فکر کنم منظور این دوستمون اینه که GTA IV شماره ی هفتم از بازی هست.
راستش باید بگم که نه! GTA IV همون طور که از اسمش مشخصه شماره ی چهارم بازی هست.
و اون شماره هایی که از GTA ـهای دیگه تا بحال شنیدی اشتباه بوده، مثلا به GTA San میگن GTA 5 (!!!!) در حالی که GTA V میشه GTA 5، یا برای خیلی از نسخه های دیگه این بازی هم شماره گذاشتن.
اقا به red dead میگفتن gta در غرب وحشی:dکلن نام GTA رو به خیلی از بازی ها نسبت دادن
به ScareFace هم می گفتن GTA 6…
به Assassins Creed میگفتن GTA با لباس سفیدبه San Andreas میگن 5 اصلا میدونین چرا راک استار روی لوگوی GTA:V نوشته Five؟اقا به red dead میگفتن gta در غرب وحشی:dبه مافیا میگفتن gta قدیمی(اینو از خودم در اووردم:d)ولی به bully میگن gta در مدرسه.
این ماد ـی که راجع بش صحبت میکنید رسمیه یا غیر رسمی ؟
اگه رسمی باشه که عالیه ! چون من IV رو ماد اولشخص ( غیر رسمی ) میریزم روش واقعا لذتش دو برابر میشه ! حالا اگه رسمی باشه که قطعا کیفیت خیلی خوبی خواهد داشت !
EXCLUSIVE CONTENT FOR RETURNING PLAYERS
A host of new, exclusive content also awaits for players returning from the PlayStation®3 and Xbox 360 versions including rare versions of classic vehicles to collect from across the Grand Theft Auto series such as the Dukes, the Dodo Seaplane and a faster, more maneuverable Blimp; activities including wildlife photography and new shooting range challenges, new weapons and more.
=p~=p~:d
دادا نسبتا زیاده ... من ۲ هفته یه پشت بازی میکردم تا تموم شددوستانی که نسل قبل تمومش کردن لطفا بگن داستان اصلی چند ساعت گیم پلی داره؟؟؟
فقط قسمت داستانيش حدود ٤٠ ساعته!عرفان جان روزی چند ساعت؟
به صورت مفید 50 ساعت بیشتر gameplay نداره به نظرم . حدودا من 30 ساعت بخشه story رفتن با بقیه قاطی شده بود ... 20 ساعت اضافهدوستانی که نسل قبل تمومش کردن لطفا بگن داستان اصلی چند ساعت گیم پلی داره؟؟؟