دوستان من یه مشکلی دارم
بازی رو گذاشتم آپدیت بشه به جای اینکه مثل دفعات قبل ادامهش رو دان کنه شروه کرده از اول ...
چی کار کنم ؟
اگه منظورت اینه ک بجای شروع کردن دانلود 6.5 گیگی از 4 گیگ از 0 شروع میکنه؟
اگه اره این فقط یه باگه و یکم ک بزاری دانلود شه یهویی میره رو 4 گیگ
- - -ویرایش - - -
دوستان چطور میشه لیدر heist شد من تمام کات سین های مربوط به اون رو دیدم ولی هیچ کاری نمی تونم بکنم
چیزایی که برای لیدر شدن نیاز داری:
1- یه آپارتمان High End که از 230000 شروع میشه قیمتاش!
2-لولت حداقل باید 12 باشه!
3-به غیر از اولین Heist (منظورم اولین بار) باید هزینشو بدین!
- - -ویرایش - - -
دوستان چطور میشه لیدر heist شد من تمام کات سین های مربوط به اون رو دیدم ولی هیچ کاری نمی تونم بکنم
چیزایی که برای لیدر شدن نیاز داری:
1- یه آپارتمان High End که از 230000 شروع میشه قیمتاش!
2-لولت حداقل باید 12 باشه!
3-به غیر از اولین Heist (منظورم اولین بار) باید هزینشو بدین!
- - -ویرایش - - -
دوستان من هرکاری میکنم نمیتونم برم تو قسمت آنلاین
همش این ارور رو میده :
the Rockstar Game Sevices are Unavailable Right Now.
Please Return to Grand Theft Auto V
راه حل این مشکل چیه ؟
معمولا اینطوری درست میشه!
1-بازیو یه دفعه ببند و باز کن بعدش اول برو توی سینگل پلیر بعدش برو توی آنلاین
2-دو سه بار Retry کن تا اون چیزه که میچرخه بجای سفید نارنجی شه!
- - -ویرایش - - -
سلام دوستان من تازه بازی رو خریدم دیشب هم کل 6 و نیم گیگ آپدیتش رو دان کردم ولی وقتی میرم تو بازی آنلاین با ارور های مختلف برمیگرده تو بازی آفلاین.خواستم بپرسم مشکل از کجاست
بالا ^^
- - -ویرایش - - -
بچه ها کسی اینجا هست آنلاین بازی کنه؟ اگه هست پیغام بده واسه هایست ما ۳ نفریم یک نفر کم داریم...
من هستم! فردا از 11.30 و اینا تا 3 و 4 هستم!
از چهارشنبه هم 24 ساعت هستم
- - -ویرایش - - -
اقایون من یه مرحله گیر کردم .
مرحله ای که با مایکل باید ورود فروشگاه کت شلوار فروشی بشی و مثل اینکه یه کاری کنی فروشنده بیاد پیشت. مرحله رو با M? نشون داده که فرعیه. میشه یه راهنمایی کنین باید دقیق چه کنم؟ دو تا کت هم خریدم ولی تاثیر نداشت.
برو توی خونه مایکل بعدش توی اتاق خوابش بعدشم توی کمدش یکی از Full suit هارو بپوش
- - -ویرایش - - -
علت کمبود ماشین پلیس و تاکسی نقطه ضعف نبود چون اگه نگاه کنی تو GTA IV بازی پر از تاکسی و ماشین پلیس بود ولی چرا الان نیست؟
دلیلش یه دلیله واقعی میتونه باشه تو خود امریکا این یه مسئله اثبات شدست که EAST COAST بیشتر مرم با وسایل عمومی حمل و نقل میشن ولی به ناحیه WEST COAST که میرسی مردمی و میبینی که عشق خودرو هستند بیشتر ماشین شخصی استفاده میکنن شاید تنها شهری که حوالی ساحله غربی تاکسی زیاده سانفرانسیسکو باشه وگرنه تو خود LA مثه نیویورک تاکسی اینقدر زیاد نیست شما کافیه یه کلیپ از شهر نیویورک ببینی که تاکسی عینه پیکان و پراید فت و فراونه
در مورد حذف ماموریتهای ماشین پلیس و آتش نشانی موافقم همینطور نبود GYM و تنوع مدل مو
همین طور به شخصه از داستان بازی خوشم نیومد
U4 مگه تریلر جدید اومد؟
بعد سبکه U4 با GTA فرق داره عینه این که من بیام بگم گرافیک FROZA5 بیشتر از GTA V ـه
امیدوارم این E3 بازی RED DEAD 2 معرفی شه
- - -ویرایش - - -
باید هاست شی بری تو خونت رو علامت H بعد یه ماموریت میاد تو کاربرا رو INVENT میکنی البته باید خونت لوکس باشه که بتونی لیدر شی همین طور باید اینترنت قوی داشته باشی
ببین ما دو تا تعریف از گرافیک داریم!
یکی Aesthetic (گرافیک هنری) یکیم Technical Graphic (گرافیک فنی)!
توی اولی مثلا یه بازی میتونه گرافیکش فوق داغون باشه ولی چون طرز ساخت محیط بسیار زیباس و طرز قرار گیری چیزای محیط خیلی گرافیک زیبا میشه!
توی دومی ساخت محیط میتونه فوق داغون باشه ولی چون تکسچر ها و افکت ها قشنگه گرافیک قشنگ میشه!
مثال بارز برای اولی میشه مثلا Ratchet & Clank
مثال بارز برای دومی میشه مثلا Uncharted 4
البته بعضی بازیا مث همین سری آنچارتد یا tlou هردوتارو دارن!
پس مقایسه گرافیک فورزا و آنچارتد و جی تی ای یه کار بیهوده محضه!
چون سبکاشون متفاوته و نوع خوبی گرافیکشون!