شما هم خط آخر رو نخوندی که از نظر شما و هم نظر بودن با دوستمون نظر خودتو تایید کردم... و منظورم این بود که به اکانت psn یا لایو کاری ندارن....باور کن هنوز به آخر پست من نرسیده بودی که نقل قولش کردی! :d
من چی گفتم؟! گفتم که از اکانت Social متوجه میشن و برای انتقال Save کاربر ها استفاده میکنن، اما از روی تروفی ها و اچیومنت ها هم مشخصه. ( دقت کن که فقط مشخصه، قرار نیست که سیوی رو انتقال بدن! پس اینکه لایو باشه یا هر چیزه دیگه ای مهم نیست، هرچند این کار وقت گیر رو انجام نمیدن و من فقط نظره دوستمون رو به عنوان یک احتمال تایید کردم و به نوعی میخواستم با ایشون هم نظر بشم. )
پس هر جفتش درست بود..........
دقیقا منم همین رو گفتم.شما هم خط آخر رو نخوندی که از نظر شما و هم نظر بودن با دوستمون نظر خودتو تایید کردم... و منظورم این بود که به اکانت psn یا لایو کاری ندارن....
درضمن کل پست شما 2 خط نبود که نصفه بخونمش :confused:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
راستش اینجور که تمامی بکس میگن، باید تو Social هم میبودی. :dیعنی کسی که بازی رو نسل قبل خریده ولی به هردلیلی اکانت سوشیال کلابشو لینک نکرده چیزای اضافه تو نسخه جدید نمیگیره؟
دقیقا منم همین رو گفتم.
با لایو یا PSn کاری ندارن، ولی از از اونجا هم مشخصه!
کل پستت هم خوندم، شما اولی رو تایید کردی من خواستم با دومی هم Ok شی. :d
راستی، کل پست خودت هم دو خط نبود که نصفه بخونم.
راستش اینجور که تمامی بکس میگن، باید تو Social هم میبودی. :d
ولی من خیلی ها رو دیدم که تو Social عضو نبودن، نمیدونم دقیقا میخوان چه فکری به حال این بندگان خدا بکنن. :d
میگم الان منو نقل قول کردی، باید من پاسخگو باشم؟ :dیکی نخواد آنلاین بازی کنه (مث من ) و تو نسخه قبل بازی رو داشته بوده هیچی نمیگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا این قضیه مشخص نشه واس پی اس 4 نمیخرمش!
امیدوارم یه فکری واس این بکنن(بهتره اضافیاتو بدن به همه بره!)
دوست عزیز یا معنیه رستگاری رو نمیدونی یا هیچ رستگاری؟!!!!GTA?!!!!!!!! خخخخخخخخهدفت سری GTA رسیدن به درجه ای از رستگاریست و بس هدفی والاتر از این؟:bighug:
چه بازی هایی خوشتون میاد که هدف خاصی رو دارن میشه بگی بدونیم ؟؟
چند تا از این بازی های هدف خاص دار رو بگو !
اولا سامری رو دوبله انگلیسی کردی؟خخخ اینم یه هدف بی هدفه که برو بخون بعد عکس سامری رو بزارواقعا حیف که هدف نداره ...
این متا رو هم به خاطر این که هدف نداره ، بدست آورده
فك كنم منظور دوستمون جي تي اي هاي قديمي باشه! راستم ميگه مثلا جي تي اي ٢ حتي ٣ به اون صورت داستان درست حسابي نداشتن و مرحله هاش عمدتا چرت پرت! ولي جي تي اي v نه تنها يه شاهكار صنعت گيم بود، بلكه يه اثر فراهنري، نماد تكنولوژي و تبلور علم رياضي و فيزيك و مهندسي همه و همه با هم بود! و در كنارش يه داستان و گيم پلي زيبا هم درست كرده بودن واسه سرگرم شدن!
تنها شركتي هم كه ميتونه انحصارا تو اين سبك بهترينوباشه راك استاره و بس! يوبي سافت با اون همه سرمايه عظيم و كلي سر و صدا واسه واچداگز يه بازي خيلي معمرلي داد بيرون و خودشو كشته بود به جي تي اي نزديك بشه و واقعا تجربه خوبي بود كه بتونيم به عظمت و قدرت راك استار بيش از پيش پي ببريم و بفهميم كار هر بز نيست خرمن كوفتن
دوست عزیز تا حالا gta بازی کردی؟! در gta iv هدف این بود که niko bellic به نیویورک بیاد و به american dream برسه! که اومد دید نارو خورده! دزدی کرد تبهکار شد به ثروت رسید و در نهایت با همون گروههای مافیایی درگیر شد و شروع کردن به کشتن همدیگه، آخرین مرحله بازی هم کشتن رییسشون بود و بعد تیتراژ پایانی با نمای لیبرتی سیتی.سری گاد . سری کود . سری اساسینز{رسیدن به رستگاری تو این بازی بودا خخخ} . سری انچارتد . سری سایفون شیلتر ف*. سری اویل{هدف نابودی ویروس} بازم بگم
یه مود هم واس نسخه 360 اومده بود اول شخص میکرد ولی از نزدیک دستای شخصیت بازی و بقیه چیزا خیلی بد ترکیب بنظر میرسید!!
اگه بتونن تکسچر هارو درست کنن عالی میشه
فك نكنم از پسش بربيان.gta سوم شخصش قشنگه...بازي كنيد اول شخص ميفهميد چي ميگم