Sarcasm بود دیگه ؟مطمئنی full HD ه ؟ یه فیلم 90 دقیقه ایه full HD از 10گیگ کمتر نیست...بعد یه بازی مثل GTAV کلا توی یه بلوری باشه ؟
خب هر کسی یه نظری داره ...مقاله 50 بازی برتر نسل هفت که بازی سنتر منتشر کرده رو دیدید؟
بازیسنتر | مقالهها | 11 | 50 بازی برتر نسل هفتم
gta رو گذاشته رتبه 11 !!!!!!!!!!!! )x :-o
واقعا نا امید شدم (از دست نویسندگان ، وگرنه gta از نظر من اوله )
حتی gta iv هم جزء 50 تا نیست!!!
بچه ها این عکس چی میگه ؟ 60 دلار !!! میخواستم دیجیتالی بخرم .
بازی the evil within تخفیف خورده برای پلاس دارا ، dc تخفیف خورده . حالا این بازی که پورت شده تخفیف نخوره زور داره .
بچه ها این عکس چی میگه ؟ 60 دلار !!! میخواستم دیجیتالی بخرم .
بازی the evil within تخفیف خورده برای پلاس دارا ، dc تخفیف خورده . حالا این بازی که پورت شده تخفیف نخوره زور داره .
از اکانت PSN دیگه...گفته بودن که واس کسایی ک نسخه قبلو بازی کردن چیزای اضافی توی این نسخس
از کجا میفهمن یکی بازی کرده؟
از تروفیا؟
تمامی Save ها داخل Rockstar Social Club موجوده، و Save ها به آنلاین PS4 اضافه میشن، به نظرم باید از اونجا متوجه بشن.گفته بودن که واس کسایی ک نسخه قبلو بازی کردن چیزای اضافی توی این نسخس
از کجا میفهمن یکی بازی کرده؟
از تروفیا؟
تمامی Save ها داخل Rockstar Social Club موجوده، و Save ها به آنلاین PS4 اضافه میشن، به نظرم باید از اونجا متوجه بشن.
البته حرف شما هم درسته و از همون تروفی ها و اچیومنت ها و اکانت PSN هم مشخصه.
در مورد عکس ها، این عکس ها رو Rockstar تماما با اسم های خاصی داخل سایتش قرار میده که از اون میتونی متوجه شی برای چه منظوری ساخته شده، اگه خط داستانی رو کامل رفته باشی، خیلی از عکس ها همون شخصیت های بازی هستن ( مثلا Tonya ، Wade یا ... ) ولی تعدادیشون فقط NPC های بازی رو به نمایش میذاره و صرفا جهت نشون دادن شخصیت خاصی نیست مثلا اسم یکیشون Beach Bum هست، یه تعدادیشون هم که مربوط به هر آپدیتی هست که در بازه های زمانی مختلف منتشر میشه مثل Valentines Day Massacre، من زمان زیادی نداشتم که اسم هر عکس رو برات بفرستم ولی سر اولین فرصت اسم تمامی عکس ها رو برات قرار میدم.محمد جان این عکسایی که صفحه قبل گذاشتی مربوط به gta online هست یا کاراکترهای بازی هستن(بجز مایکل و ترور و فرانکلین)؟
مگه تو کنسول هم social club داریم؟!
باور کن هنوز به آخر پست من نرسیده بودی که نقل قولش کردی! :dد نه دیگه منی که از 360 اومدم ps4 که psn نداشتم لایو داشتم... پس حتما از اکانت خود Rockstar باید استفاده بشه.
پس همون اولی درسته
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
درسته، باید تمامی تروفی ها رو دوباره بگیری و توی لیست ( اگه قبلا توی PSn بودی ) هم GTA PS3 میاد و کنارش GTA PS4 هم اضافه میشه.اره فکر میکنم از همون اکانت Social Club سیو منتقل میشه
فقط یه چیزی
منی که لایو رفتم و اچیومنت رنک 100 رو گرفتم و حالا که میخوام بیام PSN و رنک کاراکترم بالای 100 هست چجوری باید تروفی ها رنک 100 و 50 و 20 رو گرفت؟یه کاراکتر دیگه باید ساخت از اول رفت تا تروفی ها رو گرفت؟:d