دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید:
بعد از پایان بازی که مادر تروور سروکله اش پیدا میشه از تروور میخواد یه ون واسش پیدا کنه، این ون کجاست؟ یا از چه طریقی میشه بدستش آورد؟
اون ونی که میگی معمولا جلوی در بیمارستان پارک شده. تا سوار بشی میگه ببر به خونه ترور.
اونجا فکر نمیکنم . شاید بقیه بهتر بدونن. من تو بیمارستان داخل شهر اصلی پیدا کردم. اونی که محوطه سقف دار داره داخلش . متاسفانه دقیق نمیدونم.گلیچ سهام هست دوستان، بعد از مرحله اول assasination که مدیر عامل life envader رو میکشید یکم صبر کنید قیمت سهامش به حدود 3تا5 دلار برسه بعد هرچی پول دارید سهامش رو بخرید، از اینترنت خارج بشید و دوباره وارد بشید روی نام شرکت کلیک کنید و گزینه sell all رو بزنید (حتما روی life envader کلیک کنید بعد، چون تو صفحه اول هم یه گزینه sell all وجود داره)، پولتون چند برابر میشه، چند بار تکرار کنید میلیاردر میشید بقول تروور just like me :d
همون بیمارستان که تو سندی شور کنار خونه قدیمی تروور هست؟ اونجا چندین بار رفتم ولی نبود
گلیچ سهام هست دوستان، بعد از مرحله اول assasination که مدیر عامل life envader رو میکشید یکم صبر کنید قیمت سهامش به حدود 3تا5 دلار برسه بعد هرچی پول دارید سهامش رو بخرید، از اینترنت خارج بشید و دوباره وارد بشید روی نام شرکت کلیک کنید و گزینه sell all رو بزنید (حتما روی life envader کلیک کنید بعد، چون تو صفحه اول هم یه گزینه sell all وجود داره)، پولتون چند برابر میشه، چند بار تکرار کنید میلیاردر میشید بقول تروور just like me :d
همون بیمارستان که تو سندی شور کنار خونه قدیمی تروور هست؟ اونجا چندین بار رفتم ولی نبود
شما منظورت بیمارستان نزدیک خونه عمه مایکله چون منم فقط اونجا دیدمشاونجا فکر نمیکنم . شاید بقیه بهتر بدونن. من تو بیمارستان داخل شهر اصلی پیدا کردم. اونی که محوطه سقف دار داره داخلش . متاسفانه دقیق نمیدونم.
Sent from my HTC Desire 816 dual sim
صدای طرف مقابل از اسپیکر دسته پخش میشه؛ شما یا صدای اسپیکر دسته رو از توی منو قطع کردید، یا اسپیکر دسته کلاً خرابهبچه ها یه سوال،
موقعی که با هرکدوم از سه شخصیت با موبایل حرف میزنم، فقط صدای خودِ کرکتر هست و اصلآ صدای مخاطب نمیاد؟! مشکل چیه؟
صدای طرف مقابل از اسپیکر دسته پخش میشه؛ شما یا صدای اسپیکر دسته رو از توی منو قطع کردید، یا اسپیکر دسته کلاً خرابه
البته این چیزیه که به ذهن من می رسه