اون ماشین سیاه فکر کنم تو قسمت فروش ادوات جنگی باشه (هلیکوپتر/ تانک / تراک و..)با سلام به دوستان
دقایقی پیش تونستم بازی رو به 100 درصد برسونم
انصافا برخی مراحل اون واقعا زمان بر بود مخصوصا پرش ها و پرواز عمودی و همینطور پیدا کردن نامه ها و قطعات گمشده
به هر حال کار سخت و طاقت فرسایی بود
فقط یه سوال
چند مرحله جانبی بازی هنوز مونده
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه
اول در مورد این مرحله
GTA V Stock Car Races Guide - How to Cheval Marshall Truck | SegmentNext
GTA 5 Stock Car Races and Cheval Marshall unlock and location guide | GamesRadar
ظاهرا باید با یه ماشین مخصوص بری مسابقه اونم توسط ترور
ولی من هر ماشینی برمیدارم ایکون مسابقه نمیاد
ضمن اینکه ظاهرا برای نسخه کنسول تازه اضافه شده
امکانش هست راهنمایی بیشتر بکنید که با چه ماشینی برم مسابقه و چطور ایکون مسابقه رو باز کنم
ضمن اینکه اون ماشین سیاهی که تو راهنما نوشته در قسمت فروش نیست
اینم یه مرحله دیگه هست که باید توسط فرانکلین برم و ظاهرا باید از 20 تا حیوان عکس بگیرم و بفرستم برای بورلی
GTA 5 Wildlife Photography Challenge guide | GamesRadar
در مورد این مرحله هم یه توضیح مختصر میدید که چطور باید انجامش بدم
ضمنا این مرحله هم با صد در صد شدن بازی باز میشه و باید توسط فرانکلین انجام داد
در مورد این هم راهنمایی میکنید
The Last One - GTA Wiki, the Grand Theft Auto Wiki - GTA IV, San Andreas, Vice City, cars, vehicles, cheats and more
با تشکر از کلیه دوستان عزیز
بچه ها نامه ها و قطعه های صفینه و زیردریایی و پرش روی نقشه پیدا نمیشن؟
راستی چرا امگا توی ادد لیست تلفن فرانکلین نیس؟
بچه ها من ی 2تا ملک خریدم یکی اون ک عکس هلی کوپتر داره یکی فرودگاه /
هلی کوپتر هم خریدم و اوکی شد ولی هیچ جا نیستش؟
- - -ویرایش - - -
کسی هس بازی رو 100% کرده باشه راهنمایی میخوام
اگه همون جای هلی کوپتر بایستی نمیاد برو از اون جا دور شو دوباره برگرد اگه خریده باشی میادبچه ها نامه ها و قطعه های صفینه و زیردریایی و پرش روی نقشه پیدا نمیشن؟
راستی چرا امگا توی ادد لیست تلفن فرانکلین نیس؟
بچه ها من ی 2تا ملک خریدم یکی اون ک عکس هلی کوپتر داره یکی فرودگاه /
هلی کوپتر هم خریدم و اوکی شد ولی هیچ جا نیستش؟
- - -ویرایش - - -
کسی هس بازی رو 100% کرده باشه راهنمایی میخوام
اینطور که به نظر میاد اون ماشین سیاه و اون مرحله استوک کار مربوط به نسخه کامپیوتر هستاون ماشین سیاه فکر کنم تو قسمت فروش ادوات جنگی باشه (هلیکوپتر/ تانک / تراک و..)
عجيبه چون تو مال من هستشاینطور که به نظر میاد اون ماشین سیاه و اون مرحله استوک کار مربوط به نسخه کامپیوتر هست
چون در قسمت فروشگاه اصلا خبری از ماشین سیاه مربوطه نیست
ضمن اینکه مکانهایی در نقشه بود که طبق راهنما رفتم ولی بازم از ماشین خبری نیست
ضمن اینکه بازی رو هم اپدیت کردم ولی بازم نیست
دوستان دیگر این مورد رو چک میکنن بگن در قسمت فروشگاه اونها ماشین هست یا خیر؟
با تشکر
میشه دقیقتر بگی اولا ماشین تو قسمت فروش هست یا نه؟عجيبه چون تو مال من هستش
بقل كاستومايزر تو بيابون بقل سندي شور و زندان او او جاده كه كاستومايزر و لباس فروشي هست تو اون حوالي نگاه كن چون من اول اونجا ديدمش
اون نفری که گفتی تو سندی شور هست و کنار یه ماشین ایستاده بود دقیقا همون مرحله استوک کار هست و چهار مرحله هم هست و بعد از هر مرحله بهت یه ماشین میده که اسپورت و رنگامیزی شده هستمن دقیقآ نمیدونم تو بازی چیکار میکنم یا استوک چیه
من یه بار بقله سندی شور (فرودگاه نزدیک خونه ترور) نزدیک اون بار داشتم با یه ماشین معمولی (اسپورت ) میگشتم دیدم یه ماشین نوشته روشه یکی هم بقلشه وایساده باهلاش مسابقه دادم برنده شدم
2 روز بعد بقل ( تعمییرگاه ماشین تو بیابون ) تو حوالی همونجا ظهر میرفتم از این خونه های MOTEL مانن جلو پارکینگش ماشین قدیمی مشکیه گذاشته بود اینم ویدیو یوتیوبش
در مورد تروفی پرواز عمودی هم شما باید هم پرواز عمودی رو تکمیل کنی هم عبور از زیر پلهاآقا مگه با هواپیما کجککی بریم تروفی نداره؟
پس چرا من 15 تا رو رفتم نداد؟