Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
در مورد دیدن موجودات فضایی کسی نظری نداره؟
اینطور که من توی یوتیوب دیدم زمان دیدن اونها ساعت 3 شب هست و مکانش هم کنار اون تله کابین هست که در شمال نقشه هست و در بالاترین نقطه کوه که یه دوربین برای دیدن شهر هست
اگر کسی هست میتونه این مورد رو چک کنه و نتیجش رو به دوستان بگه
با تشکر
قبلا چک شده D:
یه UFO میاد بالایه اونجا

easter egg ها همه اینجا ثبت شده :
Easter Eggs - GTA 5 Wiki Guide - IGN

همه معتبر هست با ویدیو و راهنما. هیچ نیاز به چک نداره ! ( هرچند اکثریت قبلا دیدن )

اینم alien ها هست بازم معتبره :
Aliens in GTA 5 - GTA 5 Wiki Guide - IGN

همه چیز راجع به حضور alien ها نوشته !

دیگه انتظار نداشته باش بعده این همه مدت بریم بشینیم چک کنیم برات عزیز
خودت بازی کن و چک کن! اینطوری لذتشم بیشتره

موفق باشی

خب بالاخره باید املاک همشون خریداری بشن برای صد شدن بازی
پول نیاز داریم دیگه !
همه املاک نباید خریداری شن با همون ۳۰ میلیونی که به طور متوسط خودش می ده می شه راحت کلی چیز خرید که فقط ۵ ملک برای صدشدن لازمه!
من خودم یه مدت برای صد کردن تلاش کردم تا ۹۰ رفتم که توی دارت و رد کردن عمودی هواپیما موندم

در مورد املاک یه نکته‌ای رو بگم. کلا به جز اون اسکله‌ای که سمت چپ نقشه هست و برای جمع آوری زباله‌های هسته‌ای باید بخریدش تا بتونین از زیر دریایی استفاده کنین، چهارتا ملک دیگه کلا نیازه. پس چیزای ارزون بخرید بره پی کارش.

مرسی لطف کردید
کاربرد دیگرش چیه؟
ممنون میشم این مورد رو هم چک کنید و راهنمایی کنید
یه دنیا تشکر
در ضمن این شما هستی که مزاحم روند فعلی تاپیک شدی و کاسه داغتر از اش شدی
شما که خدای اطلاعات هستی و خیلی به روز هستی خواهشا این تاپیک نیا
کسی مجبورت نکرده به همه مطالب پاسخ بدی
روز خوش

کاربرد دیگه R1 فکر میکنم همون انگشت در آوردن باشه و تو آنلاین هم میتونید باهاش شکلک های دیگه هم در بیارید و اینجور چیزا هستش البته فکر کنم چون خیلی وقته بازی نکردم چون وقت نداشتم این چند وقت اخیر .

اگر من با یک اکانت دیگه از استور shark cash card بخرم میتونم به اکانت اصلیم انتقال بدم ؟
من ریسکش رو نمیکنم
چون اینا یه بار مصرف هست. هم موقع که میخری به اکانتت رجیستر میشه که اولین شخصیتی که ساختی یا اولین شخصیت که داری واریز میشه !
فک نمیکنم share بشه.

داداشا من تمام 69 ماموریت اصلی رو تمامش کردم فقط مونده ی مرحله فرعی واس فرانکلین ک فک کنم باید ی ملک خریداری بشه کسی میدونه کدوم ملک رو باید خریداری کرد و یا اصن باید چکار کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or