه بالا و پایین بره
در کل انلاین حجم زیادی اینترنت میخوره و باید خیلی مراعات کرد
حداقل برای من که اینطور بوده و روزها اصلا برام نمیصرفه انلاین بازی کنم

کاملا در اشتباهی!
بازی کاملا هدفمنده اگه بدونی چیکار بکنی!
الکی ول چرخیدن توی free roam و غر زدن بخاطر هدفمند نبودن یه کار کاملا اشتباهه!
اصن فری روم برای خستگی در کردن اونم در حد 20 دقیقه وسط هایست یا مشن یا دف مچو اینا بدرد میخوره نه اینکه کل وقت توی فری روم باشی و بگی پول در نمیارم!
من خودم لول 122 هستم و PUNK رفیقم لول 125! هزاربار توی این هفته پولمون رفته زیر 3000 تا ولی چون میدونیم چیکار کنیم در عرض یکی دو ساعت دوباره میره روی 200000 تا!
من توی کل زمان بازی کردنم 18 میلیون در اوردم چون بیشتر مشن میرم یا هایست و یه فایتر شخصی دارم , یه گانشیپ , یه قایق و 3 تا گاراژ ده تایی پر از ماشین کاستومایز شده!
بهترین راه پول در اوردن Contact Mission ها هست و بس! مشن هایی مث A titan of the job , los santos connection , judging the jury , chopper tail و trash talk به ترتیب 23000 تا, 20000 تا , 28000 تا, 17000 تا و 13 هزارتا برای 5 تا 20 دقیقه کار بت میدن! یعنی مشن هایی مث ترش تاک 5 دقیقه حداکثر و مشن هایی مث لوس سانتوس کانکشن تا ی ربع هم طول میکشن!

- - -ویرایش - - -

با سلام به دوستان
امروز اکانت ژاپن رو ساختم و فعلا 14 روزی میتونم آنلاین بازی کنم

ضمن اینکه امروز یه مرحله heist رو اینوایت شدم و تونستم با چند تا از بچه های خارجی برم
البته بیشتر پشت سنگر بودم

فقط چند سوال در مورد آنلاین
اول اینکه هر مرحله دزدی تفنگ و ماشین مخصوص خودش رو میده یا بر اساس همون تفنگ و ماشین کنونی کاربر هست چون تو این مرحله دزدی دیدم بیشتر دوستان تفنگها و ماشین های لوکسی داشتند
به عبارتی برای موفقیت در این مراحل باید ماشین خودمون و تجهیزات جنگی خودمون رو ارتقا بدیم؟

برای اینکه بتونیم سریعتر تو بازی پیشرفت کنیم و ماشین و تجهیزات نظامی لوکس بخریم بهترین و ساده ترین مراحل کدومها هستند که زودن امتیازات ما رو بالا میبرن؟

من سعی میکنم شبها ساعت 1 تا 6 صبح انلاین باشم و دوستان اگر تمایل داشتند بیان تا با هم بازی کنیم
با تشکر

دف مچ تا هاست میتونه یه تفنگ زوری بزاره که میتونه مشت خالی باشه یا مینیگان!
ولی کانتکت مشن ها و بیشتر چیزا سلاح های خودتن فقط!
Contact Mission! یا برو توی موبایلت ایکون ردیف وسط سمت چپ بزار کانتکت مشن پیدا کنه! یا برو توی منو بعدش Jobs بعدش Quick Job بعدش بزار تا مشن پیدا کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or