Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
باور کن هنوز به آخر پست من نرسیده بودی که نقل قولش کردی! :d
من چی گفتم؟! گفتم که از اکانت Social متوجه میشن و برای انتقال Save کاربر ها استفاده میکنن، اما از روی تروفی ها و اچیومنت ها هم مشخصه. ( دقت کن که فقط مشخصه، قرار نیست که سیوی رو انتقال بدن! پس اینکه لایو باشه یا هر چیزه دیگه ای مهم نیست، هرچند این کار وقت گیر رو انجام نمیدن و من فقط نظره دوستمون رو به عنوان یک احتمال تایید کردم و به نوعی میخواستم با ایشون هم نظر بشم. )
پس هر جفتش درست بود..........
شما هم خط آخر رو نخوندی که از نظر شما و هم نظر بودن با دوستمون نظر خودتو تایید کردم... و منظورم این بود که به اکانت psn یا لایو کاری ندارن....
درضمن کل پست شما 2 خط نبود که نصفه بخونمش :confused:

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

شما هم خط آخر رو نخوندی که از نظر شما و هم نظر بودن با دوستمون نظر خودتو تایید کردم... و منظورم این بود که به اکانت psn یا لایو کاری ندارن....
درضمن کل پست شما 2 خط نبود که نصفه بخونمش :confused:

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دقیقا منم همین رو گفتم.
با لایو یا PSn کاری ندارن، ولی از از اونجا هم مشخصه!
کل پستت هم خوندم، شما اولی رو تایید کردی من خواستم با دومی هم Ok شی. :d
راستی، کل پست خودت هم دو خط نبود که نصفه بخونم. ;)

یعنی کسی که بازی رو نسل قبل خریده ولی به هردلیلی اکانت سوشیال کلابشو لینک نکرده چیزای اضافه تو نسخه جدید نمیگیره؟:|:|
راستش اینجور که تمامی بکس میگن، باید تو Social هم میبودی. :d :|
ولی من خیلی ها رو دیدم که تو Social عضو نبودن، نمیدونم دقیقا میخوان چه فکری به حال این بندگان خدا بکنن. :d

دقیقا منم همین رو گفتم.
با لایو یا PSn کاری ندارن، ولی از از اونجا هم مشخصه!
کل پستت هم خوندم، شما اولی رو تایید کردی من خواستم با دومی هم Ok شی. :d
راستی، کل پست خودت هم دو خط نبود که نصفه بخونم. ;)

راستش اینجور که تمامی بکس میگن، باید تو Social هم میبودی. :d :|
ولی من خیلی ها رو دیدم که تو Social عضو نبودن، نمیدونم دقیقا میخوان چه فکری به حال این بندگان خدا بکنن. :d

یکی نخواد آنلاین بازی کنه (مث من ) و تو نسخه قبل بازی رو داشته بوده هیچی نمیگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:|:|
من تا این قضیه مشخص نشه واس پی اس 4 نمیخرمش!
امیدوارم یه فکری واس این بکنن(بهتره اضافیاتو بدن به همه بره!)

یکی نخواد آنلاین بازی کنه (مث من ) و تو نسخه قبل بازی رو داشته بوده هیچی نمیگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:|:|
من تا این قضیه مشخص نشه واس پی اس 4 نمیخرمش!
امیدوارم یه فکری واس این بکنن(بهتره اضافیاتو بدن به همه بره!)
میگم الان منو نقل قول کردی، باید من پاسخگو باشم؟ :d
باید یه ایمیلی چیزی به Rockstar بفرستی و ازشون سوال کنی.
ولی به نظرم حتما یه فکری به حال اونجاش هم کردن، یعنی شما حتی یک بار هم GTA Online رو از وقتی بازی رو خریدی امتحان نکردی؟
راستی شما حتما نباید Online بازی کرده باشی که، فکر میکنم اگه Join شی و داخل سینگل هم بازی کنی اطلاعاتت تو Social Club موجود باشه.

به به نقش افرینی داعش اینبار در بازی ها
داعش یه نسخه مود شده جی تی ای رو واس جوونا درست کرده به عنوان تمرین قبل از جنگ واقعی تا اونارو به سمت گروه خودش بکشونه
این خبر کاملا حقیقت داره حتی فیلمم واسش درست کردن!
من به شخصه حالم بهم میخوره وقتی خبرای اینارو میشنوم و راستی این کلیپ یوتیوب هیچ چیز خشن واقعی نداره (سر بریدنو اینا) ولی حتما ببینین که از کارای این اسکلا خندتون میگیره!!!
لینک خبر
تریلر بازیشون:| هم تو لینک خبره
ارتشای کشورا بزنن این گروهو پودر کنن صلوات!

[QUOTE man;3458021]به به نقش افرینی داعش اینبار در بازی ها
داعش یه نسخه مود شده جی تی ای رو واس جوونا درست کرده به عنوان تمرین قبل از جنگ واقعی تا اونارو به سمت گروه خودش بکشونه
این خبر کاملا حقیقت داره حتی فیلمم واسش درست کردن!
من به شخصه حالم بهم میخوره وقتی خبرای اینارو میشنوم و راستی این کلیپ یوتیوب هیچ چیز خشن واقعی نداره (سر بریدنو اینا) ولی حتما ببینین که از کارای این اسکلا خندتون میگیره!!!
لینک خبر
تریلر بازیشون:| هم تو لینک خبره
ارتشای کشورا بزنن این گروهو پودر کنن صلوات![/QUOTE]
تو مد انلاین بازی گروه حزب الله نیست؟ ;;)عضو شیم و بجنگیم
اگه گروه سربازان گمنام باشه خوبه!

هدفت سری GTA رسیدن به درجه ای از رستگاریست و بس هدفی والاتر از این؟:bighug:
دوست عزیز یا معنیه رستگاری رو نمیدونی یا هیچ رستگاری؟!!!!GTA?!!!!!!!! خخخخخخخخ

- - -ویرایش - - -

چه بازی هایی خوشتون میاد که هدف خاصی رو دارن میشه بگی بدونیم ؟؟
چند تا از این بازی های هدف خاص دار رو بگو !

سری گاد . سری کود . سری اساسینز{رسیدن به رستگاری تو این بازی بودا خخخ} . سری انچارتد . سری سایفون شیلتر ف*. سری اویل{هدف نابودی ویروس} بازم بگم

- - -ویرایش - - -

واقعا حیف که هدف نداره ...
6539g0p9z98mtg55iggq.png

این متا رو هم به خاطر این که هدف نداره ، بدست آورده :دی
اولا سامری رو دوبله انگلیسی کردی؟خخخ اینم یه هدف بی هدفه که برو بخون بعد عکس سامری رو بزار
سامری من:I am a pro . i will kill every h3ro .i should know any thing and again think adout it خخخخخخخخخخ اینم سامری مث gta قبولش داری؟؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

فك كنم منظور دوستمون جي تي اي هاي قديمي باشه! راستم ميگه مثلا جي تي اي ٢ حتي ٣ به اون صورت داستان درست حسابي نداشتن و مرحله هاش عمدتا چرت پرت! ولي جي تي اي v نه تنها يه شاهكار صنعت گيم بود، بلكه يه اثر فراهنري، نماد تكنولوژي و تبلور علم رياضي و فيزيك و مهندسي همه و همه با هم بود! و در كنارش يه داستان و گيم پلي زيبا هم درست كرده بودن واسه سرگرم شدن!

تنها شركتي هم كه ميتونه انحصارا تو اين سبك بهترينوباشه راك استاره و بس! يوبي سافت با اون همه سرمايه عظيم و كلي سر و صدا واسه واچداگز يه بازي خيلي معمرلي داد بيرون و خودشو كشته بود به جي تي اي نزديك بشه و واقعا تجربه خوبي بود كه بتونيم به عظمت و قدرت راك استار بيش از پيش پي ببريم و بفهميم كار هر بز نيست خرمن كوفتن

ممنونم و منم به نظر شما ارزش قاعلم سخنان شما خیلی متین است و ممنون از شما

سری گاد . سری کود . سری اساسینز{رسیدن به رستگاری تو این بازی بودا خخخ} . سری انچارتد . سری سایفون شیلتر ف*. سری اویل{هدف نابودی ویروس} بازم بگم
دوست عزیز تا حالا gta بازی کردی؟! در gta iv هدف این بود که niko bellic به نیویورک بیاد و به american dream برسه! که اومد دید نارو خورده! دزدی کرد تبهکار شد به ثروت رسید و در نهایت با همون گروههای مافیایی درگیر شد و شروع کردن به کشتن همدیگه، آخرین مرحله بازی هم کشتن رییسشون بود و بعد تیتراژ پایانی با نمای لیبرتی سیتی.

حالا این داستان دقیقا کجاش بی هدفه؟!!

همه اینها بغیر از ساعتها سرگرمی با مراحل متفرقه و تفریحات جانبی و گشت و گذار در لیبرتی سیتی
هم مسیر داستانی و هدف داشت ، هم یه دنیای open world تحت اختیار گیمر

حتی پسرعموی نیکو هم آخر بازی به هدفش رسید! ازدواج با همون دختره که اول بازی عاشقش بود :d
حتی رابطه بین چندین خانواده تبهکار در بازی هم دیدنی بود
بزرگترین عیبش از نظر من این بود که وقتی تیتراژ پایانی تموم شد احساس پوچی کردم! واقعا اون انتقام نتونست منو ارضا کنه! دیگه حتی حوصله گشت زنی تو شهر هم نداشتم

نمیدونم اینو اینجا کسی گفته یا نه ولی انگار GTA V تو نسخه نسل جدید از مد اول شخص پشتیبانی میکنه!لینک
Rockstar Games تو پیج اصلیش اعلامیه داده بوده درباره First Person Mode که زود حذفش کردن ولی یکی از کاربرای فرومش عکس گرفته بوده!تو لینک بالا خبرش هست
اگه واقعیت داشته باشه عالی میشه!

نمیدونم اینو اینجا کسی گفته یا نه ولی انگار GTA V تو نسخه نسل جدید از مد اول شخص پشتیبانی میکنه!لینک
Rockstar Games تو پیج اصلیش اعلامیه داده بوده درباره First Person Mode که زود حذفش کردن ولی یکی از کاربرای فرومش عکس گرفته بوده!تو لینک بالا خبرش هست
اگه واقعیت داشته باشه عالی میشه!

یه مود هم واس نسخه 360 اومده بود اول شخص میکرد ولی از نزدیک دستای شخصیت بازی و بقیه چیزا خیلی بد ترکیب بنظر میرسید!!
اگه بتونن تکسچر هارو درست کنن عالی میشه

یه مود هم واس نسخه 360 اومده بود اول شخص میکرد ولی از نزدیک دستای شخصیت بازی و بقیه چیزا خیلی بد ترکیب بنظر میرسید!!
اگه بتونن تکسچر هارو درست کنن عالی میشه

فك نكنم از پسش بربيان.gta سوم شخصش قشنگه...بازي كنيد اول شخص ميفهميد چي ميگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or