Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام دوستان من تازه بازی رو خریدم دیشب هم کل 6 و نیم گیگ آپدیتش رو دان کردم ولی وقتی میرم تو بازی آنلاین با ارور های مختلف برمیگرده تو بازی آفلاین.خواستم بپرسم مشکل از کجاست

خب منم آپدیتو دان کردم.
تو آفلاین بزرگترین تغییرش اینه که کیلومتر شمارش از مایل به کیلومتر و از فوت به متر تبدیل شد که بیشتر برای منی که ریس میرم خوبه :دی

دیروزم ساعت 3 از سرکار رسیدم خونه تا خودِ ساعت 3 صبح فیکس ده ساعت GTA رفتم. فکر کنم ریکورد زدم. هست رو دست من ؟ :دی
من نشسته بودم با زنه مایکل مسابقه تنیس دادن بعد از 15 دیقه 5-1 بردم بعد اومدم تو LEAD BOARD نفر اول 2665 بار برده بود بدون باخت به نظرت طرف 10 ساعت یه بند بازی کرده بود؟
+
آقا یه سول من وقتی از تو ورزش تنیس میام بیرون امتیازم ثبت نمیشه چرا
2- وقتی میرم دارت آخرش که میشه دارم برنده میشم هی یارو میگه BUST نمیزاره 3 تا دارتو پرت کنم اون BUST هم که میگه امتیاز نمیده (امتیاز کم نمیکنه)

من نشسته بودم با زنه مایکل مسابقه تنیس دادن بعد از 15 دیقه 5-1 بردم بعد اومدم تو LEAD BOARD نفر اول 2665 بار برده بود بدون باخت به نظرت طرف 10 ساعت یه بند بازی کرده بود؟
+
آقا یه سول من وقتی از تو ورزش تنیس میام بیرون امتیازم ثبت نمیشه چرا
2- وقتی میرم دارت آخرش که میشه دارم برنده میشم هی یارو میگه BUST نمیزاره 3 تا دارتو پرت کنم اون BUST هم که میگه امتیاز نمیده (امتیاز کم نمیکنه)

اووووو عجب الاااافی بوده اون!!!!
دارت رو بچه ها میگن سخته ولی برعکس خیلی هم آسونه
شما امتیازتو بیار پایین بعد سه تا پرتاب آخر که میزنی
1.جمعشون باید 0 بشه
2.یکی شون باید امتیاز دوبله بگیره یعنی باید بزنی تو مستطیلی شکل های دور دارت.

- - -ویرایش - - -

دوستان من هرکاری میکنم نمیتونم برم تو قسمت آنلاین
همش این ارور رو میده :
the Rockstar Game Sevices are Unavailable Right Now.
Please Return to Grand Theft Auto V

راه حل این مشکل چیه ؟ :(

منم یه مدت این مشکل رو داشتم! درکت میکنم عذاب آوره.
اگه از سرعت پایین نتتون باشه چاره ای جز صبر ندارین.
احتمالا این کار بتونه کمکتون کنه چون با این کار واسه من حل شد
DNS هارو به ترتیب بزارین
8.8.8.8
4.2.2.3
و MTU رو هم 1473 تنظیم کنید

منم یه مدت این مشکل رو داشتم! درکت میکنم عذاب آوره.
اگه از سرعت پایین نتتون باشه چاره ای جز صبر ندارین.
احتمالا این کار بتونه کمکتون کنه چون با این کار واسه من حل شد
DNS هارو به ترتیب بزارین
8.8.8.8
4.2.2.3
و MTU رو هم 1473 تنظیم کنید
میشه یکم دقیق تر توضیح بدین ؟؟؟ چون تو اون قسمت چند تا آپشن دیگه هم هست
درضمن مشکل از نت نیست چون تو بازی های دیگه مثل کال آف ادونسد مشکلی ندارم.این اولین باره که همچین موردی پیش میاد

میشه یکم دقیق تر توضیح بدین ؟؟؟ چون تو اون قسمت چند تا آپشن دیگه هم هست
درضمن مشکل از نت نیست چون تو بازی های دیگه مثل کال آف ادونسد مشکلی ندارم.این اولین باره که همچین موردی پیش میاد

شما موقع تنظیم کردن Network واسه وصل شد به نت به جای Automatic بزاریدش رو Custom و همه چی رو بزار رو Automatic به تنظیمات DNS که رسیدی بزار رو Manual و دوتا عدد که گفتم رو وارد کن
وقتی Ok شد رفتی صفحه بعد مال MTU هست که اینم دیگه معلومه چیکار کنید.
کار خیلی ساده ایه

داشتم راهنمای مراحل اساسینیشن لستر و سرمایه گذاری تو بورس رو میخوندم که دیدم نوشته تو مرحله چهارم فقط با فرانکلین سرمایه گذاری کنید !
علت این چیه کسی اطلاع داره ؟
بهترین کار برای سرمایه گذاری اینه که کل بازی رو تموم کنی و فقط مراحل مربوط به اسسین فرانکلین رو بزاری
بعدش برای هر مرحله اون یه توضیحاتی لستر میده که مثلا میگه قبل و بعد از مرحله سهام کدوم شرکت رو بخری
اگر اینکار رو به درستی انجام بدی براحتی میشه به پول بالای 100 میلیون دست پیدا کرد
برای بعد از مراحل اسسین هم بهترین کار سرمایه گذاری در بورس لایف اینویدر هست که باید کل پولتون رو سهام بخرید و مدام ریباند کنید و اگر سودش منفی شد چند بار مجدد لود کنید
و اینکار رو چند باری تکرار کنید تا مدام سود لایف اینویدر بره بالا و هر بار که اومد پایین مجدد از قسمت قبل لود کنید
با تشکر

دوست عزیر منم مشکل شما رو دارم

دوست عزیز یک مرتبه مودم و کنسول رو خاموش و روشن کن ببین تغییری اتفاق میوفته

بهترین کار برای سرمایه گذاری اینه که کل بازی رو تموم کنی و فقط مراحل مربوط به اسسین فرانکلین رو بزاری
بعدش برای هر مرحله اون یه توضیحاتی لستر میده که مثلا میگه قبل و بعد از مرحله سهام کدوم شرکت رو بخری
اگر اینکار رو به درستی انجام بدی براحتی میشه به پول بالای 100 میلیون دست پیدا کرد
برای بعد از مراحل اسسین هم بهترین کار سرمایه گذاری در بورس لایف اینویدر هست که باید کل پولتون رو سهام بخرید و مدام ریباند کنید و اگر سودش منفی شد چند بار مجدد لود کنید
و اینکار رو چند باری تکرار کنید تا مدام سود لایف اینویدر بره بالا و هر بار که اومد پایین مجدد از قسمت قبل لود کنید
با تشکر

ممنونم دوست عزیز
اما دو تا سوال

۱ـ من باز جواب سوالم رو نگرفتم :دی تو ماموریت چهارم چرا فقط باید با فرانکلین سرمایه گذاری کرد ؟ بقیه ضرر میکنن یعنی ؟

۲ـ در مورد این داستان سهام لایف اینویدر بیشتر توضیح میدی ؟

ممنونم دوست عزیز
اما دو تا سوال

۱ـ من باز جواب سوالم رو نگرفتم :biggrin1: تو ماموریت چهارم چرا فقط باید با فرانکلین سرمایه گذاری کرد ؟ بقیه ضرر میکنن یعنی ؟

۲ـ در مورد این داستان سهام لایف اینویدر بیشتر توضیح میدی ؟
در مورد مرحله چهارم که حتما باید فرانکلین باشه یا نه من دقیق نمیدونم ولی تا اونجاییکه یادمه در هر مرحله قبل از انجام دادن مرحله اسسین من برای هر سه نفر اون سهام ها رو خریدم و فروختم و پول هر سه کاراکترم رو بالا بردم
به عبارتی در اخر بازی تقریبا پول هر سه کاراکتر میرسه به 30 میلیون که اگر مراحل اسسین رو درست انجام بدی و برای هر سه نفر خرید و فروش سهام بکنی پولشون حدودا میرسه به 150 میلیون

و اما در مورد سهام لایف اینویدر
شما قبل از هر کاری در اخر بازی و بعد مراحل اسسین برو یه سیو از بازیت بکن بعد برو تو اتاق خواب مثلا فرانکلین و کل سهام لایف اینویدر رو بخر و برو بخواب ولی سیو نکن
بعد مجدد سهام لایف اینویدر رو چک کن اگر سهامش بالا رفته بود که بازی رو از موبایل سیو کن و اگر پایین اومده بود مجدد بازی رو لود کن
اینکار رو یه ربع تا نیم ساعت اگر تکرار کنی سهام کم کم میره بالا و میتونی پول خوبی در بیاری
من با همین روش پول مایکل رو به 600 میلیون رسوندم و براحتی زمین گلف رو خریدم که درامد هفتگی خوبی هم داره
ضمن اینکه میتونی تانک 3 میلیونی همبخری و بری تو شهر حسابی گرد و خاک کنی
به هر حال سرمایه گذاری در سهام لایف اینویدر کمی حوصله میخواد ولی ارزشش رو داره
بهترین گزینه هم لایف اینویدر هست چون رشد هسامش خیلی بالا پایین میشه و میتونی پول خوبی در بیاری
فقط حواست باشه وقتی رشد سهام رو چک کردی و بالا رفته بود از طریق موبایل بازی رو چک کن
با تشکر

من بازی رو تقریبا تموم کردم و فقط پرش ها و جمع اوری نامه و قطعات سفینه مونده
بازی در کل خوب بود ولی نقاط ضعف و قوت زیادی داشت
برای مثال در بازی تعداد ماشینهای تاکسی و پلیس در حال حرکت خیلی کم بود
برای چنین بازی که اصل اون خشونت و دزدی هست چه بهتر بود که تعداد ماشینهای پلیس بیشتر بود تا به همین راحتی نشه در بازی خلاف کرد
تعداد تاکسی هم بعضی وقتها به زیر صفر میرسید که کمی باعث طولانی شدن روند بازی میشد
ولی نکات جالب هم زیاد داشت مثلا در دریا صدای وال و دلفینها خیلی جالب بود
کلا دنیای زیر آبش جالب بود مخصوصا قطعات و لاشه های هواپیماها و کشتی های از بین رفته جالب بود ولی تنوع ماهی توش خیلی کم بود که میشد در این زمینه بیشتر کار کرد
از نقاط ضعف دیگش به نظر من این بود که تعداد مغازه هایی که میشد در حین بازی بهش دستبرد زد واقعا کم بود و من تا حالا نتونستم از یک مغازه هم پولی به جیب بزنم
ضمن اینکه اگر مرحله مسافر کشیش مثل GTA 3 بود که در اون به ازای هر 5 مسافر متوالی امتیاز بیشتری میداد و باعث پولدار شدن سریعتر میشد
یادمه اون زمان تو مرحله مسافر کشیش حتی 5 تا 6 ساعت هم پشت سر هم مسافر میبردیم و کلی پول در میاوردیم
یا حتی حذف مرحله اتش نشانی و تعقیب سارق هم اگر بود بهتر میشد
ولی خب اضافه شدن پرش از کوه و شکار حیوانات و ... هم جالب بود
در مورد گرافیکش هم به نظر من خوب بود ولی نه اونطور که دوستان میگفتن خیلی شاخ هست
تریلری که امروز از بازی آنچارتد 4 دیدم گرافیک بهتری داشت به نسبت GTA
ولی روی هم رفته بازی خیلی خوبی بود و جزو بازیهایی هست که نمیشه براحتی ازش گذشت
با تشکر

Last edited by a moderator:
من بازی رو تقریبا تموم کردم و فقط پرش ها و جمع اوری نامه و قطعات سفینه مونده
بازی در کل خوب بود ولی نقاط ضعف و قوت زیادی داشت
برای مثال در بازی تعداد ماشینهای تاکسی و پلیس در حال حرکت خیلی کم بود
برای چنین بازی که اصل اون خشونت و دزدی هست چه بهتر بود که تعداد ماشینهای پلیس بیشتر بود تا به همین راحتی نشه در بازی خلاف کرد
تعداد تاکسی هم بعضی وقتها به زیر صفر میرسید که کمی باعث طولانی شدن روند بازی میشد
ولی نکات جالب هم زیاد داشت مثلا در دریا صدای وال و دلفینها خیلی جالب بود
کلا دنیای زیر آبش جالب بود مخصوصا قطعات و لاشه های هواپیماها و کشتی های از بین رفته جالب بود ولی تنوع ماهی توش خیلی کم بود که میشد در این زمینه بیشتر کار کرد
از نقاط ضعف دیگش به نظر من این بود که تعداد مغازه هایی که میشد در حین بازی بهش دستبرد زد واقعا کم بود و من تا حالا نتونستم از یک مغازه هم پولی به جیب بزنم
ضمن اینکه اگر مرحله مسافر کشیش مثل GTA 3 بود که در اون به ازای هر 5 مسافر متوالی امتیاز بیشتری میداد و باعث پولدار شدن سریعتر میشد
یادمه اون زمان تو مرحله مسافر کشیش حتی 5 تا 6 ساعت هم پشت سر هم مسافر میبردیم و کلی پول در میاوردیم
یا حتی حذف مرحله اتش نشانی و تعقیب سارق هم اگر بود بهتر میشد
ولی خب اضافه شدن پرش از کوه و شکار حیوانات و ... هم جالب بود
در مورد گرافیکش هم به نظر من خوب بود ولی نه اونطور که دوستان میگفتن خیلی شاخ هست
تریلری که امروز از بازی آنچارتد 4 دیدم گرافیک بهتری داشت به نسبت GTA
ولی روی هم رفته بازی خیلی خوبی بود و جزو بازیهایی هست که نمیشه براحتی ازش گذشت
با تشکر
علت کمبود ماشین پلیس و تاکسی نقطه ضعف نبود چون اگه نگاه کنی تو GTA IV بازی پر از تاکسی و ماشین پلیس بود ولی چرا الان نیست؟
دلیلش یه دلیله واقعی میتونه باشه تو خود امریکا این یه مسئله اثبات شدست که EAST COAST بیشتر مرم با وسایل عمومی حمل و نقل میشن ولی به ناحیه WEST COAST که میرسی مردمی و میبینی که عشق خودرو هستند بیشتر ماشین شخصی استفاده میکنن شاید تنها شهری که حوالی ساحله غربی تاکسی زیاده سانفرانسیسکو باشه وگرنه تو خود LA مثه نیویورک تاکسی اینقدر زیاد نیست شما کافیه یه کلیپ از شهر نیویورک ببینی که تاکسی عینه پیکان و پراید فت و فراونه
در مورد حذف ماموریتهای ماشین پلیس و آتش نشانی موافقم همینطور نبود GYM و تنوع مدل مو
همین طور به شخصه از داستان بازی خوشم نیومد
U4 مگه تریلر جدید اومد؟
بعد سبکه U4 با GTA فرق داره عینه این که من بیام بگم گرافیک FROZA5 بیشتر از GTA V ـه
امیدوارم این E3 بازی RED DEAD 2 معرفی شه

- - -ویرایش - - -

دوستان چطور میشه لیدر heist شد من تمام کات سین های مربوط به اون رو دیدم ولی هیچ کاری نمی تونم بکنم
باید هاست شی بری تو خونت رو علامت H بعد یه ماموریت میاد تو کاربرا رو INVENT میکنی البته باید خونت لوکس باشه که بتونی لیدر شی همین طور باید اینترنت قوی داشته باشی

اقایون من یه مرحله گیر کردم .

مرحله ای که با مایکل باید ورود فروشگاه کت شلوار فروشی بشی و مثل اینکه یه کاری کنی فروشنده بیاد پیشت. مرحله رو با M? نشون داده که فرعیه. میشه یه راهنمایی کنین باید دقیق چه کنم؟ دو تا کت هم خریدم ولی تاثیر نداشت.

U4 مگه تریلر جدید اومد؟
بعد سبکه U4 با GTA فرق داره عینه این که من بیام بگم گرافیک FROZA5 بیشتر از GTA V ـه
امیدوارم این E3 بازی RED DEAD 2 معرفی شه
بحث گرافیک اصلا ربطی به سبک بازی نداره
تعریف شما از گرافیک چیه؟
گرافیک یعنی زیبا بودن و طبیعی بودن بازی
حالا میخواد بازیش ماشینی باشه میخواد اکشن باشه
مهم اینه که طبیعی باشه و به واقعیت نزدیک باشه ولو در هر سبکی
در ضمن در بالا هم گفتم که گرافیک بازی خوبه ولی نه در اون حدی که بعضی دوستان میگفتن خیلی شاخه.
مثلا در مورد گرافیک وقتی صحنه های قبل شروع مراحل بازی رو با بازی آنچارتد مقایسه میکنی یا حتی صحنه های فیلمی بازی بتمن جدید، میبینی که اون دو بازی کمی بهتر از GTA هستند.البته هر کسی ممکنه نظر خاصی داشته باشه.
وقتی صحنه های قبل بازی آنچارتد رو میبینی انگار داری فیلم واقعی میبینی مخصوصا روی شخصیت اول بازی که بسیار طبیعی کار شده و چین و چروک صورت کاراکتر اول بازی به وضوح دیده میشه و اچ دی واقعی هست
در مورد دموی U4 هم باید بگم بله
دموهای زیادی ازش تو اینترنت هست.سایت یوتیوب پر هست ازش
حتی گیم پلی های زیادی هم ازش هست و تاریخ ریلیزش رو زده 2016
با تشکر

شما موقع تنظیم کردن Network واسه وصل شد به نت به جای Automatic بزاریدش رو Custom و همه چی رو بزار رو Automatic به تنظیمات DNS که رسیدی بزار رو Manual و دوتا عدد که گفتم رو وارد کن
وقتی Ok شد رفتی صفحه بعد مال MTU هست که اینم دیگه معلومه چیکار کنید.
کار خیلی ساده ایه
داش انجام دادم نشد راه حل دیگه ای سراغ نداری ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or