Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
فکر کنم منظور این دوستمون اینه که GTA IV شماره ی هفتم از بازی هست.
راستش باید بگم که نه! GTA IV همون طور که از اسمش مشخصه شماره ی چهارم بازی هست.
و اون شماره هایی که از GTA ـهای دیگه تا بحال شنیدی اشتباه بوده، مثلا به GTA San میگن GTA 5 (!!!!) در حالی که GTA V میشه GTA 5، یا برای خیلی از نسخه های دیگه این بازی هم شماره گذاشتن.

مرسی تو شیمی این عدد هارو خوندم ولی ذهنم خسته بود نگرفتم چی میشه

آخرین ویرایش:
اقا به red dead میگفتن gta در غرب وحشی:dبه مافیا میگفتن gta قدیمی(اینو از خودم در اووردم:d)ولی به bully میگن gta در مدرسه.
به Assassins Creed میگفتن GTA با لباس سفید:|به San Andreas میگن 5 :|اصلا میدونین چرا راک استار روی لوگوی GTA:V نوشته Five؟
چون میخواسته به نوب ها بفهمونه که V یعنی 5:دی

این ماد ـی که راجع بش صحبت میکنید رسمیه یا غیر رسمی ؟
اگه رسمی باشه که عالیه ! چون من IV رو ماد اولشخص ( غیر رسمی ) میریزم روش واقعا لذتش دو برابر میشه ! حالا اگه رسمی باشه که قطعا کیفیت خیلی خوبی خواهد داشت :دی !

تایید نشده هنوز ! :دی

نمیدونم کسی اینارو گذاشته یا نه ولی خودم اولین بار بود میدیدم

EXCLUSIVE CONTENT FOR RETURNING PLAYERS

A host of new, exclusive content also awaits for players returning from the PlayStation®3 and Xbox 360 versions including rare versions of classic vehicles to collect from across the Grand Theft Auto series such as the Dukes, the Dodo Seaplane and a faster, more maneuverable Blimp; activities including wildlife photography and new shooting range challenges, new weapons and more.

=p~=p~:d

0yx3epe6sthz5jboqdsa.jpg

دوستانی که نسل قبل تمومش کردن لطفا بگن داستان اصلی چند ساعت گیم پلی داره؟؟؟
دادا نسبتا زیاده ... من ۲ هفته یه پشت بازی میکردم تا تموم شد
البته ناگفته نماند ک همه ماموریتهای فرعی رو تمام کردم ... و بازی رو با ۹۸٪ ب اتمام رسوندم...

دوستانی که نسل قبل تمومش کردن لطفا بگن داستان اصلی چند ساعت گیم پلی داره؟؟؟
به صورت مفید 50 ساعت بیشتر gameplay نداره به نظرم . حدودا من 30 ساعت بخشه story رفتن با بقیه قاطی شده بود ... 20 ساعت اضافه
100% کردنش هم خیلی ببره 70 ساعت ...
چند از دوستام توی 55-60 ساعت همه 100% کرده بودن ...

بچه ها دقت کردین چقدر ارزش تکرار بازی بالا بود؟
من همون بار اول ک تمومش کردم New game زدم دوباره :/
تازه منی ک اهل 100%کردن بازیا نیستم و ب زور تمومشون میکنم واسه این شاهکار این کارو کردم
کلا هم 3بار تمومش کردم،بار چهارم هم میخپاستم تمومش کنم ک دیگه متاسفانه کنسولو فروختم:(
امید وارم ک دی ای سی و مراحل اضافه با نسخه نسل 8باشه

GTA از اون دست بازیهایی هست که واقعا نمیشه براش ساعت تعیین کرد . من خودم مجموع آنلاین + تک نفره مجموعا 200 ساعت وقت گذاشتم ( الان تو Social club دیدم ) تازه هنوز 60 % کردم مراحلشو با اینکه بخش داستانی رو تموم کردم اما هنوز خیلی مونده . خیلی بی انصافی هست که بازی مثل GTA رو فقط برای 100 درصد کردن یا برای گرفتن پلاتینوم بازی کنید , دنیای GTA انقدر حرف برا گفتن داره می تونید حتی یک سال باهاش سرگرم باشید + اگر یک رفیق پایه برای آنلاین داشته باشید که دیگه بهتر :دی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or