Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید:
بعد از پایان بازی که مادر تروور سروکله اش پیدا میشه از تروور میخواد یه ون واسش پیدا کنه، این ون کجاست؟ یا از چه طریقی میشه بدستش آورد؟

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید:
بعد از پایان بازی که مادر تروور سروکله اش پیدا میشه از تروور میخواد یه ون واسش پیدا کنه، این ون کجاست؟ یا از چه طریقی میشه بدستش آورد؟
اون ونی که میگی معمولا جلوی در بیمارستان پارک شده. تا سوار بشی میگه ببر به خونه ترور.

مرتبه دوم:
دوست عزیز
شما چطور با فرانکلین به پول دو میلیاردی رسیدی؟
با کد یا بدون کد تقلب؟
و اینکه نسخه کنسول سونی هستید؟
اگر امکانش هست راه های پول در اوردن رو به دوستان دیگر هم بگید
با تشکر

گلیچ سهام هست دوستان، بعد از مرحله اول assasination که مدیر عامل life envader رو میکشید یکم صبر کنید قیمت سهامش به حدود 3تا5 دلار برسه بعد هرچی پول دارید سهامش رو بخرید، از اینترنت خارج بشید و دوباره وارد بشید روی نام شرکت کلیک کنید و گزینه sell all رو بزنید (حتما روی life envader کلیک کنید بعد، چون تو صفحه اول هم یه گزینه sell all وجود داره)، پولتون چند برابر میشه، چند بار تکرار کنید میلیاردر میشید بقول تروور just like me :d

اون ونی که میگی معمولا جلوی در بیمارستان پارک شده. تا سوار بشی میگه ببر به خونه ترور.

همون بیمارستان که تو سندی شور کنار خونه قدیمی تروور هست؟ اونجا چندین بار رفتم ولی نبود

گلیچ سهام هست دوستان، بعد از مرحله اول assasination که مدیر عامل life envader رو میکشید یکم صبر کنید قیمت سهامش به حدود 3تا5 دلار برسه بعد هرچی پول دارید سهامش رو بخرید، از اینترنت خارج بشید و دوباره وارد بشید روی نام شرکت کلیک کنید و گزینه sell all رو بزنید (حتما روی life envader کلیک کنید بعد، چون تو صفحه اول هم یه گزینه sell all وجود داره)، پولتون چند برابر میشه، چند بار تکرار کنید میلیاردر میشید بقول تروور just like me :d

همون بیمارستان که تو سندی شور کنار خونه قدیمی تروور هست؟ اونجا چندین بار رفتم ولی نبود
اونجا فکر نمیکنم . شاید بقیه بهتر بدونن. من تو بیمارستان داخل شهر اصلی پیدا کردم. اونی که محوطه سقف دار داره داخلش . متاسفانه دقیق نمیدونم.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

برو وسط شهر (نزدیک فرودگاه) خودکشی کن!
یه بیمارستان ریسپان میشی که یه چیزی مث تونله زیرش اونجا یه ون سفید و آبی هستش برش دار

اونجا فکر نمیکنم . شاید بقیه بهتر بدونن. من تو بیمارستان داخل شهر اصلی پیدا کردم. اونی که محوطه سقف دار داره داخلش . متاسفانه دقیق نمیدونم.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim
شما منظورت بیمارستان نزدیک خونه عمه مایکله چون منم فقط اونجا دیدمش

بچه ها یه سوال،

موقعی که با هرکدوم از سه شخصیت با موبایل حرف میزنم، فقط صدای خودِ کرکتر هست و اصلآ صدای مخاطب نمیاد؟! مشکل چیه؟
صدای طرف مقابل از اسپیکر دسته پخش میشه؛ شما یا صدای اسپیکر دسته رو از توی منو قطع کردید، یا اسپیکر دسته کلاً خرابه

البته این چیزیه که به ذهن من می رسه

صدای طرف مقابل از اسپیکر دسته پخش میشه؛ شما یا صدای اسپیکر دسته رو از توی منو قطع کردید، یا اسپیکر دسته کلاً خرابه

البته این چیزیه که به ذهن من می رسه

دو مورد رو چک کردم مشکل نبود، صدای دسته همیشه پایین بوده و هست ولی تا چند وقت پیش پخش میشد. اسپیکرشم مطمئنم درسته چون بازیهای دیگه امتحان کردم. میگم شاید تو منوی خودش گربنه ای چیزی داره؟

این عکس رو امروز شکار کردم، البته پلیس دنبالم بود سریع گرفتم بد شد

از روی تی وی گرفتم بد شده وگرنه فکر کنید، اگر پلیس نبود چقدر میشد عکس بهتری گرفت

منو ماشینم توی جی تی ای آنلاین :دی :دی :دی :دی :دی :
jc2df6uttpg6y13w69ff.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or