همینجوری گفتن که درست نیستروح و که از نسل پیش همه پیدا کردن
همه دیدن روح و من خودم هم دیدم بعدش هم روح و فکر کردی چه شکلیه یه عکس 2 بعدیه که نزدیکش میشی غیب میشههمینجوری گفتن که درست نیست
به هر حال در سایتهای مختلف صحبت از روح شده ولی تا حالا کسی نتونسته ی عکس یا لینکی بده که مشخص بشه واقعا روح وجود داشته
در اینکه وجود داره شکی نیست چون یکی از دوستان در یوتیوب در قسمت انلاین تونسته بود رد بازی از روح عکس بگیره و کاملا هم موثقه
اما صحبت ما اینه که دوستان لطف کنن برن تو بخش افلاین هم چنین موردی رو چک کنن و با سند به دوستان دیگر نشون بدن
البته فعلا کنسول دست خودم نیست وگرنه این مورد رو حتما چک میکنم
در مورد ادم فضایی هم چنین حالتی وجود داره
هنوز کسی نتونسته ثابت کنه و یا عکسی ازشون نشون بده
فقط نشون به این نشونی که در ابتدای بازی اگر دقت کنید ترور و مایکل در حال فرار از دست پلیس هستند و از روی یه پلیس عبور میکنن و فصل زمستون هم هست
دقیقا زیر پل و زیر یخها اثار و نشانه های موجودات فضایی هست
امکانش هست از اینجای نقشه دقیقا یه عکس واضح دوستان بزارن تا مشخص بشه دقیقا کجای نقشه هست؟
با تشکر
من فکر میکردم روح سه بعدی هست و شاخ هم دارههمه دیدن روح و من خودم هم دیدم بعدش هم روح و فکر کردی چه شکلیه یه عکس 2 بعدیه که نزدیکش میشی غیب میشه
تغييركه كرده من ديروز رفتم تا باز كردن ترور تو ps4 رسيدم كم كم دارم ي ميبرم به گرافيك تكسچرهاي لباس مايكل واقعا بالا بود تو اون مرحله بعد از كتك زدن سيمون اخه عرقم كرده بود به سم ميومد موج هم اضافه شده طراحي گياهان معركه شده بود ولي بيشتر از همه نورپردازي بهتر شده بود كه فك برانداز مود اول شخصم من خوشم نيومد فقطموقع ماشين سواري حال ميده چيز جالب و عالي اينatomic كشتي هواييه بود كه تو كانتكم هست كه عاليهبالاخره رنک جی تی ای آنلاینم سه رقمی شد! رنک 100!
کسی کمک نمیخواد؟
خواستین ادد کنین: alirezahunter888
- - -ویرایش - - -
صد درصد بعد یه مدت آنلاین بودن بن میشه!
راک استار توی قانون جدید میره سابقه اکانتو بررسی میکنه و ببینه یه چیز عجیبی وجود داره!(مثلا ادد شدن بیش از 8 میلیون در آن واحد به اکانت چون 8 میلیون سقف کش کارد هاست!) سریع بن دایم یا موقتی میکنه!
- - -ویرایش - - -
گرافیک تغییر نکرده؟
برو مقایسه هارو ببین تا به عمق فاجعه پی ببری!
خیر نیست اون فقط یه بازیگره لباس پوشیده
- - -ویرایش - - -
موافقم!
یعنی این لذتی که از خرید یه Stirling GT توی آنلاین بعد 3 روز مشن و اینا رفتن من بم دست داد رو با هیچی هیچی عوض نمیکنم!
ولی بعدش رفتم زیر خط فقر
من فکر میکردم روح سه بعدی هست و شاخ هم داره
دوست عزیز ما رو گرفتی؟
الان مطالب من شوخی بود که داری به ما تیکه میندازی؟
همینطور گفتن که کاری نداره
خب منم میتونم بگم یه روح دیدم که شش تا پا داشت و سه تا هم شاخ. خوبه؟
صحبت من اینه که دوستان این موضوع رو بیشتر بررسی کنن و تا جاییکه میشه از روح یه عکسی بگیرن که تو این سایت بتونیم با سند موثق به این موضوع بپردازیم
و این سایت بتونه یه مرجع واقعی برای این موضوع بشه که بتونیم به سایتهای دیگر هم لینک بدیم
در ضمن نیازی به گفتن شما هم نبود
وجود روح در یوتیوب توسط یکی از کاربران خارجی با فیلم و عکس تایید شده پس شما به ما درس روح شناسی ندید خواهشا
با تشکر
بفرمامن فکر میکردم روح سه بعدی هست و شاخ هم داره
دوست عزیز ما رو گرفتی؟
الان مطالب من شوخی بود که داری به ما تیکه میندازی؟
همینطور گفتن که کاری نداره
خب منم میتونم بگم یه روح دیدم که شش تا پا داشت و سه تا هم شاخ. خوبه؟
صحبت من اینه که دوستان این موضوع رو بیشتر بررسی کنن و تا جاییکه میشه از روح یه عکسی بگیرن که تو این سایت بتونیم با سند موثق به این موضوع بپردازیم
و این سایت بتونه یه مرجع واقعی برای این موضوع بشه که بتونیم به سایتهای دیگر هم لینک بدیم
در ضمن نیازی به گفتن شما هم نبود
وجود روح در یوتیوب توسط یکی از کاربران خارجی با فیلم و عکس تایید شده پس شما به ما درس روح شناسی ندید خواهشا
با تشکر
خوشم میاد که درست رو خوب خوندیخب راست میگه دیگه یه چیز عکس مانند که نزدیکش میشی میره !
دوست عزیزامری فرمایشی بود در خدمتیم
شما به نظرت کدوم حرف بی ادبیهخوشم میاد که درست رو خوب خوندی
تبریک میگم
دوست عزیز
لطفا از ادبیات درست استفاده کن
جملاتی که در بالا گفتی اصلا در شان شما نیست
ضمن اینکه بنده نیاز به لینک اپارت شما ندارم
اینقدر فیلمها و عکسهای خوب تو یوتیوب هست که به لینک شما نیازی نیست
شما کلا موضوع رو متوجه نشدی یا خودت رو داری میزنی به اون راه
اینجا تاپیک GTA هست و هدف همه ما راهنمایی کردن به دوستان هست برای اینکه بتونن راحتتر بازی رو به اتمام برسونن
اینکه گفتیم عکس یا فیلمی از خودتون بزارید بخاطر این بود که دوستان دیگر بدونن این تاپیک فعال هست و همچنان پویا
حالا شما دوست داری همه چیز رو بچه بازی فرض کنی دیگه جای خود داره
خواهشا دیگه به این موضوع ادامه نده و کار خودت رو بکن
اگر هم سوالی پرسیده شد شما خواهشا راهنمایی نکنید
با تشکر
2:در ضمن نیازی به گفتن شما هم نبود
بعد این حرفای اینجا زدین ربطی اصلآ به پست بالا نداره هر کدوم یه مفهومی جدا میدهامری فرمایشی بود در خدمتیم
من یادمه با Adder که tune کرده بودم رفتم راحت تا دمه jet ! لول . خیلی سریع میره اصلا تانگها نمیتونن بزننت D:رفقا این جت رو شما چجوری از فرودگاه نظامی خارج میکنید ؟
خوندم همه میگن ارتفاع نگیر
بابا من ۵۰ سانتی متر هم از زمین بلند نمیشم که با موشک میزنه
یه سری قشنگ رو زمین بودم زد
تو یوتوب دیدم ملت راحت با ارتفاع کم میپیچن پی بازی
ولی من از همون لحظه که وارد جت میشم دی دی دی دی و تقققققققققققق ! منفجر ...
Crew هایی که player زیادتر داره join بشون.دوستان اسم Crewـی که اکثرتون توش هستید چیه ؟!
والا من هر Crewـی رفتم شب تا صبح سگ پر نمیزد!
بعد یه سوال دیگه سریع ترین روش که آدم لول آپ شه چیه ؟
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
توی Mount Gordo هست .در مورد روح دوستان یه پیگیری کنید
بالاخره یکی پیدا نشد این روح رو رویت کنه؟
تو یوتیوب ادرس دقیقش هست
البه بخش انلاین بود
ولی صد در صد تو بخش افلاین هم باید باشه
ضمنا در مورد ادم فضایی هم یه تحقیقی بکنن دوستان
همش نچسبید به بخش انلاین
بررسی این دو مورد فکر میکنم خیلی از حقایق پنهان جی تی ای رو مشخص میکنه
فقط امیدوارم زودتر یکی از دوستان خبره این موارد رو با ذکر منبع و عکس ثابت کنه
با تشکر
In 1978, Jolene and her husband were walking by the cliffs overlooking the El Gordo Lighthouse. The couple have been known to be having troubles in their marriage. Jock wanted to leave Blaine County to pursue his dreams of becoming a stuntman. Jolene wanted to stay, saying that she had to look after her parents and run their thriving guest house. During the walk, Jock pushed Jolene off a cliff, killing her. The police concluded that Jolene fell off by accident, and Jock was released without charge.
فکر کنم منظور دوستمون بعد سوار جت شدنه که موشکای ادگان میزنه نه تانکا منم همین مشکل و دارم تا 1 متر بلند میشی زده اصلآ به 2 تا بوق نمیرسهمن یادمه با Adder که tune کرده بودم رفتم راحت تا دمه jet ! لول . خیلی سریع میره اصلا تانگها نمیتونن بزننت D:
بعد که سوار جت شدم همینطوری صاف رفتم یه مقدار خیلی کم ارتفا گرفتم و کلا دور شدم . !
دقیقا درسته . خیلی سخت نیست. فقط رسیدن بهش میتونه مقداری سخت باشه
حالا امتحان کن دوباره باید Ok بشه.