امروز جعبه بازی رو دیدم
داخلش یه کارت بود که یه طرفش شماره کشور پرتغال و یه طرفش هم شماره کشور اسپانیا بود
اینطور که به نظر میاد بازی ریجن اروپا هست
البته نمیدونم بازیها هم ریجن دارن یا خیر
ولی چیزی که مشخصه اینه که زبان نقشه بازی من هم اسپانیایی هست
اینا رو گفتم تا دوستان بگن احتمال داره نسخه بازی ها با هم از نظر محتوا فرق بکنه یا نه؟
از این جهت که اون قسمت استوک کار اصلا تو بازی من نیست و در بازی برخی دوستان هست
با تشکر
پشت قاب کنار کره زمین نوشته All1- اون کره زمین پشت قاب بازی که اگه 1 بود امریکاست 2 بود اروپاست
2- یا این که رو قاب و دیسک اگه گوشه سمت چپ نوشته +18 ( اگه تو کادر قرمز +18 نوشته بود و زیرزش PEGI Pan European Game Information - Welcome داشت ریجن اروپاست)( اگه تو کادر سفید M زده بود پایینش ESRB امریکاست)
من پایم .نوشته شده توسط .:[emoji14:UИK::.;3792786]سلام
به 3نفر از بچه های که آنلاینن و لولشن ترجیحآ بالای 50 باشه برای تکمیل مراحل heist برای همدیگه نیاز مندیم
(دیگه خدتون میدونید با چه جونوررای heist میریم (خارجیا ) امروز پیش پای شما یه مرحله رو جلو رفتیم هواپیما مرحله فرار از زندان طرف رفت باهاش سقوط کرد فکر کنم این دفعه 4-5 سر سقوط هواپیما دارم میبازم تو مراحل مختلف چند بار هم لابراتور و آخر خود ماموریت فرار از زندان یعنی 90٪ مرحله تموم یکی میاد گند میزنه)
عمومیتش ماله انلاین بودهدوستان من دیروز بازی رو گرفتم
6 گیگ اپدیت داره.
این اپدیت فقط ماله قابلیت انلاینِ بازیه یا روی گرافیک و بهبود بازی هم نقش داره؟؟
بله به پلاس نیاز دارهسلام
برای انلاین بازی کردن pes2015 به پلاس احتیاجی نیست. میخواستم ببینم gta همینطوره؟
و یک توضیحی مختصر که آنلاین چه بازی های نیاز دارند و چه بازی های نیاز ندارند
ممنون
درود
میشه شخصیت های آنلاین رو از روی یک اکانت پاک کرد و به یک اکانت دیگه انتقال داد ( هر دو اکانت برای PS4 هستند )
من ریسکش رو نمیکنم
چون اینا یه بار مصرف هست. هم موقع که میخری به اکانتت رجیستر میشه که اولین شخصیتی که ساختی یا اولین شخصیت که داری واریز میشه !
فک نمیکنم share بشه.
به نقل از IGN:دوستان قسمت دوم اپديت هفته ي بعد مياد كسي از محتويات و حجمش اطلاع نداره؟
عکس هم از یه سری از محتویات جدید داره :Following on from the first part, this update adds new clothes, vehicles and more along with the previously PC-exclusive 'The Lab' radio station.
اون اوایل که بازی اومده یکی از بچه ها تو یه اکانته غیر از خودش زد و Primary کرد و گفت نمیشه ! من رو حسابه حرفه اون دوستمون دارم میگم . باز ریسکش پایه خودت هست ( این از بابته قضیه share هست )پس یعنی هیچ راهی وجود نداره که من بتونم این پول رو به اکانت اصلیم انتقال بدم ؟