Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
مطمئنی full HD ه ؟/:) یه فیلم 90 دقیقه ایه full HD از 10گیگ کمتر نیست...بعد یه بازی مثل GTAV کلا توی یه بلوری باشه ؟
Sarcasm بود دیگه ؟

مقاله 50 بازی برتر نسل هفت که بازی سنتر منتشر کرده رو دیدید؟
بازی‌سنتر | مقاله‌ها | 11 | 50 بازی برتر نسل هفتم
gta رو گذاشته رتبه 11 !!!!!!!!!!!! )x :-o
واقعا نا امید شدم (از دست نویسندگان ، وگرنه gta از نظر من اوله :x)
حتی gta iv هم جزء 50 تا نیست!!!
خب هر کسی یه نظری داره ...
D:

بچه ها این عکس چی میگه ؟ 60 دلار !!!:( میخواستم دیجیتالی بخرم .
بازی the evil within تخفیف خورده برای پلاس دارا ، dc تخفیف خورده . حالا این بازی که پورت شده تخفیف نخوره زور داره .:|

3p9s7ddxqhjn63uuy6oz.jpg

بازی the evil within تخفیف خورده برای پلاس دارا ، dc تخفیف خورده . حالا این بازی که پورت شده تخفیف نخوره زور داره .:|

به قول یکی تو ردیت می‌گفت راکستار می‌دونه اگه 60 دلار بذاره هم همه می‌خرن، چرا نذاره؟ شما بودی نمی‌ذاشتی؟

3p9s7ddxqhjn63uuy6oz.jpg

این همه upgrade و online content ارزش رو داره !‌بازی فقط یه remaster ساده نیست

خدایی دلتون میاد بزارین این تاپیک خاک بخوره؟!!
این پست رو داخل تاپیک PS3 بازی گذاشتم، ولی گفتم شاید یه سری از دوستان که سفر کردن به نسل بعد دیگه به تاپیک های نسلِ قبلی سر نمیزنن، بزارم اینجا تا اونا هم مثل من از عکس ها لذت ببرن. :bighug:
این هم یه تعداد Official Artwork از GTA که تعدادیش برای آپدیت های بازی هست :

گفته بودن که واس کسایی ک نسخه قبلو بازی کردن چیزای اضافی توی این نسخس
از کجا میفهمن یکی بازی کرده؟
از تروفیا؟
تمامی Save ها داخل Rockstar Social Club موجوده، و Save ها به آنلاین PS4 اضافه میشن، به نظرم باید از اونجا متوجه بشن.
البته حرف شما هم درسته و از همون تروفی ها و اچیومنت ها و اکانت PSN هم مشخصه.

محمد جان این عکسایی که صفحه قبل گذاشتی مربوط به gta online هست یا کاراکترهای بازی هستن(بجز مایکل و ترور و فرانکلین)؟

مگه تو کنسول هم social club داریم؟!

تمامی Save ها داخل Rockstar Social Club موجوده، و Save ها به آنلاین PS4 اضافه میشن، به نظرم باید از اونجا متوجه بشن.
البته حرف شما هم درسته و از همون تروفی ها و اچیومنت ها و اکانت PSN هم مشخصه.

د نه دیگه منی که از 360 اومدم ps4 که psn نداشتم لایو داشتم... پس حتما از اکانت خود Rockstar باید استفاده بشه.
پس همون اولی درسته

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

اره فکر میکنم از همون اکانت Social Club سیو منتقل میشه
فقط یه چیزی
منی که لایو رفتم و اچیومنت رنک 100 رو گرفتم و حالا که میخوام بیام PSN و رنک کاراکترم بالای 100 هست چجوری باید تروفی ها رنک 100 و 50 و 20 رو گرفت؟یه کاراکتر دیگه باید ساخت از اول رفت تا تروفی ها رو گرفت؟:|:d

محمد جان این عکسایی که صفحه قبل گذاشتی مربوط به gta online هست یا کاراکترهای بازی هستن(بجز مایکل و ترور و فرانکلین)؟

مگه تو کنسول هم social club داریم؟!
در مورد عکس ها، این عکس ها رو Rockstar تماما با اسم های خاصی داخل سایتش قرار میده که از اون میتونی متوجه شی برای چه منظوری ساخته شده، اگه خط داستانی رو کامل رفته باشی، خیلی از عکس ها همون شخصیت های بازی هستن ( مثلا Tonya ، Wade یا ... ) ولی تعدادیشون فقط NPC های بازی رو به نمایش میذاره و صرفا جهت نشون دادن شخصیت خاصی نیست مثلا اسم یکیشون Beach Bum هست، یه تعدادیشون هم که مربوط به هر آپدیتی هست که در بازه های زمانی مختلف منتشر میشه مثل Valentines Day Massacre، من زمان زیادی نداشتم که اسم هر عکس رو برات بفرستم ولی سر اولین فرصت اسم تمامی عکس ها رو برات قرار میدم.
و در آخر هم نمیدونم تصورت از اینکه Social Club برای کنسول هست چیه، ولی فقط بگم که وقتی وارد Social Club با PC ،Mac یا هر چیزه دیگه ای میشی و ثبت نام میکنی، بعدش داخل بازی تو Start یه سری بخش هست که مربوط میشه به Social، به عنوان مثال میتونی گروه های مختلفی که عضو هستی رو تغییر بدی و یا به رنک های بالاتر هر گروه برسی، همچنین یه ماشین هم بهت هدیه میده که هر وقت بخوای میتونی از سایت ماشین خریداری کنی.
فکر کنم کاملا Ok شدی. :d

د نه دیگه منی که از 360 اومدم ps4 که psn نداشتم لایو داشتم... پس حتما از اکانت خود Rockstar باید استفاده بشه.
پس همون اولی درسته

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
باور کن هنوز به آخر پست من نرسیده بودی که نقل قولش کردی! :d
من چی گفتم؟! گفتم که از اکانت Social متوجه میشن و برای انتقال Save کاربر ها استفاده میکنن، اما از روی تروفی ها و اچیومنت ها هم مشخصه. ( دقت کن که فقط مشخصه، قرار نیست که سیوی رو انتقال بدن! پس اینکه لایو باشه یا هر چیزه دیگه ای مهم نیست، هرچند این کار وقت گیر رو انجام نمیدن و من فقط نظره دوستمون رو به عنوان یک احتمال تایید کردم و به نوعی میخواستم با ایشون هم نظر بشم. )
پس هر جفتش درست بود! :d

اره فکر میکنم از همون اکانت Social Club سیو منتقل میشه
فقط یه چیزی
منی که لایو رفتم و اچیومنت رنک 100 رو گرفتم و حالا که میخوام بیام PSN و رنک کاراکترم بالای 100 هست چجوری باید تروفی ها رنک 100 و 50 و 20 رو گرفت؟یه کاراکتر دیگه باید ساخت از اول رفت تا تروفی ها رو گرفت؟:|:d
درسته، باید تمامی تروفی ها رو دوباره بگیری و توی لیست ( اگه قبلا توی PSn بودی ) هم GTA PS3 میاد و کنارش GTA PS4 هم اضافه میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or