دوست عزیز حداقل پست اول اون تاپیک رو میخوندی ...یعنی فقط با این برنامه میشه اپدیت ها رو پیدا کرد؟
اخه دیدم توی بعضی از تاپیک های بازی های دیگه بچه ها انگار لینک مستقیم دانلود اپدیت رو گذاشته بودن
این که لینک برنامه هست نه اپدیت
پول هم از طریق ATM میشه. سقفشم واسه هر دفعه پنج هزارتاسآیتم مثلا Body armor یا Snack ها یا تیر یا سلاحو میتونی انتقال بدی!(Weapon wheel رو میاری بالا برای هر سلاحی که میخوای تیرشو بندازی مربع میزنی روش اگه خواستی کلشو بندازی مثلث میزنی!)
برای بادی آرمور و اسنک هم همینطور!
ولی پول خیر!
پول هم از طریق ATM میشه. سقفشم واسه هر دفعه پنج هزارتاس
پول هم از طریق ATM میشه. سقفشم واسه هر دفعه پنج هزارتاس
نگفتم که به کار کسی میاد!میدونم! پول Bounty و Job هارو هم میتونی بدی باید بری توی Interaction menu!
ولی آخه 5000 تا بکجا میخوره پول یه صدا خفه کن هم نمیشه!
- - -ویرایش - - -
میدونم! پول Bounty و Job هارو هم میتونی بدی باید بری توی Interaction menu!
ولی آخه 5000 تا بکجا میخوره پول یه صدا خفه کن هم نمیشه!
بچه ها این اپدیت جدید ک اومده رو کسی دانلود کرده؟زده بود 6 گیگ و خورده ایی،من اپدیتای قبلی رو داشتم،الان این باز از اول شرو ب اپدیت میکنه یا فقد اون قسمت جدید رومیگیره و باقیشو دان نمیکنه؟در واقع اپدیت جدید 6 گیگه یا کل اپدیتا اینقدره؟؟
دوستان اين اپديتا چه چيزي به بازي اضافه ميكنه؟
واسه انلاین گوشه مپ این ارور میاد
saving failed unable to connect to the rockstar game services
اين اپديته پيرم كرد ٢ گيگ ديگش مونده ، دوستان من تازه بازي گرفتم تا الان انلاين بازي نكردم ، براي سري اول هم نياز به پلاس هست ،تريال نداره؟
اگه تا حالا «لاین نزدی با کنسول و اکانت امریکا داری اگه اشتباه نکنم 2 روز تریاله اگه پا÷ن باشه 14 روزاين اپديته پيرم كرد ٢ گيگ ديگش مونده ، دوستان من تازه بازي گرفتم تا الان انلاين بازي نكردم ، براي سري اول هم نياز به پلاس هست ،تريال نداره؟
داش مطمعنی ک ماشینا و اسلحه ها رو ب افلاین هم اضافه میکنه؟اگه واس سینگل میخوای که یه مشت ماشینو سلاح چیز خاصی نداره! (یعنی اونقد ارزششو نداره!)
واس آنلاین که نیازش داری و هزارتا چیز ب آنلاینش اضافه میکنه: لباس, قابلیت , ماشین, مرحله و هزارتا چیز دیگ
آپدیت Heists استثناس!داش مطمعنی ک ماشینا و اسلحه ها رو ب افلاین هم اضافه میکنه؟
اخه یادمه وسایل نقلیه ایی ک با اپدیت hiest ب بازی اضافه شد رو تو افلاین ندیدم....