دلم واسه gta تنگ شده من 2 هفته پیش 130 فروختم در آک بودن کاملا تمیز :-bدوستان قیمت فیزیکی gta چنده ؟
واسه من 20 تا 25 مین نصب شد! دیسکش تمیز بود؟سلام به همه. امروز یه دونه gta دست دوم به دستم رسیده....نصب اولیش چقدر طول می کشه؟ الان یک ساعتی میشه که در حال نصبه(اون قسمتی که عکسها رو نشون میده) ولی یک درصد هم نرفته!...ممکنه مشکل از دیسک باشه؟ یا مشکل از دستگاه است؟...آپدیتش رو تو پیش زمینه گذاشتم(6.5 گیگ :-o !!!) باید اون رو کامل دانلود کرد که بازی شروع به نصب بشه؟...ممنون میشم اگه جواب بدین تا اگه مشکل از دیسکه پسش بدم
دلم واسه gta تنگ شده من 2 هفته پیش 130 فروختم در آک بودن کاملا تمیز :-b
- - -ویرایش - - -
واسه من 20 تا 25 مین نصب شد! دیسکش تمیز بود؟
نه آپدیت در اصل مربوط به بخش آنلاین هست ولی نصبش کنی افت فریم تو محیط شلوغ رو از بین میبره ..
قربونت .. ولی اینجور مواقع خاموش روشن نکن . ری استارت کنکنسول رو یه بار روشن و خاموش کردم درست شد...دستت درد نکنه
مرسی آرمان جانتوی Mount Gordo هست .
دیدنش خیلی راخته
بین ساعت 23:00 تا 00:00 میشه تو single دیدش .
بهتره با sniper ببینی. چون نزدیک بشی ناپدید میشه
البته میشه با دوربین First person نزدیکش شد ولی نگاش کنی ناپدید میشه.
منبع خاصی نمیخواد. خودت برو اون قسمت که علامت خورده رو نقشه که بچه ها عکسش رو گذاشتن ببین.
اسمه روجه هم Joley Cranley-Evans هست. شوهرش هم John Carnely هست که توی داستان بازی هم هستش
داستان در مورده مرگش :
برای جت توصیه میکنم با ترور اون منطقه فرودگاه شخصی رو بخریدآقا به سادگی به جت میرسم
اصلا تانک نزدیکمم نمیتونه بشه
ولی مشکل اینجاست جت رو نمیتونم بلند کنم
دقیقا لحظه ای که حرکت میکنه جت هنوز بلند نشدم از رو زمین
بیپ بیپ بیپ بیپ و بنگگگگگگگگگگگگگگگ منفجر شدم !
نمیشه قانونی برش داشت ؟ لباسی چیزی بپوشیم گیر ندن ؟ :biggrin1:
Military base هست اونجا راهی نداره بتونی بدون مشکل بری توش. فقط هم همونجا جت هست.آقا به سادگی به جت میرسم
اصلا تانک نزدیکمم نمیتونه بشه
ولی مشکل اینجاست جت رو نمیتونم بلند کنم
دقیقا لحظه ای که حرکت میکنه جت هنوز بلند نشدم از رو زمین
بیپ بیپ بیپ بیپ و بنگگگگگگگگگگگگگگگ منفجر شدم !
نمیشه قانونی برش داشت ؟ لباسی چیزی بپوشیم گیر ندن ؟