Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
اون اوایل که بازی اومده یکی از بچه ها تو یه اکانته غیر از خودش زد و Primary کرد و گفت نمیشه ! من رو حسابه حرفه اون دوستمون دارم میگم . باز ریسکش پایه خودت هست ( این از بابته قضیه share هست )
ولی تو خوده بازی قابلیت ترنسفر کردن پول از شخصیتی به شخصیت دیگه نیست.

نمیتونم با اون اکانتی که باهاش پول گرفتم یک شخصیت بسازم بعد تو آنلاین به یکی از دوستام انتقال بدم پولو بعد با اکانت اصلیم برم تو آنلاین و اون پولو بده به من . میشه ؟

اين اپديت gotten gains چي بود كلن؟ من شانسم انلاينش مشكل دار شدم dlc واسه انلاين هست؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
این آپدیت یک مرحلش قبلا اومده بود حالا مرحله دومش هم بزودی میاد . بله برای آنلاین هستش و این آپدیت ها رایگان هستند.

ولی کاش برای این Heist ها یه درجه ی سختی بیش تر از Hard میذاشتن، واقعا حتی Hard و حتی Heist پنجم هم خیلی راحته! تنها جایی که شاید یه خورده اذیت کنه Prison Break هست که با یه تیم خوب اون هم راحته!
بچه ها دعا کنین دیشب تا آخر Heist دوم رفتیم رو هارد و نمردیم! 12M خیلی خوبه!

با سلام
طلا کردن تمام مراحل بازی واقعا سخته و زمانگیر
مخصوصا طلا کردن آموزش خلبانی و تیراندازی
امکانش هست دوستان در مورد این دو قسمت راهنمایی کنن که چطور بتونیم راحت این مراحل رو طلا کنیم
مخصوصا تیراندازیش که واقعا برخی مراحلش خیلی سخته
و اینکه استفاده از قابلیت منحصر به فرد ترور در اموزش تیراندازی میتونه کمک کنه یا خیر؟
کلا بازی تنظیمات خاصی داره که در مسابقه تیراندازی اتوماتیک نشونه بره سمت وسط هدف؟

با تشکر

با سلام
طلا کردن تمام مراحل بازی واقعا سخته و زمانگیر
مخصوصا طلا کردن آموزش خلبانی و تیراندازی
امکانش هست دوستان در مورد این دو قسمت راهنمایی کنن که چطور بتونیم راحت این مراحل رو طلا کنیم
مخصوصا تیراندازیش که واقعا برخی مراحلش خیلی سخته
و اینکه استفاده از قابلیت منحصر به فرد ترور در اموزش تیراندازی میتونه کمک کنه یا خیر؟
کلا بازی تنظیمات خاصی داره که در مسابقه تیراندازی اتوماتیک نشونه بره سمت وسط هدف؟

با تشکر

داش اینو گفتم بهت ولی بازم میگم دوستایه دیگه هم خواستن استف کنن((دقت و سرعت و زمان 3 عامل اصلی هستن ک همه باید داشته باشن تا... ویکی اپدیت کردن اسلحه ها مخصوصا با خشاب بلند و ی سری ادوات دیگه ک نشونتو قوی میکنه و کمتر خطا میزنه و انتخاب بهترین اسلحه در هر مرحله توی بعضی مراحل اینایی ک گفتم حتما باید انجام ش وگرنه نهایت نقره بتونین بگیرین((مثلا سلاح سبک کمری رو حتما با اتومات اپدیت شده همشونو برین(اخرین مرحله سلاح کمری حتما باید با اتومات و اپدیت خشاب بلند باشه وگرنه ...)))وتوی مراحل ماشین گان یکیشون سرعت گلوله زنی و دقت بیشتری داره ک باید اونو انتخاب کنین)) توی سلاح های سبک هم کلاش اپدیت شده از همه بیشتر بدرد میخوره))((و توی شات گان ها هم اون کوتاه تر رو بردارید وبعضی مراحلش رو باید بین سیبل هارو نشونه بگیرین وسط زدن ی سیبل کارتون راه نمیندازه و باید با ی شلیک چند تا سیبل رو بزنید زدن وسط ی سیبل ملاک نیس))
توی اسلحه کمریا واس همه مراحل اون اسلحه اتوماتیک رو بردار(قبلش سعی کن ی خشاب بلند بندازی بهش ک تیر بیشتری داشته بشه و کمتر لود کنه)

- - -ویرایش - - -

دوستان چطور 4تا ریس خیابونی هائو فعال میشن؟؟؟؟؟؟

داش اینو گفتم بهت ولی بازم میگم دوستایه دیگه هم خواستن استف کنن((دقت و سرعت و زمان 3 عامل اصلی هستن ک همه باید داشته باشن تا... ویکی اپدیت کردن اسلحه ها مخصوصا با خشاب بلند و ی سری ادوات دیگه ک نشونتو قوی میکنه و کمتر خطا میزنه و انتخاب بهترین اسلحه در هر مرحله توی بعضی مراحل اینایی ک گفتم حتما باید انجام ش وگرنه نهایت نقره بتونین بگیرین((مثلا سلاح سبک کمری رو حتما با اتومات اپدیت شده همشونو برین(اخرین مرحله سلاح کمری حتما باید با اتومات و اپدیت خشاب بلند باشه وگرنه ...)))وتوی مراحل ماشین گان یکیشون سرعت گلوله زنی و دقت بیشتری داره ک باید اونو انتخاب کنین)) توی سلاح های سبک هم کلاش اپدیت شده از همه بیشتر بدرد میخوره))((و توی شات گان ها هم اون کوتاه تر رو بردارید وبعضی مراحلش رو باید بین سیبل هارو نشونه بگیرین وسط زدن ی سیبل کارتون راه نمیندازه و باید با ی شلیک چند تا سیبل رو بزنید زدن وسط ی سیبل ملاک نیس))
توی اسلحه کمریا واس همه مراحل اون اسلحه اتوماتیک رو بردار(قبلش سعی کن ی خشاب بلند بندازی بهش ک تیر بیشتری داشته بشه و کمتر لود کنه)

- - -ویرایش - - -
دوستان چطور 4تا ریس خیابونی هائو فعال میشن؟؟؟؟؟؟
برو بقل اسلحه فروشی خونه عمه مایکل اونورا هائو هست باهاش مسابقه بده بعد مسایقه تو نقشه مسابقات " میدنایت کلاب( خیابونی)" فعال میشه
آقا این تروفی ENJOY YOUR STAY باید همه کارهای که اینجا گفته پشت سر هم انجام بدیم یا نه کلآ تو طول بازی از روزی که شروع کردیم تا الان هم حسابه؟
Grand Theft Auto V | Trophy Guide
آقا این تروفی 200 میلیون من همش میرم سهام LIFE..... رو میخرم میخوابم بیدار میشم به جای این که رشد کنه ضرر میکنه دو 3 بار میخوابم هم درست نمیشه راحلش چیه؟

چندتا عکس قشنگ براتون دارم از خودمو .::PUИK::. !
IFmsIi0m2k2uUrnHbVaaaw_0_0.jpg

U29BlIn95Ui7DgXWYe616w_0_0.jpg

D_KQ1oPmrkaDrXrN4MYglg_0_0.jpg

mxvfKfVIm0uDaWS-HZTK4w_0_0.jpg

توی دوتا عکس اولی Gunship وسطی و ماشین سمت راستیش واس من و ماشین سمت چپ Gunship و هلیکوپتره واس .::PUИK::. و جت راستیم همینجوری یافت شد :دی :دی :دی

برو بقل اسلحه فروشی خونه عمه مایکل اونورا هائو هست باهاش مسابقه بده بعد مسایقه تو نقشه مسابقات " میدنایت کلاب( خیابونی)" فعال میشه
آقا این تروفی ENJOY YOUR STAY باید همه کارهای که اینجا گفته پشت سر هم انجام بدیم یا نه کلآ تو طول بازی از روزی که شروع کردیم تا الان هم حسابه؟
آقا این تروفی 200 میلیون من همش میرم سهام LIFE..... رو میخرم میخوابم بیدار میشم به جای این که رشد کنه ضرر میکنه دو 3 بار میخوابم هم درست نمیشه راحلش چیه؟

یبار سهام هایی رو ک قرمزن و ضرر دادن رو بخر احتمال داره بگیریش چون منم سهامهایی رو ک سود دار بودن رو میخریدم همش ضرر میدادن ی بار رکب زدم ردیف شد حالا امتحان کن
دوست عزیز

مرسی از کلیه دوستان که در این چند مدت مزاحمشون شدم و از همه بخاطر راهنماییشون تشکر میکنم
مرحله اموزش تیراندازی رو با کمک و راهنمایی دوستان تموم کردم
در بعضی قسمتها تیراندازی سریع مهم نیست و باید فقط به مرکز زد تا امتیاز 300 رو گرفت و برخی مراحل هم فقط باید سریع نشونه گیری کرد
به هر حال همه رو طلا کردم
ضمن اینکه سخت ترین قسمت یعنی همون پرواز عمودی با جت رو هم تموم کردم که کار سختی بود و از فیلمهای یوتیوب کمک گرفتم
از کل تروفی های آفلاین فقط دو تا مونده
یکی طلا کردن همه مراحل بازی و یکی هم تروفی پلات که شامل کل تروفی ها میشه
البته فعلا پلاس ندارم و نمیتونم بخش انلاینش رو برم
ولی به هر حال از دوستان تشکر میکنم

در مورد این سهام باید بگم که بهترین کار اینه که شما کل سهام رو بخری
بعد میری اتاق خواب کاراکتر و بایت رو سیو میکنی
حالا باید چند بار بخوابی ولی بازی رو ذخیره نکن
حالا اگر سهام رشد مثبت داشت بازی رو ذخیره کن و مجدد بخواب و اگر سهام رشد منفی داشت مجدد لود کن
اینکار رو باید یه مدتی انجام بدی تا رشد سهام بره بالا
من خودم با این روش و سهام لایف اینویدر تونستم پول مایکل رو از 30 میلیون برسونم 2 میلیارد
ولی حداقل باید یک تا دو ساعت زمان بزاری براش

درود
کسی میدونه 4 تامسابقه خیابونی هائو چطور فعال میشه

- - -ویرایش - - -

میتونی بگی دقیقا کجا؟؟؟

اون تروفی اصلا نیازی به سود توی سهام نداره. فرض کنید ده میلیون پول دارید با یه کاراکتر. یه سهام رو بخرید با کل اون ده میلیون بعد بفروشید، دوباره این کار رو تکرار کنید تا تروفی رو بگیرید. ممکنه که مثلا تا اینجا 130 میلیون چیز میز خریده باشی واسه سه تا کاراکتر. الان هفت بار اون کارها رو انجام بدی اوکیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or