تفاوتش خیلی عمده نیست. تو اندینگ بازی نفری سی میلیون واسه کاراکترات میاد که میشه با سهام و خرید ملک و اینا بالاترم بردش.بچه ها تا الان دو تا دزدی داشتیم
۱ـ دزدی از جواهر فروشی
۲ـ دزدی از بانک خسته که تو بیابونه نزدیک محل زندگی تروور
من معمولا چیپ ترین آدم ها رو انتخاب میکنم که پول بیشتری واسه خودم بمونه
سر اولی که موتور سوار رفت قاتی باقالیا
دومی هم یکیشون مرد اما پولش رو تروور برگشت برداشت
حالا موندم از این به بعد چیکار کنم ؟ مخصوصا سر ماموریت آخر که سود زیادی داره !
از آدم های ارزون استفاده کنم و سود بیشتری به جیب بزنم یا اینکه برم سراغ حرفه ای ها ؟
تفاوتش خیلی عمده نیست. تو اندینگ بازی نفری سی میلیون واسه کاراکترات میاد که میشه با سهام و خرید ملک و اینا بالاترم بردش.
اره. اینا در کل تاثیر عمده ای نمیزارن رو پیشبرد مراحل. خودت مهمیتفاوت چی یکم بیشتر توضیح میدی ؟
یعنی من اگه افراد سطح پایین رو انتخاب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ مطمئن باشم ؟
سلام
من بازی رو دست دوم گرفتم میخواهم که بازی کنم یه ذره بعد فریز میکنه مشکل از چیه ؟
البته بعضی کاراکترا از پیش تعیین شدست مثلآ تو قسمت جواهر فروشی یه شخص ضعیفیی توش بود اسمشو یادم نمیاد که با موتور میخوره زمین پولو از دست میدیتفاوت چی یکم بیشتر توضیح میدی ؟
یعنی من اگه افراد سطح پایین رو انتخاب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ مطمئن باشم ؟
سر ماموریت جواهر فروشی یکی از موتوری ها خورد زمین یک سوم پولا پر پر شد ! اینجا گاف ندن !!!!!!
بچه ها تا الان دو تا دزدی داشتیم
۱ـ دزدی از جواهر فروشی
۲ـ دزدی از بانک خسته که تو بیابونه نزدیک محل زندگی تروور
من معمولا چیپ ترین آدم ها رو انتخاب میکنم که پول بیشتری واسه خودم بمونه
سر اولی که موتور سوار رفت قاتی باقالیا
دومی هم یکیشون مرد اما پولش رو تروور برگشت برداشت
حالا موندم از این به بعد چیکار کنم ؟ مخصوصا سر ماموریت آخر که سود زیادی داره !
از آدم های ارزون استفاده کنم و سود بیشتری به جیب بزنم یا اینکه برم سراغ حرفه ای ها ؟
بچه ها من هایست آخر رو انجام دادم ولی تو حساب فرانکلین حدود سی هزار تاست! مگه نباید چند میلیون باشه؟!
و اینکه شمش ها دقیقآ چی شد الان ؟
تو آنلاین که بیستا مغازه رو نقشه هست همه رو دزدیش رو انجام بدی تروفی رو میگیری.از دوستان کسی تونسته از این فروشگاههای که برای سرقت در نقشه هست دزدی بکنه؟
من به یکیشون رفتم ولی اصلا نمیتونم وارد مغازه بشم و در نتیجه نمیشه دزدی کرد؟
اصلا این گزینه برای افلاین هست یا انلاین
تو صد در صد کردن بازی که گفته شده برای افلاین هم هست
اینم لینک مغازه ها
GTA 5: Store Robbery Locations - Twinstickgaming
لطفا راهنمایی کنید برای صد در صد شدن بازی لازم دارم
موندم چجوری نتونستی انتقال بدیسلام بچه ها من بعد ۳-۴ ماه برگشتم اما این بار با PS4 و قدرت :d
متاسفانه نتونستم اکانت PS3 منتقل کنم و از اول شروع کردم ، دیگه ببخشید! لطفا ادد کنید با شما ها بیام KICK نشم خارجیا فک میکنن هر کی لول پایینه نوبه! عضو تگ P4RS هم شدم ( بودم البته )
ali_ghaderi23
دوستان تو heist چطور پول رو تقسیم کنیم که منصفانه باشه
یه بار ددیگه سعی کن شاید بشهسلام بچه ها من بعد ۳-۴ ماه برگشتم اما این بار با PS4 و قدرت :d
متاسفانه نتونستم اکانت PS3 منتقل کنم و از اول شروع کردم ، دیگه ببخشید! لطفا ادد کنید با شما ها بیام KICK نشم خارجیا فک میکنن هر کی لول پایینه نوبه! عضو تگ P4RS هم شدم ( بودم البته )
ali_ghaderi23
آقا خوب خودتو رسوندی به ما با کسی بازی میکنیموندم چجوری نتونستی انتقال بدی
من لول 81 هم ادد کن بیارمت بالا (خودتم که دیگ میدونی چیزای بازیو چون نسل قبل بازی کردی!)