Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
ولی بچه ها فکر کنم این کاری که کردم یه جورایی یه رکورد واسه خودش هم ثبت میشه ها :d

تمام Heist هام رو درجه سختی Hard به عنوان Host تا لول 26 تموم کردم ، تازه بینش یه سری Heist بچه هارو هم رفتم و کارای دیگه هم انجام دادم و گرنه تا 20 - 19 هم میشه تموم کرد

از فردا میریم برای Challenge که خیلی منتظرش بودم! 12M دلار :d یه زندگی جدید میشه تو دنیای GTA باهاش داشت!

امروز جعبه بازی رو دیدم
داخلش یه کارت بود که یه طرفش شماره کشور پرتغال و یه طرفش هم شماره کشور اسپانیا بود
اینطور که به نظر میاد بازی ریجن اروپا هست
البته نمیدونم بازیها هم ریجن دارن یا خیر
ولی چیزی که مشخصه اینه که زبان نقشه بازی من هم اسپانیایی هست
اینا رو گفتم تا دوستان بگن احتمال داره نسخه بازی ها با هم از نظر محتوا فرق بکنه یا نه؟
از این جهت که اون قسمت استوک کار اصلا تو بازی من نیست و در بازی برخی دوستان هست
با تشکر

نه احتمالآ نسخه شما ریجن 1 امریکا لاتینه درست عینه مال من که دفترچه روش اسپانیا و پرتقال داره
راه تشخیص ریجنتون هم
1- اون کره زمین پشت قاب بازی که اگه 1 بود امریکاست 2 بود اروپاست
2- یا این که رو قاب و دیسک اگه گوشه سمت چپ نوشته +18 ( اگه تو کادر قرمز +18 نوشته بود و زیرزش PEGI Pan European Game Information - Welcome داشت ریجن اروپاست)( اگه تو کادر سفید M زده بود پایینش ESRB امریکاست)
از نظر بازی بعید بدونم فرق کنه اونم GTA ولی بازی های دیگه ریجن 2/3 ممکنه سانسور باشه ولی GTA تو ریجن 2 میدونم که نیست ولی بخوای بگی محتوای و زدن نه چون نسخه من هم همینه ولی اون ماشین هستش حتی واسه فروش که 268 $ این حدودا قیمتشه

بچه ها ی تروفی هس ک باید با ترور ی نفر ببری بدی دست ی قبیله توی کوه قرارگاه دارن میگن اونجا توی نقشه ی چیزی شبیه A ولی واس من نیست البت جاشونو پیدا کردم ولی باید یکی از رندوم اونتارو ببری اونجا من مسافر تاکسی بردم ک نشد کسی هس ک پلات کرده باشه یا این تروفی رو گرفته باشه راهنمایی کنه؟
قرار دادای ترور لستر جزء مراحل اصلی یا فرعی یا باید باز کنیشون چون من 69 ماموریت اصلی رفتم

سلام
به 3نفر از بچه های که آنلاینن و لولشن ترجیحآ بالای 50 باشه برای تکمیل مراحل heist برای همدیگه نیاز مندیم

(دیگه خدتون میدونید با چه جونوررای heist میریم (خارجیا ) امروز پیش پای شما یه مرحله رو جلو رفتیم هواپیما مرحله فرار از زندان طرف رفت باهاش سقوط کرد فکر کنم این دفعه 4-5 سر سقوط هواپیما دارم میبازم تو مراحل مختلف چند بار هم لابراتور و آخر خود ماموریت فرار از زندان یعنی 90٪ مرحله تموم یکی میاد گند میزنه)

1- اون کره زمین پشت قاب بازی که اگه 1 بود امریکاست 2 بود اروپاست
2- یا این که رو قاب و دیسک اگه گوشه سمت چپ نوشته +18 ( اگه تو کادر قرمز +18 نوشته بود و زیرزش PEGI Pan European Game Information - Welcome داشت ریجن اروپاست)( اگه تو کادر سفید M زده بود پایینش ESRB امریکاست)
پشت قاب کنار کره زمین نوشته All
ضمن اینکه درجه سنی بازی رو هم نوشته +17
چند بار هم بازی رو لود کردم ولی اون قسمت نمیاد و ماشین مروبطه هم در جاش نیست
نکته عجیب اینه که اصلا تو سایت اینترنتی بازی برای فروش هم نیست
بعید میدونم دیگه بتونم این مرحله رو برم
بازم مرسی از شما که پاسخ دادی و راهنمایی کردی

فقط در مورد مرحله عکس گرفتن از 20 حیوان هم یه راهنمایی میکنید
Wildlife Photography Challenge - Quests & Missions - Grand Theft Auto V - Game Guide and Walkthrough
در مورد این هم هنوز متوجه نشدم داستان چیه

با تشکر

نوشته شده توسط .:[emoji14:
UИK::.;3792786]سلام
به 3نفر از بچه های که آنلاینن و لولشن ترجیحآ بالای 50 باشه برای تکمیل مراحل heist برای همدیگه نیاز مندیم

(دیگه خدتون میدونید با چه جونوررای heist میریم (خارجیا ) امروز پیش پای شما یه مرحله رو جلو رفتیم هواپیما مرحله فرار از زندان طرف رفت باهاش سقوط کرد فکر کنم این دفعه 4-5 سر سقوط هواپیما دارم میبازم تو مراحل مختلف چند بار هم لابراتور و آخر خود ماموریت فرار از زندان یعنی 90٪ مرحله تموم یکی میاد گند میزنه)
من پایم .
همین دیروز که بازی میکردیم این خارجیه بابای منو دراورد!!! همین فرار از زندان مرحله Station ش پلیسو با بدبختی مینداختم دنبالمون این فرار میکرد !!!!!
راستی این Station یه باگ برا من داره ، وقتی میریم تو ایستگاه پلیس و برنامه رو میدزدیم ، بعد که میایم تو ماشین پلیس کاملا ساکنه و ماشین از جاش تکون نمی خوره !فک کنم 5 بار پشت همه که این برا من اتفاق می افته ، خیلی رو مخه ....

سلام
برای انلاین بازی کردن pes2015 به پلاس احتیاجی نیست. میخواستم ببینم gta همینطوره؟
و یک توضیحی مختصر که آنلاین چه بازی های نیاز دارند و چه بازی های نیاز ندارند
ممنون

دوستان من دیروز بازی رو گرفتم
6 گیگ اپدیت داره.
این اپدیت فقط ماله قابلیت انلاینِ بازیه یا روی گرافیک و بهبود بازی هم نقش داره؟؟
عمومیتش ماله انلاین بوده
ولی یه سری content مثل ماشین و اسلحه هم به خوده single اضافه میکنه
کلا اپدیته اولی برای بهبود Performance و اینا نیاز بود ولی خب همینطوری اپدیتها جدید اومدن تا انقدر شده !

سلام
برای انلاین بازی کردن pes2015 به پلاس احتیاجی نیست. میخواستم ببینم gta همینطوره؟
و یک توضیحی مختصر که آنلاین چه بازی های نیاز دارند و چه بازی های نیاز ندارند
ممنون
بله به پلاس نیاز داره
نمیشه اینجا لیست کرد ولی عمومیت بازیا نیاز دارن الا f2p ها مثلا .

سلام دوستان یه سوال اساسی دارم خواهشا جواب بدین.انلاین بازی چقدر ارزش داره و کلا به غیر از دزدی و مسابقه تو قسمت انلاینش چی کار میشه کرد؟؟خواهشا یه توضیح جامع بدید

من ریسکش رو نمیکنم
چون اینا یه بار مصرف هست. هم موقع که میخری به اکانتت رجیستر میشه که اولین شخصیتی که ساختی یا اولین شخصیت که داری واریز میشه !
فک نمیکنم share بشه.

پس یعنی هیچ راهی وجود نداره که من بتونم این پول رو به اکانت اصلیم انتقال بدم ؟

آخرین ویرایش:
دوستان قسمت دوم اپديت هفته ي بعد مياد كسي از محتويات و حجمش اطلاع نداره؟
به نقل از IGN:
Following on from the first part, this update adds new clothes, vehicles and more along with the previously PC-exclusive 'The Lab' radio station.
عکس هم از یه سری از محتویات جدید داره :
GTA Online Getting Ill-Gotten Gains Part 2 Update Next Week - IGN
پس یعنی هیچ راهی وجود نداره که من بتونم این پول رو به اکانت اصلیم انتقال بدم ؟
اون اوایل که بازی اومده یکی از بچه ها تو یه اکانته غیر از خودش زد و Primary کرد و گفت نمیشه ! من رو حسابه حرفه اون دوستمون دارم میگم . باز ریسکش پایه خودت هست ( این از بابته قضیه share هست )
ولی تو خوده بازی قابلیت ترنسفر کردن پول از شخصیتی به شخصیت دیگه نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or