به هر حال برای صد در صد کردن بازی باید حتما زمین گلف خریده بشه
سودش هم هفته ای حدود 300 هزار دلار هست که کمه
ولی توصیه من اینه که از بازی سیو کنی و چند بار سود شرکت لایف اینویدر رو بخری و بری و بازی رو ذخیره کنی و تا زمانیکه سود بالا رفت بازی رو سیو کنی و زمانیکه سود پایین اومد از سیو قبلی استفاده کنی
اینکار رو تا زمانی انجام بده که سود به حدود سی درصد برسه و با انجام چند باره اینکار میتونی سود چند صد میلیونی بدست بیاری و با سود اون پولت براحتی خرید کنی و همه املاک رو بخری
من با همین کار با مایکل به درامد 2 میلیاردی رسیدم و فکر میکنم بهترین شرکت برای سرمایه گذاری همون شرکت هست
البته شرکت های دیگری هم هستند که برای بالا رفتن سود اونها باید کارهای مشخصی کرد
برای مثال اگر به فرودگاه برید و چند هواپیمای مسافری بری رو نابود کنید و بلافاصله سهام شرکت Air emu رو بخرید بعد چند روز سود شرکت بالا میره و سود خوبی بدست میارید
با تشکر
تا اونجایی که میدونم تو مراحل قتلی که لستر میده سهام بعضی شرکتا رو با کشتن تارگت میتونی بخری. افت میکنه تا حدودی. به تدریج سود میکنی روی اون سهام. LCN در کل سهام هاش وابسته به اتفاقاته و ریسکیه اما Bawsaq نه. کم خطر تره. در کل ویدیو ببینی تو یوتیوب بیشتر دستت میاد این سهاما داستانشون.
ببین دوست عزیزاین حرکت مخصوص مراحل لستر هستش ؟ یا کلا میشه انجام داد ؟
یکم بیشتر توضیح میدی در موردش ؟
گرافیکش که بهتر شده .دوستان من نسل قبل اينو تمومش كرده بودم الان كه واسه ps4 خريدم به جز مود اول شخص و تغيبر فونت عدد فاصله باقي مانده تا مقصد كه رو نقشه است چيز اضافه اي نديدم گرافيكش تفاوتي نكرده يا من اشتباه ميكنم
دوستان چند تا تفاوت بگيد انگيزه پيدا كنيم واسه رفتنش ديجيتالي هم دارمش سيدي نيست كه بشه فروختش حداقل سرگرم شيم
راستي دوستان ادم فضايي تو نسخه ps4 اش هست چون من مرحله اولش رو توش رفتم انگار موقع رانندگي دنبال لامار ادم فضايي ديدم
با هر 3 تاشون میشه بخری مشکلی نداره . چون طول میکشه تا اون سهام کلا شروع کنی بالا رفتن که بشه Profit قابل قبولی گرفت . مگر اینکه بخوای بری بخوای تو خونه که save بشه و زمان سریعتر بگذره .رفقا تو مرحله چهارم Lester Assassination که اسمش میشه
Bus Assassination
شما فقط با فرانکلین سرمایه گذاری کردید ؟
آخه تو یکی از راهنماها که میخوندم نوشته شده بود فقط با فرانکلین سرمایه گذاری کنید !
اگه حالا قبل از شروع مرحله با مایکل و تروور هم سهام بخریم چی میشه ؟
دوستان هک gta online تضمینی بدون بن
لول 800
600 میلیون پول
تمام اسکیل ها تا آخر
همه ماشین ها و آپدیت هاشون باز
پ.خ. بدید
با هر 3 تاشون میشه بخری مشکلی نداره . چون طول میکشه تا اون سهام کلا شروع کنی بالا رفتن که بشه Profit قابل قبولی گرفت . مگر اینکه بخوای بری بخوای تو خونه که save بشه و زمان سریعتر بگذره .
بیشترین توصیه اینکه بزار اخره بازی که کلی پول دار شدی ( قبل از رفتن مرحله اخر ) این رو برو . اینطوری میشه کلی پول در بیاری D: خیلی بیشتر از نیاز.
دوستان هک gta online تضمینی بدون بن
لول 800
600 میلیون پول
تمام اسکیل ها تا آخر
همه ماشین ها و آپدیت هاشون باز
پ.خ. بدید
دوستان من نسل قبل اينو تمومش كرده بودم الان كه واسه ps4 خريدم به جز مود اول شخص و تغيبر فونت عدد فاصله باقي مانده تا مقصد كه رو نقشه است چيز اضافه اي نديدم گرافيكش تفاوتي نكرده يا من اشتباه ميكنم
دوستان چند تا تفاوت بگيد انگيزه پيدا كنيم واسه رفتنش ديجيتالي هم دارمش سيدي نيست كه بشه فروختش حداقل سرگرم شيم
راستي دوستان ادم فضايي تو نسخه ps4 اش هست چون من مرحله اولش رو توش رفتم انگار موقع رانندگي دنبال لامار ادم فضايي ديدم
همین هکر ها هستن گند میزنن به بازی
واقعا من نمیدونم اینایی که استفاده میکنن از این جور چیزا از بازی چجوری لذت میبرن! آدم خودش پول در بیاره، خودش ماشین بخره ، خودش لول آپ شه و ... تازه حال میده بهش! حال فرت و فرت با هک همه چی آدم داشته باشه
بالاخره رنک جی تی ای آنلاینم سه رقمی شد! رنک 100!
کسی کمک نمیخواد؟
خواستین ادد کنین: alirezahunter888
- - -ویرایش - - -
صد درصد بعد یه مدت آنلاین بودن بن میشه!
راک استار توی قانون جدید میره سابقه اکانتو بررسی میکنه و ببینه یه چیز عجیبی وجود داره!(مثلا ادد شدن بیش از 8 میلیون در آن واحد به اکانت چون 8 میلیون سقف کش کارد هاست!) سریع بن دایم یا موقتی میکنه!
- - -ویرایش - - -
گرافیک تغییر نکرده؟
برو مقایسه هارو ببین تا به عمق فاجعه پی ببری!
خیر نیست اون فقط یه بازیگره لباس پوشیده
- - -ویرایش - - -
موافقم!
یعنی این لذتی که از خرید یه Stirling GT توی آنلاین بعد 3 روز مشن و اینا رفتن من بم دست داد رو با هیچی هیچی عوض نمیکنم!
ولی بعدش رفتم زیر خط فقر
روح و که از نسل پیش همه پیدا کردندر مورد روح دوستان یه پیگیری کنید
بالاخره یکی پیدا نشد این روح رو رویت کنه؟
تو یوتیوب ادرس دقیقش هست
البه بخش انلاین بود
ولی صد در صد تو بخش افلاین هم باید باشه
ضمنا در مورد ادم فضایی هم یه تحقیقی بکنن دوستان
همش نچسبید به بخش انلاین
بررسی این دو مورد فکر میکنم خیلی از حقایق پنهان جی تی ای رو مشخص میکنه
فقط امیدوارم زودتر یکی از دوستان خبره این موارد رو با ذکر منبع و عکس ثابت کنه
با تشکر
همین هکر ها هستن گند میزنن به بازی
واقعا من نمیدونم اینایی که استفاده میکنن از این جور چیزا از بازی چجوری لذت میبرن! آدم خودش پول در بیاره، خودش ماشین بخره ، خودش لول آپ شه و ... تازه حال میده بهش! حال فرت و فرت با هک همه چی آدم داشته باشه