ما خودمون رو کشتیم یه دست heist بزنیم نمیشه کلا جوین نمیشه
کسی هست بیاد با ما heist بزنیم اینم گیم تگ mohammad2023
یه سوال این خرید خونه چه فایده ای داره؟
فقط روی Pc هست1- آقا ویدیو ادیتور واسه بازی اومده کجاست دقیقآ؟ فقط آنلاین میشه استفاده کرد یا «فلاین؟
2- من هنوز " هیست" رو آنلاین نرفتم بعد این آپدیت اگه برم مراحل "هیست" قابل بازی هست دیگه؟
1- اولش که بازی میکنتی بهت نمیچسبه ولی بعدش که مراحل و رفتی و لولت رفت بالا خونه و ماشین خرید جالب میشه و (البته شاید وضع زندگی بعضیارو الان ببینی بخور تو برجکت ولی زمانی که من بودم چون همون هفته اول شروع شدن آنلاین رفتم زیاد تو دیدی نبود )اغامن میخواستم gta رو واسه انلاینش بگیرم، و چند تا سوال داشتم؟
1_برا انلاین بازی کردن ارزش داره بازی رو بگیرم?
2_ یه توضیحی در مورد انلاینش میدین، که چطوریه؟
3_ دستینی هر ساعت بیشتر از ٤٠٠ مگ مصرف ترافیک داشت اینم همینطور زیاد مصرف میکنه؟
4_ اغا الان بخوام انلاین بزنم چقدر باید اپدیت کنم بازیرو؟
بروبچ دو تا سوال :
اول اینکه میشه یه راهنمایی کنین برای تروفی مربوط به پیدا کردن اشیای فضایی دقیقآ کجاها رو باید گشت؟ اینطوری نیست که کل لوس سانتوس رو زیر رو کنم؟! زیر دریا باشه مثلا
دوم اینکه برای افزایش پول تو بخش آفلاین به جز آدم کشی میشه سهام خرید یا نه ؟ اگه میشه کجاس ؟ آدرس دقیق ( از اتوبان پایین سن آندرس برم سر راست باشه )
بروبچ دو تا سوال :
اول اینکه میشه یه راهنمایی کنین برای تروفی مربوط به پیدا کردن اشیای فضایی دقیقآ کجاها رو باید گشت؟ اینطوری نیست که کل لوس سانتوس رو زیر رو کنم؟! زیر دریا باشه مثلا
دوم اینکه برای افزایش پول تو بخش آفلاین به جز آدم کشی میشه سهام خرید یا نه ؟ اگه میشه کجاس ؟ آدرس دقیق ( از اتوبان پایین سن آندرس برم سر راست باشه )
به نسبت ارهدوستان واقعا تو نسخه نسل هشت تعداد ماشینا و npc و کلا شلوغی شهر بیشتر از نسل هفته؟