Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
موندم چجوری نتونستی انتقال بدی :|
من لول 81 هم ادد کن بیارمت بالا (خودتم که دیگ میدونی چیزای بازیو چون نسل قبل بازی کردی!)

- - -ویرایش - - -

اگه میخوای نرمال باشی 40 20 20 20 بده :دی :دی :دی :دی
اگه میخوای خیلی انسان با شرافتی باشی 25 25 25 25 بده! :دی :دی :دی
اگه هم میخوای خیلی ادم بیشعوری باشی 55 15 15 15 بده! :دی :دی :دی
اگه هم میخوای دیگه بدترین ادم دنیا باشی 100 0 0 0 بده :دی :دی :دی :دی
15 15 15
20 20 20 40
25 25 25 25

نه دوستان من رمز اکانت PS3 رو یادم رفته بود و همچنین Birth Day برای همین رو PS4 مجبور شدم بعد از ۵-۶ سال بازی با PS3 رو یه اکانت ، اکانت جدید بسازم :|

OK اددتون میکنم

سلام دوستان
من بازی رو به 98 درصد رسوندم
در حال رفتن به باشگاه صد تایی های GTA هستم
در دنیا فقط 1100 نفر هستن که تونستن بای رو فول کنن
فقط چند مرحله جانبی مونده

بعضی قسمتهای جی تی واقعا سخت و جالب بود
برای مثال اون اسمون خراشی که در حال ساخت بود و یه مرحله پرش داشت فقط حدود 7 دقیقه طول کشید تا از پله هاش بالا رفتم
واقعا عجیب بود

عجیب ترین و سخت ترین مرحله بازی قسمت سوم تریاتلون یا ورزشهای سه گانش بود
مرحلش حدود نیم ساعت زمان میبره و حدود ده دقیقه فقط شنا داره
حدود 15 دقیقه هم دوچرخه سوای داره و تقریبا نصف جزیره رو طی میکنن
اگر یه لحظه دکمه ضربدر رو هم نزنی میمونی عقب
به جرات میتونم بگم هیجان انگیز ترین قسمتش هست که جای اشتباه نداره و دستم واقعا در گرفته بود اخر بازی

در کل بازی جالبی بود و بر خلاف دوستان که میگفتن زود تموم میشه به نظر من صد در صد کردن اون خودش دنیایی داره و حالا حالا ها تمومی نداره

بروبکس من 78% کردم روی کارکتر فرانکلین 1 هستش ینی ی ماموریت داره فک کنم ی ملک رو توی نقشه باید خرید کسی میدونه کدومه ک پولم هدر نره و ماموریت باز شه؟

با سلام
من بازی رو به 98 درصد رسوندم و روی فرانکلین یه ماموریت هست ولی تو هیچ کجای نقشه اونو نشون نمیده و مشخص نیست کجا باید برم
از مراحل اصلی هم به 69 از 69 رسوندم
احتمالا جزو مراحل فرعی باید باشه
ضمن اینکه هر چی ملک و دارایی بوده رو هم خریدم و فقط مونده اسکله
کسی میتونه راهنمایی کنه
ضمن اینکه تو سوشال کلاب هم اطلاعات بازیم رو صفر نشون میده و ظاهرا راک استار بعضی ایدی هاش هک شده
با تشکر

سلام خدمت دوستان
من GTA V رو 360 تمومش کردم میخوام ببینم این چقدر تفاوت کرده ؟ تفاوتش در حد ریمستر تلو با نسخه اصلیه ؟ چون من گرافیک تلو رو زیاد دوست نداشتم با این که رو PS3 که بازی کردم کل بازی فکم باز بود :دی
مضمون کلی حرفم اینه که با این که انلاینش رو تا حالا بازی نکردم , گرافیکش در حد نسل 8 شده با تغییرات یا نه ؟ :دی

سلام خدمت دوستان
من GTA V رو 360 تمومش کردم میخوام ببینم این چقدر تفاوت کرده ؟ تفاوتش در حد ریمستر تلو با نسخه اصلیه ؟ چون من گرافیک تلو رو زیاد دوست نداشتم با این که رو PS3 که بازی کردم کل بازی فکم باز بود :دی
مضمون کلی حرفم اینه که با این که انلاینش رو تا حالا بازی نکردم , گرافیکش در حد نسل 8 شده با تغییرات یا نه ؟ :دی

تفاوتش با نسخه ی نسل قبلی از نظر من راضی کنندس . بارونش خیره کنندس ، گرافیک کلی بازی هم چشم نواز تر شده ، چمن و کل گیاه دیگه دو بعدی نیستند و کاملا برجسته هستند و این خیلی مهمه به نظر من :دی در کل با توجه به اینکه انلاین نزدی و اینکه اول شخص تقریبا یه تجربه ی نو هست بگیری ضرر نکردی :دی

تفاوتش با نسخه ی نسل قبلی از نظر من راضی کنندس . بارونش خیره کنندس ، گرافیک کلی بازی هم چشم نواز تر شده ، چمن و کل گیاه دیگه دو بعدی نیستند و کاملا برجسته هستند و این خیلی مهمه به نظر من :دی در کل با توجه به اینکه انلاین نزدی و اینکه اول شخص تقریبا یه تجربه ی نو هست بگیری ضرر نکردی :دی

و از همه مهم تر 60 فریم ثابت که بازی رو فوق العاده روون میکنه! طوری که اگه دوبتره برگردین رو نسل قبل ، نمی تونین بازی کنین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or