Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
به هر حال برای صد در صد کردن بازی باید حتما زمین گلف خریده بشه
سودش هم هفته ای حدود 300 هزار دلار هست که کمه
ولی توصیه من اینه که از بازی سیو کنی و چند بار سود شرکت لایف اینویدر رو بخری و بری و بازی رو ذخیره کنی و تا زمانیکه سود بالا رفت بازی رو سیو کنی و زمانیکه سود پایین اومد از سیو قبلی استفاده کنی
اینکار رو تا زمانی انجام بده که سود به حدود سی درصد برسه و با انجام چند باره اینکار میتونی سود چند صد میلیونی بدست بیاری و با سود اون پولت براحتی خرید کنی و همه املاک رو بخری
من با همین کار با مایکل به درامد 2 میلیاردی رسیدم و فکر میکنم بهترین شرکت برای سرمایه گذاری همون شرکت هست
البته شرکت های دیگری هم هستند که برای بالا رفتن سود اونها باید کارهای مشخصی کرد
برای مثال اگر به فرودگاه برید و چند هواپیمای مسافری بری رو نابود کنید و بلافاصله سهام شرکت Air emu رو بخرید بعد چند روز سود شرکت بالا میره و سود خوبی بدست میارید
با تشکر

این حرکت مخصوص مراحل لستر هستش ؟ یا کلا میشه انجام داد ؟
یکم بیشتر توضیح میدی در موردش ؟

تا اونجایی که میدونم تو مراحل قتلی که لستر میده سهام بعضی شرکتا رو با کشتن تارگت میتونی بخری. افت میکنه تا حدودی. به تدریج سود میکنی روی اون سهام. LCN در کل سهام هاش وابسته به اتفاقاته و ریسکیه اما Bawsaq نه. کم خطر تره. در کل ویدیو ببینی تو یوتیوب بیشتر دستت میاد این سهاما داستانشون.

لستر که که حله در موردش خوندم کامل
اما در مورد درآمدهای بعد از مراحل لستر تو بورس کمک نیاز دارم
در مورد ویدئو های یوتوب هم متاسفانه انگلیسیم کامل نیست که بتونه کمکی بهم بکنه
راهنمای فارسی کسی در موردش ننوشته ؟

این حرکت مخصوص مراحل لستر هستش ؟ یا کلا میشه انجام داد ؟
یکم بیشتر توضیح میدی در موردش ؟
ببین دوست عزیز
بهترین کار اینه که شما فقط یه مرحله لستر رو انجام بدی که جزو بازی هست و بقیه مراحل رو بزار برای وقتی که کل بازی رو تموم کردی
وقتی کل بازی رو تموم کنی تقریبا حدود 20 تا 30 میلیون پول برای هر نفرت داری و از اینجا میتونی مراحل لستر رو انجام بدی و سهام اون شرکتها رو طبق دستور خرید و فروش کن که اگر درست انجام بدی میونی پول کاراکترها رو حدودا سه برابر افزایش بدی
بعد از اینکه پول نفراتت حدودا بین 200 میلیون ش از اینجا به بعد باید کمی وقت بزاری و چند بار سیو و لود کنی طبق همون روشی که گفتم و با سه نفر کل سهام شرکت لایف اینویدر رو بخر و بعد بازی رو با کوییک سیو ذخیره کن و ساعت بازی رو بین شش تا هشت ساعت جلو ببر و هر بار که سود بالا رفت بازی رو ذخیره کن و هر بار که سود پایین اومد بازی رو از سیو قبلی لود کن
خلاصه اگر اینکار رو کمی تکرار کنی مثلا به سود بالای 50 درصد هم که برسی پول 200 میلیونت میشه 300 میلیون و اگر برای اینکار یه ساعتی وقت بزاری براحتی میرسی به درامد بالای یک میلیارد
من خودم با این روش به دو میلیارد رسیدم و دیگه بیشتر از این هم نیازی نیست
چون برای خرید زمین گلف و هواپیمای جت و تانک نهایت 200 میلیون نیاز هست
با تشکر

دوستان من کماکان مشکل این ارور رو برای ورود به جی تی آی آنلاین دارم
the Rockstar Game Sevices are Unavailable Right Now.
Please Return to Grand Theft Auto V
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره یا فقط برای منه
چون تو پست های بعضی از دوستان نوشته بود که بعد از آپدیت یه سری این مشکل رو پیدا کردن

رفقا تو مرحله چهارم Lester Assassination که اسمش میشه
Bus Assassination
شما فقط با فرانکلین سرمایه گذاری کردید ؟
آخه تو یکی از راهنماها که میخوندم نوشته شده بود فقط با فرانکلین سرمایه گذاری کنید !
اگه حالا قبل از شروع مرحله با مایکل و تروور هم سهام بخریم چی میشه ؟

دوستان من نسل قبل اينو تمومش كرده بودم الان كه واسه ps4 خريدم به جز مود اول شخص و تغيبر فونت عدد فاصله باقي مانده تا مقصد كه رو نقشه است چيز اضافه اي نديدم گرافيكش تفاوتي نكرده يا من اشتباه ميكنم
دوستان چند تا تفاوت بگيد انگيزه پيدا كنيم واسه رفتنش ديجيتالي هم دارمش سيدي نيست كه بشه فروختش حداقل سرگرم شيم
راستي دوستان ادم فضايي تو نسخه ps4 اش هست چون من مرحله اولش رو توش رفتم انگار موقع رانندگي دنبال لامار ادم فضايي ديدم

دوستان من نسل قبل اينو تمومش كرده بودم الان كه واسه ps4 خريدم به جز مود اول شخص و تغيبر فونت عدد فاصله باقي مانده تا مقصد كه رو نقشه است چيز اضافه اي نديدم گرافيكش تفاوتي نكرده يا من اشتباه ميكنم
دوستان چند تا تفاوت بگيد انگيزه پيدا كنيم واسه رفتنش ديجيتالي هم دارمش سيدي نيست كه بشه فروختش حداقل سرگرم شيم
راستي دوستان ادم فضايي تو نسخه ps4 اش هست چون من مرحله اولش رو توش رفتم انگار موقع رانندگي دنبال لامار ادم فضايي ديدم
گرافیکش که بهتر شده .
یه سری به مقایسه های قدیم DF بزنی تفاوتش هست
حتی سیستم اب و هوایی هم بهتر شده
ترافکیک اینام همینطور . درختها هم همینطور D:

- - -ویرایش - - -

رفقا تو مرحله چهارم Lester Assassination که اسمش میشه
Bus Assassination
شما فقط با فرانکلین سرمایه گذاری کردید ؟
آخه تو یکی از راهنماها که میخوندم نوشته شده بود فقط با فرانکلین سرمایه گذاری کنید !
اگه حالا قبل از شروع مرحله با مایکل و تروور هم سهام بخریم چی میشه ؟
با هر 3 تاشون میشه بخری مشکلی نداره . چون طول میکشه تا اون سهام کلا شروع کنی بالا رفتن که بشه Profit قابل قبولی گرفت . مگر اینکه بخوای بری بخوای تو خونه که save بشه و زمان سریعتر بگذره .
بیشترین توصیه اینکه بزار اخره بازی که کلی پول دار شدی ( قبل از رفتن مرحله اخر ) این رو برو . اینطوری میشه کلی پول در بیاری D: خیلی بیشتر از نیاز.

دوستان هک gta online تضمینی بدون بن
لول 800
600 میلیون پول
تمام اسکیل ها تا آخر
همه ماشین ها و آپدیت هاشون باز
پ.خ. بدید

همین هکر ها هستن گند میزنن به بازی :|

واقعا من نمیدونم اینایی که استفاده میکنن از این جور چیزا از بازی چجوری لذت میبرن! آدم خودش پول در بیاره، خودش ماشین بخره ، خودش لول آپ شه و ... تازه حال میده بهش! حال فرت و فرت با هک همه چی آدم داشته باشه :|

با هر 3 تاشون میشه بخری مشکلی نداره . چون طول میکشه تا اون سهام کلا شروع کنی بالا رفتن که بشه Profit قابل قبولی گرفت . مگر اینکه بخوای بری بخوای تو خونه که save بشه و زمان سریعتر بگذره .
بیشترین توصیه اینکه بزار اخره بازی که کلی پول دار شدی ( قبل از رفتن مرحله اخر ) این رو برو . اینطوری میشه کلی پول در بیاری D: خیلی بیشتر از نیاز.

خب منم دقیقا همین کارو کردم
ولی خب بازی رو کامل تموم کردم
چرا قبل مرحله آخر ؟ الان که من بازی رو کلا تموم کردم مگه چیزی رو از دست میدم ؟

بعدشم پس چرا تو تمام راه نماها نوشته این مرحله فقط با فرانکلین سهام بخرید ؟
من موندم به خدا !

بالاخره رنک جی تی ای آنلاینم سه رقمی شد! :دی :دی رنک 100! :دی :دی :دی
کسی کمک نمیخواد؟ :| :-/
خواستین ادد کنین: alirezahunter888

- - -ویرایش - - -

دوستان هک gta online تضمینی بدون بن
لول 800
600 میلیون پول
تمام اسکیل ها تا آخر
همه ماشین ها و آپدیت هاشون باز
پ.خ. بدید

صد درصد بعد یه مدت آنلاین بودن بن میشه!
راک استار توی قانون جدید میره سابقه اکانتو بررسی میکنه و ببینه یه چیز عجیبی وجود داره!(مثلا ادد شدن بیش از 8 میلیون در آن واحد به اکانت چون 8 میلیون سقف کش کارد هاست!) سریع بن دایم یا موقتی میکنه!

- - -ویرایش - - -

گرافیک تغییر نکرده؟ :|
برو مقایسه هارو ببین تا به عمق فاجعه پی ببری!
خیر نیست اون فقط یه بازیگره لباس پوشیده

- - -ویرایش - - -

واقعا من نمیدونم اینایی که استفاده میکنن از این جور چیزا از بازی چجوری لذت میبرن! آدم خودش پول در بیاره، خودش ماشین بخره ، خودش لول آپ شه و ... تازه حال میده بهش! حال فرت و فرت با هک همه چی آدم داشته باشه :|

موافقم!
یعنی این لذتی که از خرید یه Stirling GT توی آنلاین بعد 3 روز مشن و اینا رفتن من بم دست داد رو با هیچی هیچی عوض نمیکنم! :دی
ولی بعدش رفتم زیر خط فقر :| :| :| :دی :دی :دی

بالاخره رنک جی تی ای آنلاینم سه رقمی شد! :دی :دی رنک 100! :دی :دی :دی
کسی کمک نمیخواد؟ :| :-/
خواستین ادد کنین: alirezahunter888

- - -ویرایش - - -

صد درصد بعد یه مدت آنلاین بودن بن میشه!
راک استار توی قانون جدید میره سابقه اکانتو بررسی میکنه و ببینه یه چیز عجیبی وجود داره!(مثلا ادد شدن بیش از 8 میلیون در آن واحد به اکانت چون 8 میلیون سقف کش کارد هاست!) سریع بن دایم یا موقتی میکنه!

- - -ویرایش - - -

گرافیک تغییر نکرده؟ :|
برو مقایسه هارو ببین تا به عمق فاجعه پی ببری!
خیر نیست اون فقط یه بازیگره لباس پوشیده

- - -ویرایش - - -

موافقم!
یعنی این لذتی که از خرید یه Stirling GT توی آنلاین بعد 3 روز مشن و اینا رفتن من بم دست داد رو با هیچی هیچی عوض نمیکنم! :دی
ولی بعدش رفتم زیر خط فقر :| :| :| :دی :دی :دی

)x)x)x~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(
آخه تو چطور بازی مکنی رسیدی 100 همین امروز بود که 93 بودی از من عقب تر بودی یهو از 78 رسیدی 100 من از 91 رسیدم 95

در مورد روح دوستان یه پیگیری کنید
بالاخره یکی پیدا نشد این روح رو رویت کنه؟
تو یوتیوب ادرس دقیقش هست
البه بخش انلاین بود
ولی صد در صد تو بخش افلاین هم باید باشه

ضمنا در مورد ادم فضایی هم یه تحقیقی بکنن دوستان
همش نچسبید به بخش انلاین
بررسی این دو مورد فکر میکنم خیلی از حقایق پنهان جی تی ای رو مشخص میکنه
فقط امیدوارم زودتر یکی از دوستان خبره این موارد رو با ذکر منبع و عکس ثابت کنه
با تشکر

در مورد روح دوستان یه پیگیری کنید
بالاخره یکی پیدا نشد این روح رو رویت کنه؟
تو یوتیوب ادرس دقیقش هست
البه بخش انلاین بود
ولی صد در صد تو بخش افلاین هم باید باشه

ضمنا در مورد ادم فضایی هم یه تحقیقی بکنن دوستان
همش نچسبید به بخش انلاین
بررسی این دو مورد فکر میکنم خیلی از حقایق پنهان جی تی ای رو مشخص میکنه
فقط امیدوارم زودتر یکی از دوستان خبره این موارد رو با ذکر منبع و عکس ثابت کنه
با تشکر
روح و که از نسل پیش همه پیدا کردن
تروفی
Unnatural Selection
GTA Online: Complete all 10 waves of a Survival.
گرفتم:bighug: :d
از WAVE1 تا WAVE10 خودم تنهای رفتم همرو کشتم فقط تو WAVE 10 در خواست هلیکوپتر پشتیبانی دادم
ولی نمیدونم چرا هنو رو PSNPROFILE نیومده
خوب تو این 8 ساعت با وجود یه مشت گاو تو "هیست" خودم و رسوندم لول 97 3 تای دیگه باشگاه 100تای ها امیدوارم کسی مانع نشه

من خودم استفاده نمیکنم یکی از دوستام میخواست بفروشه که پشیمون شد گفت خودم فقط قوی باشم بهتره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or