ممنونم دوست عزیز
اما دو تا سوال
۱ـ من باز جواب سوالم رو نگرفتم :biggrin1: تو ماموریت چهارم چرا فقط باید با فرانکلین سرمایه گذاری کرد ؟ بقیه ضرر میکنن یعنی ؟
۲ـ در مورد این داستان سهام لایف اینویدر بیشتر توضیح میدی ؟
در مورد مرحله چهارم که حتما باید فرانکلین باشه یا نه من دقیق نمیدونم ولی تا اونجاییکه یادمه در هر مرحله قبل از انجام دادن مرحله اسسین من برای هر سه نفر اون سهام ها رو خریدم و فروختم و پول هر سه کاراکترم رو بالا بردم
به عبارتی در اخر بازی تقریبا پول هر سه کاراکتر میرسه به 30 میلیون که اگر مراحل اسسین رو درست انجام بدی و برای هر سه نفر خرید و فروش سهام بکنی پولشون حدودا میرسه به 150 میلیون
و اما در مورد سهام لایف اینویدر
شما قبل از هر کاری در اخر بازی و بعد مراحل اسسین برو یه سیو از بازیت بکن بعد برو تو اتاق خواب مثلا فرانکلین و کل سهام لایف اینویدر رو بخر و برو بخواب ولی سیو نکن
بعد مجدد سهام لایف اینویدر رو چک کن اگر سهامش بالا رفته بود که بازی رو از موبایل سیو کن و اگر پایین اومده بود مجدد بازی رو لود کن
اینکار رو یه ربع تا نیم ساعت اگر تکرار کنی سهام کم کم میره بالا و میتونی پول خوبی در بیاری
من با همین روش پول مایکل رو به 600 میلیون رسوندم و براحتی زمین گلف رو خریدم که درامد هفتگی خوبی هم داره
ضمن اینکه میتونی تانک 3 میلیونی همبخری و بری تو شهر حسابی گرد و خاک کنی
به هر حال سرمایه گذاری در سهام لایف اینویدر کمی حوصله میخواد ولی ارزشش رو داره
بهترین گزینه هم لایف اینویدر هست چون رشد هسامش خیلی بالا پایین میشه و میتونی پول خوبی در بیاری
فقط حواست باشه وقتی رشد سهام رو چک کردی و بالا رفته بود از طریق موبایل بازی رو چک کن
با تشکر
من بازی رو تقریبا تموم کردم و فقط پرش ها و جمع اوری نامه و قطعات سفینه مونده
بازی در کل خوب بود ولی نقاط ضعف و قوت زیادی داشت
برای مثال در بازی تعداد ماشینهای تاکسی و پلیس در حال حرکت خیلی کم بود
برای چنین بازی که اصل اون خشونت و دزدی هست چه بهتر بود که تعداد ماشینهای پلیس بیشتر بود تا به همین راحتی نشه در بازی خلاف کرد
تعداد تاکسی هم بعضی وقتها به زیر صفر میرسید که کمی باعث طولانی شدن روند بازی میشد
ولی نکات جالب هم زیاد داشت مثلا در دریا صدای وال و دلفینها خیلی جالب بود
کلا دنیای زیر آبش جالب بود مخصوصا قطعات و لاشه های هواپیماها و کشتی های از بین رفته جالب بود ولی تنوع ماهی توش خیلی کم بود که میشد در این زمینه بیشتر کار کرد
از نقاط ضعف دیگش به نظر من این بود که تعداد مغازه هایی که میشد در حین بازی بهش دستبرد زد واقعا کم بود و من تا حالا نتونستم از یک مغازه هم پولی به جیب بزنم
ضمن اینکه اگر مرحله مسافر کشیش مثل GTA 3 بود که در اون به ازای هر 5 مسافر متوالی امتیاز بیشتری میداد و باعث پولدار شدن سریعتر میشد
یادمه اون زمان تو مرحله مسافر کشیش حتی 5 تا 6 ساعت هم پشت سر هم مسافر میبردیم و کلی پول در میاوردیم
یا حتی حذف مرحله اتش نشانی و تعقیب سارق هم اگر بود بهتر میشد
ولی خب اضافه شدن پرش از کوه و شکار حیوانات و ... هم جالب بود
در مورد گرافیکش هم به نظر من خوب بود ولی نه اونطور که دوستان میگفتن خیلی شاخ هست
تریلری که امروز از بازی آنچارتد 4 دیدم گرافیک بهتری داشت به نسبت GTA
ولی روی هم رفته بازی خیلی خوبی بود و جزو بازیهایی هست که نمیشه براحتی ازش گذشت
با تشکر