Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
دوستان در مرحله ی Prison break بعد از. این که میخوایم با هواپیما فرار کنیم پلیس ها بازم دنبالمون میان کسی راحلی نداره
منظورت چیه دنبالمون میان ؟ پلیس ها تا خود فرودگاه تا دم هواپیما بدرقتون می کنن ، باید خلبان جای درستی پارک کنه ، وقتی هم که بلند میشین ، باید ارتفاع بگیرین و از هلیکوپتر ها دوری کنین ، وقتی پلیس ها رفتن باید بپرین بیرون و تو ساحل سوار چاپر خودتون بشین .

دوستان در مرحله ی Prison break بعد از. این که میخوایم با هواپیما فرار کنیم پلیس ها بازم دنبالمون میان کسی راحلی نداره

متاسفانه این یه باگ شانسیه که بخاطر لگ زیاد هرچقدم توی هوا برین پلیسو از دست نمیدین توی حالت عادی اگه ادمای وسیله نقلیه جدا شن میتونن ار دست بدن ولی توی پریزون بریک نمیتونی اصن پياده شی!

این یه باگه شما باید یه بار پیاده شی دوباره سوار وسیله نقلیه شی
دوباره مشکل cloud server واسه من اومدم نمیتونم آنلاین شم ره حلی ندارید؟

متاسفانه این یه باگ شانسیه که بخاطر لگ زیاد هرچقدم توی هوا برین پلیسو از دست نمیدین توی حالت عادی اگه ادمای وسیله نقلیه جدا شن میتونن ار دست بدن ولی توی پریزون بریک نمیتونی اصن پياده شی!

راهی برای fix نیست ؟

رفقا بعد از خرید مکان های عمومی چه اتفاقی میفته ؟
مثلا من اگه فرودگاه بین المللی رو بخرم دقیقا چی میشه ؟
بعدش برم داخل فرودگاه پلیس کاری نداره ؟

رفقا بعد از خرید مکان های عمومی چه اتفاقی میفته ؟
مثلا من اگه فرودگاه بین المللی رو بخرم دقیقا چی میشه ؟
بعدش برم داخل فرودگاه پلیس کاری نداره ؟
هواپیما بخرید میتونید اونجا استفاده کنید. چند تا هواپیما اونم. با فرانکلین و مایکل فکر کنم قابل خریده. پلیسم دیگه کاری نداره...

هواپیما بخرید میتونید اونجا استفاده کنید. چند تا هواپیما اونم. با فرانکلین و مایکل فکر کنم قابل خریده. پلیسم دیگه کاری نداره...

مرسی دوست عزیز
بعدش جاهایی مثل زمین گلف که الانم میشه گلف بازی کرد اگه بخریمش چه تفاوتی میکنه ؟

سود میدن اونا.

سودش در حدی هست که ارزش سرمایه گذاری داشته باشه ؟
چون بعد از مراحل قتل لستر دیگه تا اونجا که میشه کسب درآمد میشه
میخوام ببینم بعد از اتمام اون مراحل بهتره چیکار کنم که سود بیشتری داشته باشه !
پول رو خرج خرید زمین گلف کنم یا بزنم تو کار بورس با تمام سرمایه ؟

سودش در حدی هست که ارزش سرمایه گذاری داشته باشه ؟
چون بعد از مراحل قتل لستر دیگه تا اونجا که میشه کسب درآمد میشه
میخوام ببینم بعد از اتمام اون مراحل بهتره چیکار کنم که سود بیشتری داشته باشه !
پول رو خرج خرید زمین گلف کنم یا بزنم تو کار بورس با تمام سرمایه ؟
بورس صد در صد.
البته من زمین گلفو تست نکردم چون گرونه. کلا بخش سینگل رو تو نسل هفت ته دیگشم خوردم:D
اینجا واسه پلات بازی میکنم.

بورس صد در صد.
البته من زمین گلفو تست نکردم چون گرونه. کلا بخش سینگل رو تو نسل هفت ته دیگشم خوردم:D
اینجا واسه پلات بازی میکنم.

خب یه راهنمایی چیزی در مورد بورس میکنی ؟ چجوری سرمایه گذاری کنم که سود بده سهام ؟

به هر حال برای صد در صد کردن بازی باید حتما زمین گلف خریده بشه
سودش هم هفته ای حدود 300 هزار دلار هست که کمه
ولی توصیه من اینه که از بازی سیو کنی و چند بار سود شرکت لایف اینویدر رو بخری و بری و بازی رو ذخیره کنی و تا زمانیکه سود بالا رفت بازی رو سیو کنی و زمانیکه سود پایین اومد از سیو قبلی استفاده کنی
اینکار رو تا زمانی انجام بده که سود به حدود سی درصد برسه و با انجام چند باره اینکار میتونی سود چند صد میلیونی بدست بیاری و با سود اون پولت براحتی خرید کنی و همه املاک رو بخری
من با همین کار با مایکل به درامد 2 میلیاردی رسیدم و فکر میکنم بهترین شرکت برای سرمایه گذاری همون شرکت هست
البته شرکت های دیگری هم هستند که برای بالا رفتن سود اونها باید کارهای مشخصی کرد
برای مثال اگر به فرودگاه برید و چند هواپیمای مسافری بری رو نابود کنید و بلافاصله سهام شرکت Air emu رو بخرید بعد چند روز سود شرکت بالا میره و سود خوبی بدست میارید
با تشکر

خب یه راهنمایی چیزی در مورد بورس میکنی ؟ چجوری سرمایه گذاری کنم که سود بده سهام ؟
تا اونجایی که میدونم تو مراحل قتلی که لستر میده سهام بعضی شرکتا رو با کشتن تارگت میتونی بخری. افت میکنه تا حدودی. به تدریج سود میکنی روی اون سهام. LCN در کل سهام هاش وابسته به اتفاقاته و ریسکیه اما Bawsaq نه. کم خطر تره. در کل ویدیو ببینی تو یوتیوب بیشتر دستت میاد این سهاما داستانشون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or