واقعا اینترنت ایران تو Heist چهارم بخاطر این اینترنت های کوفتی مردیم و 12M رو از دست دادیم یعنی 2M پرید الان فقط 10M رو میریم براش
نه نمیشهدوستان نسخه ی ps4 میشه self radio درست کرد ؟ , یعنی با فلشی چیزی آهنگ بریزی رو کنسول بعد توی بازی بتونی استفاده کنی؟
چطوری اونوقت؟
تنها راه کنسل شدن. Criminal Mastermind Challenge مردن یک نفره نه فیل شدن مشن یا دیسکانکت
سلام .دوستان من بازی رو ریجن آل دارم ولی اون دو تا اسلحه که یکیش تبر و دیگری یه اسلحه خیلی قوی مثله شات گان هست رو ندارم قضیه چیه ؟ درضمن بازی رو 100% کردم
تو قسمت Award و Heist یه دونه هست که سبز هست و عکس دلار داره که واسه 10M هست، یه دونه هم همین که شما میگی عکس کلاه داره واسه 12M
12M نباید بمیری، اما 10M نباید Restart کنی، یعنی اگر فیلد داد، باید از اول بری، همین
از دوستان كسي نيست اين مراحل heist بريم تو دومي گير كردم يه مشت اجنبي ميان گند ميزنن تو بازي
کنترل بازی مشکل داره یا من قاطی کردم؟
آنالوگ رو فشار میدی حرکت نمیکنه، زیاد فشار میدی یهو میره تو دیوار. واقعا نمیدونم چرا راکستار یه گان پلی درست و حسابی برا GTA طراحی نمیکنه؟ شدیدا به تجربه بازی لطمه میزنه. خیر سرم نسل قبل بازی نکردم که نسل بعدیشو بازی کنم ، شدیدا خورد تو ذوقم.
کنترل بازی مشکل داره یا من قاطی کردم؟
آنالوگ رو فشار میدی حرکت نمیکنه، زیاد فشار میدی یهو میره تو دیوار. واقعا نمیدونم چرا راکستار یه گان پلی درست و حسابی برا GTA طراحی نمیکنه؟ شدیدا به تجربه بازی لطمه میزنه. خیر سرم نسل قبل بازی نکردم که نسل بعدیشو بازی کنم ، شدیدا خورد تو ذوقم.
خودتو از تجربه اش محروم نکن انصافا که عظیمه این بازی
ولی درست میگی