Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
دوستان من یه مشکلی دارم
بازی رو گذاشتم آپدیت بشه به جای اینکه مثل دفعات قبل ادامهش رو دان کنه شروه کرده از اول ...
چی کار کنم ؟

اگه منظورت اینه ک بجای شروع کردن دانلود 6.5 گیگی از 4 گیگ از 0 شروع میکنه؟
اگه اره این فقط یه باگه و یکم ک بزاری دانلود شه یهویی میره رو 4 گیگ

- - -ویرایش - - -

دوستان چطور میشه لیدر heist شد من تمام کات سین های مربوط به اون رو دیدم ولی هیچ کاری نمی تونم بکنم

چیزایی که برای لیدر شدن نیاز داری:
1- یه آپارتمان High End که از 230000 شروع میشه قیمتاش!
2-لولت حداقل باید 12 باشه!
3-به غیر از اولین Heist (منظورم اولین بار) باید هزینشو بدین!

- - -ویرایش - - -

دوستان چطور میشه لیدر heist شد من تمام کات سین های مربوط به اون رو دیدم ولی هیچ کاری نمی تونم بکنم

چیزایی که برای لیدر شدن نیاز داری:
1- یه آپارتمان High End که از 230000 شروع میشه قیمتاش!
2-لولت حداقل باید 12 باشه!
3-به غیر از اولین Heist (منظورم اولین بار) باید هزینشو بدین!

- - -ویرایش - - -

دوستان من هرکاری میکنم نمیتونم برم تو قسمت آنلاین
همش این ارور رو میده :
the Rockstar Game Sevices are Unavailable Right Now.
Please Return to Grand Theft Auto V

راه حل این مشکل چیه ؟ :(

معمولا اینطوری درست میشه!
1-بازیو یه دفعه ببند و باز کن بعدش اول برو توی سینگل پلیر بعدش برو توی آنلاین
2-دو سه بار Retry کن تا اون چیزه که میچرخه بجای سفید نارنجی شه!

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من تازه بازی رو خریدم دیشب هم کل 6 و نیم گیگ آپدیتش رو دان کردم ولی وقتی میرم تو بازی آنلاین با ارور های مختلف برمیگرده تو بازی آفلاین.خواستم بپرسم مشکل از کجاست

بالا ^^

- - -ویرایش - - -

بچه ها کسی اینجا هست آنلاین بازی کنه؟ اگه هست پیغام بده واسه هایست ما ۳ نفریم یک نفر کم داریم...

من هستم! فردا از 11.30 و اینا تا 3 و 4 هستم!
از چهارشنبه هم 24 ساعت هستم :دی :دی :دی :دی :دی :دی

- - -ویرایش - - -

اقایون من یه مرحله گیر کردم .

مرحله ای که با مایکل باید ورود فروشگاه کت شلوار فروشی بشی و مثل اینکه یه کاری کنی فروشنده بیاد پیشت. مرحله رو با M? نشون داده که فرعیه. میشه یه راهنمایی کنین باید دقیق چه کنم؟ دو تا کت هم خریدم ولی تاثیر نداشت.
برو توی خونه مایکل بعدش توی اتاق خوابش بعدشم توی کمدش یکی از Full suit هارو بپوش

- - -ویرایش - - -

علت کمبود ماشین پلیس و تاکسی نقطه ضعف نبود چون اگه نگاه کنی تو GTA IV بازی پر از تاکسی و ماشین پلیس بود ولی چرا الان نیست؟
دلیلش یه دلیله واقعی میتونه باشه تو خود امریکا این یه مسئله اثبات شدست که EAST COAST بیشتر مرم با وسایل عمومی حمل و نقل میشن ولی به ناحیه WEST COAST که میرسی مردمی و میبینی که عشق خودرو هستند بیشتر ماشین شخصی استفاده میکنن شاید تنها شهری که حوالی ساحله غربی تاکسی زیاده سانفرانسیسکو باشه وگرنه تو خود LA مثه نیویورک تاکسی اینقدر زیاد نیست شما کافیه یه کلیپ از شهر نیویورک ببینی که تاکسی عینه پیکان و پراید فت و فراونه
در مورد حذف ماموریتهای ماشین پلیس و آتش نشانی موافقم همینطور نبود GYM و تنوع مدل مو
همین طور به شخصه از داستان بازی خوشم نیومد
U4 مگه تریلر جدید اومد؟
بعد سبکه U4 با GTA فرق داره عینه این که من بیام بگم گرافیک FROZA5 بیشتر از GTA V ـه
امیدوارم این E3 بازی RED DEAD 2 معرفی شه

- - -ویرایش - - -

باید هاست شی بری تو خونت رو علامت H بعد یه ماموریت میاد تو کاربرا رو INVENT میکنی البته باید خونت لوکس باشه که بتونی لیدر شی همین طور باید اینترنت قوی داشته باشی

ببین ما دو تا تعریف از گرافیک داریم!
یکی Aesthetic (گرافیک هنری) یکیم Technical Graphic (گرافیک فنی)!
توی اولی مثلا یه بازی میتونه گرافیکش فوق داغون باشه ولی چون طرز ساخت محیط بسیار زیباس و طرز قرار گیری چیزای محیط خیلی گرافیک زیبا میشه!
توی دومی ساخت محیط میتونه فوق داغون باشه ولی چون تکسچر ها و افکت ها قشنگه گرافیک قشنگ میشه!
مثال بارز برای اولی میشه مثلا Ratchet & Clank
مثال بارز برای دومی میشه مثلا Uncharted 4
البته بعضی بازیا مث همین سری آنچارتد یا tlou هردوتارو دارن!
پس مقایسه گرافیک فورزا و آنچارتد و جی تی ای یه کار بیهوده محضه!
چون سبکاشون متفاوته و نوع خوبی گرافیکشون!

ببین ما دو تا تعریف از گرافیک داریم!
یکی Aesthetic (گرافیک هنری) یکیم Technical Graphic (گرافیک فنی)!
توی اولی مثلا یه بازی میتونه گرافیکش فوق داغون باشه ولی چون طرز ساخت محیط بسیار زیباس و طرز قرار گیری چیزای محیط خیلی گرافیک زیبا میشه!
توی دومی ساخت محیط میتونه فوق داغون باشه ولی چون تکسچر ها و افکت ها قشنگه گرافیک قشنگ میشه!
مثال بارز برای اولی میشه مثلا Ratchet & Clank
مثال بارز برای دومی میشه مثلا Uncharted 4
البته بعضی بازیا مث همین سری آنچارتد یا tlou هردوتارو دارن!
پس مقایسه گرافیک فورزا و آنچارتد و جی تی ای یه کار بیهوده محضه!
چون سبکاشون متفاوته و نوع خوبی گرافیکشون!
مگه من چی گفتم منم همینو میگم دییگه به صورت خلاصه تر

بحث گرافیک اصلا ربطی به سبک بازی نداره
تعریف شما از گرافیک چیه؟
گرافیک یعنی زیبا بودن و طبیعی بودن بازی
حالا میخواد بازیش ماشینی باشه میخواد اکشن باشه
مهم اینه که طبیعی باشه و به واقعیت نزدیک باشه ولو در هر سبکی
در ضمن در بالا هم گفتم که گرافیک بازی خوبه ولی نه در اون حدی که بعضی دوستان میگفتن خیلی شاخه.
مثلا در مورد گرافیک وقتی صحنه های قبل شروع مراحل بازی رو با بازی آنچارتد مقایسه میکنی یا حتی صحنه های فیلمی بازی بتمن جدید، میبینی که اون دو بازی کمی بهتر از GTA هستند.البته هر کسی ممکنه نظر خاصی داشته باشه.
وقتی صحنه های قبل بازی آنچارتد رو میبینی انگار داری فیلم واقعی میبینی مخصوصا روی شخصیت اول بازی که بسیار طبیعی کار شده و چین و چروک صورت کاراکتر اول بازی به وضوح دیده میشه و اچ دی واقعی هست
در مورد دموی U4 هم باید بگم بله
دموهای زیادی ازش تو اینترنت هست.سایت یوتیوب پر هست ازش
حتی گیم پلی های زیادی هم ازش هست و تاریخ ریلیزش رو زده 2016
با تشکر
داداش گلم اول از همه این بازی بیس اصلیش رو نصل پیش بوده همینقدرم ک روش کار کردن خودش خیلیه ک بازم نسبت به خیلی از بازیای هم رده خودش بهتره
انچارتد هم وقتی بیاد چیزی حدود 1سالو نیم بعد از این منتشر شده ک اینم خودش کلیه ،مثال بارز این حرف هم نسخه pc همین بازی ک با فاصله 4 ماه بعد منتشر شد و گرافیک بهتری اراعه میکرد،از طرفی هم ک سازنده بازی نمیتونه مراحل ساخت gta بعدی رو واسه بالا بردن گرافیک قبلی دیرتر شرو کنه یا بیشتر از این رو یه ریمستر وقت بزارن

حالا از همه اینا گذشته انچارتد جدید هم با توجه به sandbox و وسیع شدنش باز open world نیست و خیلی چیزاش ثابت اسکریپت شده هست و نمیشه اصلا با یه بازی open world مثل gta مقایسش کرد
واقعا نمیشه این دوتا رو باهم مقایسه کرد فقد و فقد به این دلیل ک دوتاشون بازی هستن
امیدوارم منظورم رو بد نرسونده باشم :)

حالا از همه اینا گذشته انچارتد جدید هم با توجه به sandbox و وسیع شدنش باز open world نیست و خیلی چیزاش ثابت اسکریپت شده هست و نمیشه اصلا با یه بازی open world مثل gta مقایسش کرد
واقعا نمیشه این دوتا رو باهم مقایسه کرد فقد و فقد به این دلیل ک دوتاشون بازی هستن
امیدوارم منظورم رو بد نرسونده باشم :)
البته که حرفهای شما کاملا درسته
بازم تاکید میکنم نظر من بر اساس گفته های برخی دوستان بود و مقایسه ای که کردم بر اساس مقایسه دو بازی بود
ولی در اینکه بازی GTA بازی گسترده ای هست شکی نیست
و در مورد گرافیکش هم به نظر من روی قسمتهای مختلف فیلم میشد بهتر کار کرد ولی در کل گرافیک روون و زیبایی داره مخصوصا در شب
ضمن اینکه فکر نکنم کسی بتونه با زیر صد ساعت این بازی رو تموم کنه
امروز برای پیدا کردن 30 قطعه زیر دریایی حدود دو ساعت فقط زمان برد

بچه ها من 47% بازی رفتم و دیگه هیچ ماموریتی روی نقشه نیست وقتی میرم روی کرکترها روی فرانکلین زده 1 روی ترور و مایک هم زده 1 دیروز ی لحظه ی ماموریت توی شمالی ترین نقطه نقشه واس فرانکلین باز شد با حرف P نشون داده شده بود اومدم برم مردم و یهو پاک شد
ی چیز دیگه چرا نمیشه از پایگاه ارتش جت دزدید تحت هر شراطی منهدم میکنن این کارو توی ps3 ب راحتی انجام میدادم!!!

کسی نمیدونه ؟

ترنسفر که میشه تغییر داد (جنسیت و نمیدونم ولی تغییرات و یادمه میشه انجام داد)
ولی فکر کنم تو قسمت آنلاین اونجای که بین کاراکترا انتخاب میکنی هم بشه

- - -ویرایش - - -

بچه ها من 47% بازی رفتم و دیگه هیچ ماموریتی روی نقشه نیست وقتی میرم روی کرکترها روی فرانکلین زده 1 روی ترور و مایک هم زده 1 دیروز ی لحظه ی ماموریت توی شمالی ترین نقطه نقشه واس فرانکلین باز شد با حرف P نشون داده شده بود اومدم برم مردم و یهو پاک شد
ی چیز دیگه چرا نمیشه از پایگاه ارتش جت دزدید تحت هر شراطی منهدم میکنن این کارو توی ps3 ب راحتی انجام میدادم!!!
ماموریت انتخاب ماشین فرار رو رفتی
اون گوشه سمته بالا نوشته ی نمیاد؟
آخرینی کات سنسی که دیدی چی بود؟

ترنسفر که میشه تغییر داد (جنسیت و نمیدونم ولی تغییرات و یادمه میشه انجام داد)
ولی فکر کنم تو قسمت آنلاین اونجای که بین کاراکترا انتخاب میکنی هم بشه

- - -ویرایش - - -

ماموریت انتخاب ماشین فرار رو رفتی
اون گوشه سمته بالا نوشته ی نمیاد؟
آخرینی کات سنسی که دیدی چی بود؟

چرا داش منتها خوب نتونستم معنی کنم انگار میگه ی ماشین بگیر و ی مسیر رو انتخاب کن و ب مایک زنگ بزن این کارو میکنم ولی ...

چرا داش منتها خوب نتونستم معنی کنم انگار میگه ی ماشین بگیر و ی مسیر رو انتخاب کن و ب مایک زنگ بزن این کارو میکنم ولی ...
یه ماشین سریع و 4 در پیدا کن برو تو یه کوچه خلوت یا پارکینگ پارک کن بعد اگه خوب بود جاش بالا گوشه میگه زنگ بزن به مایکل زنگ میزنی به مایکل یه گزینه location getawy مانند میاد بعد تماس پیاده میشی

با سلام به دوستان
من بازی رو رسوندم به 85 درصد
50 قطعه سفینه فضایی رو پیدا کردم و در عوض بهم یه ماشین فضایی دادند البته پرواز نمیکته

50 نامه رو هم پیدا کردم که برام یه نامه اومد و تو متنش یه نامه چند صفحه ای بود که دقیق متوجه نشدم چیه ولی نوشته بود که کسی در وینوود هست که میتونی باهاش کار خاصی انجام بدی

در این مورد کسی از دوستان اطلاع دقیقی داره

فقط مونده تکمیل کردن قطعات گمشده هسته ای که زیر دریاست و بعدش میمونه پرش ها و پاراگلایدر و در نهایت لیسانس خلبانی و اموزش تیراندازی

یه ماشین سریع و 4 در پیدا کن برو تو یه کوچه خلوت یا پارکینگ پارک کن بعد اگه خوب بود جاش بالا گوشه میگه زنگ بزن به مایکل زنگ میزنی به مایکل یه گزینه location getawy مانند میاد بعد تماس پیاده میشی

از اینکه جواب دادی ممنون
امروز بازیش کردم خوب دقت کردم چندتای از کلمات رو هم از دیکشنری معنی کردم ولی بازم با اینکه معنی رو کامل بدونی همه چیز نیس مثلا میگفت ک hide کن مونده بودم باید استتار کنم رنگش کنم ببرمش توی پارکینگ توی همین حال هوای معنی کردن بودم ک یهو دیدم گفت ک نزدیکی دیگه چسبیدم رفتم ی جا ایستادم دیدم ردیف شد تماسم گرفتم همه چی ردیف شد مرسی

خب من ماموریت ها رو تموم کردم همشو.
فقط یه سوال راجع استوری دارم

اسپویلر شدیییییییییید

دقیقآ چرا ترور کشته شد؟! من متوجه نشدم علتش چی بود. یکی یه توضیحی بده .( البته من خودم انتخاب کردم ترور رو ولی چرا باید حتمآ یکی میمرد؟ )

خب من ماموریت ها رو تموم کردم همشو.
فقط یه سوال راجع استوری دارم

اسپویلر شدیییییییییید

دقیقآ چرا ترور کشته شد؟! من متوجه نشدم علتش چی بود. یکی یه توضیحی بده .( البته من خودم انتخاب کردم ترور رو ولی چرا باید حتمآ یکی میمرد؟ )

سه تا گزینه هست! اولی ترور میمیره , دومی مایکل میمیره و سومی همه زنده میمونن!
هرکدوم کسایی که باهاشون سر و کار داشتی میخوان یکی از شخصیتا بمیرن بخاطر اختلافات با اونا
ولی انتخاب سوم بجای کشتن نقش های اول بازی میری همونا که باهاشون سرو کار داریو میکشی

بچه ها تا الان دو تا دزدی داشتیم
۱ـ دزدی از جواهر فروشی
۲ـ دزدی از بانک خسته که تو بیابونه نزدیک محل زندگی تروور

من معمولا چیپ ترین آدم ها رو انتخاب میکنم که پول بیشتری واسه خودم بمونه
سر اولی که موتور سوار رفت قاتی باقالیا
دومی هم یکیشون مرد اما پولش رو تروور برگشت برداشت

حالا موندم از این به بعد چیکار کنم ؟ مخصوصا سر ماموریت آخر که سود زیادی داره !
از آدم های ارزون استفاده کنم و سود بیشتری به جیب بزنم یا اینکه برم سراغ حرفه ای ها ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or