اسمش فک کنم Adderکسی در مورد این سوالات پاسخی نداره؟
در ضمن من اون ماشین مورد نظر رو اگر اشتباه نکرده باشم پیدا کردم ولی فقط پلیس یک ستاره شد
شکل و شمایلش که شبیه همین ماشین هست
اسم خاصی داره ماشین؟
- - -ویرایش - - -
کسی در مورد این سوالات پاسخی نداره؟
در ضمن من اون ماشین مورد نظر رو اگر اشتباه نکرده باشم پیدا کردم ولی فقط پلیس یک ستاره شد
شکل و شمایلش که شبیه همین ماشین هست
اسم خاصی داره ماشین؟
اون قسمت نظامی هستش ميري توش ٤ تا ستاره پليس روشن ميشه با تانك ادمو ميزنن ، نميشه هيچ جور بدونه درگيري رفت اونجارو ديد؟
تو انلاین نمیشه از چیت استفاده کرد. فقط تروفی های افلاین غیر قابل استفاده س.یک سایت معرفی میکنید که نکات مخفی بازی را بزاره مثل همین ماشینه
و اگه از رمز استفاده کنیم تروفی های انلاین هم غیر فعال میشه
داش زیاد رو اونا حساب نکن من خودم یکی رو تو بازی آفلاین پیدا کردم و شیوه ی پول دادنش اینطوری بود که همش باید کاراکتر رو عوض می کردی تا دوباره این بسته پول برگرده سرجاش و بازم بتونی برش داری بسته هه هم زیر آب بوداما در مورد گنج های زیر دریا کسی اطلاعاتی داره که میشه روشون برای پولدار شدن حساب باز کرد یا نه؟
من هستم لولم 53
id: hamid-zapata
فقط صبح هستم با شبا بعد 1
دوستان ps4 باز کسی انلاین بازی میکنه؟ hiest از بس تنهایی رفتیم پیرم در امد الان هم Humane Raid: Deliver EMP گیر کردیم که این ماموریت هم بدون هماهنگی نمیشه مخفی ان را تموم کرد
نه اینطور نیست شاید تلویزیونت یکم بد نشون بده نمیدونم راستشو بخوای ولی کلا گرافیک تو روز مانور بیشتری داره تا شب . زمانی که بارون میباره هم گرافیکش دلنشینهسلام دوستان بازی gta تو ps4 وقتی شب میشه در قسمت های مربوط به طبیعت احساس میکنم گرافیک رنگش محو میشه و شبیه آبرنگ میشه !!! گرافیک میاد پایین تاحدودی ... واقعا اینجوریه یا مال من مشکل داره?
مشکل تلویزیونته! چون شب که میشه اتفاقا هم نور پردازی هم همچی بهتر میشهسلام دوستان بازی gta تو ps4 وقتی شب میشه در قسمت های مربوط به طبیعت احساس میکنم گرافیک رنگش محو میشه و شبیه آبرنگ میشه !!! گرافیک میاد پایین تاحدودی ... واقعا اینجوریه یا مال من مشکل داره?