Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
کسی در مورد این سوالات پاسخی نداره؟

در ضمن من اون ماشین مورد نظر رو اگر اشتباه نکرده باشم پیدا کردم ولی فقط پلیس یک ستاره شد
شکل و شمایلش که شبیه همین ماشین هست
اسم خاصی داره ماشین؟

- - -ویرایش - - -

کسی در مورد این سوالات پاسخی نداره؟

در ضمن من اون ماشین مورد نظر رو اگر اشتباه نکرده باشم پیدا کردم ولی فقط پلیس یک ستاره شد
شکل و شمایلش که شبیه همین ماشین هست
اسم خاصی داره ماشین؟
اسمش فک کنم Adder
Tune اش کن. یه تایره off-road بنداز بقیه چیزاش هم تا ته upgrade کن. دیوار راست رو بالا میره D:

اون قسمت نظامی هستش ميري توش ٤ تا ستاره پليس روشن ميشه با تانك ادمو ميزنن ، نميشه هيچ جور بدونه درگيري رفت اونجارو ديد؟

تو آنلاین بازی اگه برید یک ماموریت (Mission) ی برید که پلیس توش خاموش باشه میتونید برید تو پایگاه و کسی هم باهاتون کاری نداره، من خودم رفتم چنتا هم عکس گرفتم .

Grand_Theft_Auto_V_20150413192532.jpg

Grand_Theft_Auto_V_20150413192546.jpg

آخرین ویرایش:
خیلی جالب میشد اگه به این لباس پلیس یه ویژگی اضافه میکردن که پلیسها نشناسنت! عملا یه لباس معمولیه!! منظورم اون چندتا دونه لباس دولتی هست که تو مرحله ها میگیره ، چندتاشم پلیسه!!
دقیق یادمه تو GTA Vice City یه لباس پلیس میگرفتی ، باهاش هرجا میرفتی چه پادگان چه اداره پلیس کسی کاریت نداشت ! خیلی جالب میشد اگه داشت کار سختی هم نبود!!

اسم ماشین همونی هست که دوستمون گفتند
شبیه بوگاتی و اسمش هم Adder داره
ولی خب اون چیزی نبود که دوستان میگفتند
پلیس که یک ستاره شد و برای فروشش هم ظاهرا باید تو بخش آنلاین فروختش اونم اگر بشه

به هر حال این از ماشین

اما در مورد گنج های زیر دریا کسی اطلاعاتی داره که میشه روشون برای پولدار شدن حساب باز کرد یا نه؟
اینطور که در سایت خارجی دیدم یه بسته هایی هست به اسم Hidden Packages که تعدادشون حدودا زیر بیست تا هست و معمولا هم در دریا هستند و قیمتاشون هم از بیست هزار تا داره تا 5000 تا
خواستم بدونم ایا اینا دقیقا همون گنجهای زیر دریا هستند؟
یکی از دوستان میگفت نامه رییس جمهور قیمتش 500 میلیون دلار هست
در این مورد کسی توضیح میده که اصلا وجود داره یا خیر و اگر کسی پیدا کرده واقعا قیمتش چقدر هست؟
با تشکر

یک سایت معرفی میکنید که نکات مخفی بازی را بزاره مثل همین ماشینه
و اگه از رمز استفاده کنیم تروفی های انلاین هم غیر فعال میشه
تو انلاین نمیشه از چیت استفاده کرد. فقط تروفی های افلاین غیر قابل استفاده س.

بهترین سایت برای دیدن نکات مخفی بازی سایت یوتیوب هست
فیلمهای خیلی خوبی داره که به همه نکته ها اشاره کرده
خیلی از دوستان میگفتن روح و پاگنده و ماشین میلیاردی و ادم فضایی دروغه در حالیکه تو یوتیوب همه فیلمهاش هست وکاربران دیگه در حال بازی ازش فیلم گرفتن
ولی فکر کنم بیشتر این ویژگیها در نسخه انلاین باشه

اما در مورد گنج های زیر دریا کسی اطلاعاتی داره که میشه روشون برای پولدار شدن حساب باز کرد یا نه؟
داش زیاد رو اونا حساب نکن من خودم یکی رو تو بازی آفلاین پیدا کردم و شیوه ی پول دادنش اینطوری بود که همش باید کاراکتر رو عوض می کردی تا دوباره این بسته پول برگرده سرجاش و بازم بتونی برش داری بسته هه هم زیر آب بود

دوستان ps4 باز کسی انلاین بازی میکنه؟ hiest از بس تنهایی رفتیم پیرم در امد الان هم Humane Raid: Deliver EMP گیر کردیم که این ماموریت هم بدون هماهنگی نمیشه مخفی ان را تموم کرد :|

من هستم لولم 53
id: hamid-zapata
فقط صبح هستم با شبا بعد 1

عهه!
یادته با جت گذاشته بودم دنبالت بعدشم یه دف مچ 2 نفری زدیم :دی :دی ؟

- - -ویرایش - - -

دوستان ps4 باز کسی انلاین بازی میکنه؟ hiest از بس تنهایی رفتیم پیرم در امد الان هم Humane Raid: Deliver EMP گیر کردیم که این ماموریت هم بدون هماهنگی نمیشه مخفی ان را تموم کرد :|

Deliver the EMP رو میگی؟
من دو سه بار اینو با هماهنگی رفتم, 10 بار با رندوما باختم و دو بارم در کمال تعجب به 20 ثانیه نشده با رندوما ردش کردیم!
یعنی اینطوری شده بودم من :-O

سلام دوستان بازی gta تو ps4 وقتی شب میشه در قسمت های مربوط به طبیعت احساس میکنم گرافیک رنگش محو میشه و شبیه آبرنگ میشه !!! گرافیک میاد پایین تاحدودی ... واقعا اینجوریه یا مال من مشکل داره?

سلام دوستان بازی gta تو ps4 وقتی شب میشه در قسمت های مربوط به طبیعت احساس میکنم گرافیک رنگش محو میشه و شبیه آبرنگ میشه !!! گرافیک میاد پایین تاحدودی ... واقعا اینجوریه یا مال من مشکل داره?
نه اینطور نیست شاید تلویزیونت یکم بد نشون بده نمیدونم راستشو بخوای ولی کلا گرافیک تو روز مانور بیشتری داره تا شب . زمانی که بارون میباره هم گرافیکش دلنشینه

مشکل تلویزیونته! چون شب که میشه اتفاقا هم نور پردازی هم همچی بهتر میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or