بازی روی کنسول های نسل 8 هم 30 فریمـه :dو از همه مهم تر 60 فریم ثابت که بازی رو فوق العاده روون میکنه! طوری که اگه دوبتره برگردین رو نسل قبل ، نمی تونین بازی کنین!
منظورت چیه دنبالمون میان ؟ پلیس ها تا خود فرودگاه تا دم هواپیما بدرقتون می کنن ، باید خلبان جای درستی پارک کنه ، وقتی هم که بلند میشین ، باید ارتفاع بگیرین و از هلیکوپتر ها دوری کنین ، وقتی پلیس ها رفتن باید بپرین بیرون و تو ساحل سوار چاپر خودتون بشین .دوستان در مرحله ی Prison break بعد از. این که میخوایم با هواپیما فرار کنیم پلیس ها بازم دنبالمون میان کسی راحلی نداره
دوستان در مرحله ی Prison break بعد از. این که میخوایم با هواپیما فرار کنیم پلیس ها بازم دنبالمون میان کسی راحلی نداره
این یه باگه شما باید یه بار پیاده شی دوباره سوار وسیله نقلیه شیدوستان در مرحله ی Prison break بعد از. این که میخوایم با هواپیما فرار کنیم پلیس ها بازم دنبالمون میان کسی راحلی نداره
متاسفانه این یه باگ شانسیه که بخاطر لگ زیاد هرچقدم توی هوا برین پلیسو از دست نمیدین توی حالت عادی اگه ادمای وسیله نقلیه جدا شن میتونن ار دست بدن ولی توی پریزون بریک نمیتونی اصن پياده شی!
هواپیما بخرید میتونید اونجا استفاده کنید. چند تا هواپیما اونم. با فرانکلین و مایکل فکر کنم قابل خریده. پلیسم دیگه کاری نداره...رفقا بعد از خرید مکان های عمومی چه اتفاقی میفته ؟
مثلا من اگه فرودگاه بین المللی رو بخرم دقیقا چی میشه ؟
بعدش برم داخل فرودگاه پلیس کاری نداره ؟
هواپیما بخرید میتونید اونجا استفاده کنید. چند تا هواپیما اونم. با فرانکلین و مایکل فکر کنم قابل خریده. پلیسم دیگه کاری نداره...
سود میدن اونا.مرسی دوست عزیز
بعدش جاهایی مثل زمین گلف که الانم میشه گلف بازی کرد اگه بخریمش چه تفاوتی میکنه ؟
سود میدن اونا.
بورس صد در صد.سودش در حدی هست که ارزش سرمایه گذاری داشته باشه ؟
چون بعد از مراحل قتل لستر دیگه تا اونجا که میشه کسب درآمد میشه
میخوام ببینم بعد از اتمام اون مراحل بهتره چیکار کنم که سود بیشتری داشته باشه !
پول رو خرج خرید زمین گلف کنم یا بزنم تو کار بورس با تمام سرمایه ؟
بورس صد در صد.
البته من زمین گلفو تست نکردم چون گرونه. کلا بخش سینگل رو تو نسل هفت ته دیگشم خوردم
اینجا واسه پلات بازی میکنم.
تا اونجایی که میدونم تو مراحل قتلی که لستر میده سهام بعضی شرکتا رو با کشتن تارگت میتونی بخری. افت میکنه تا حدودی. به تدریج سود میکنی روی اون سهام. LCN در کل سهام هاش وابسته به اتفاقاته و ریسکیه اما Bawsaq نه. کم خطر تره. در کل ویدیو ببینی تو یوتیوب بیشتر دستت میاد این سهاما داستانشون.خب یه راهنمایی چیزی در مورد بورس میکنی ؟ چجوری سرمایه گذاری کنم که سود بده سهام ؟