spoiler که نمیشه کرد اگه بازی نکردی ...موجودات فضایی چی بود پس؟! اونم تو بازی اصلیه؟
چیزی که شما دیدید درواقع وجود خارجی ندارهموجودات فضایی چی بود پس؟! اونم تو بازی اصلیه؟
چیزی که شما دیدید درواقع وجود خارجی نداره
پس از e3 مهم تر شد .بچه ها دو بازی GTA V با آنچارتد 4 در کنفرانس سونی حضور دارند. نمایش از گیم پلی هم است.
منبع:
Sony's TGS 2014 Secret Announcements Leaked: "FF Type-0 HD, Uncharted 4, GTA V, Three Unannounced PS4 Titles"
آنچارتد کی منتشر میشه؟ خدای نکرده قرار نیست که باهم منتشر بشه؟!بچه ها دو بازی GTA V با آنچارتد 4 در کنفرانس سونی حضور دارند. نمایش از گیم پلی هم است.
منبع:
Sony's TGS 2014 Secret Announcements Leaked: "FF Type-0 HD, Uncharted 4, GTA V, Three Unannounced PS4 Titles"
آنچارتد کی منتشر میشه؟ خدای نکرده قرار نیست که باهم منتشر بشه؟!
آقا من اینو رو xbox بازی کردم
به نظرتون farcry4 بهتره یا اینکه دوباره gta بگیرم
این دوتا سبکشون جداست.ولی به نظر من اگه هنوز xbox رو داری میتونی روش gta بازی کنی برو سمت فارکرای.چون تو نسل جدید داستان و گیم پلی همونه و فقط گرافیک پیشرفت کرده.آقا من اینو رو xbox بازی کردم
به نظرتون farcry4 بهتره یا اینکه دوباره gta بگیرم
آنلاینش خیلی خوبه؟این دوتا سبکشون جداست.ولی به نظر من اگه هنوز xbox رو داری میتونی روش gta بازی کنی برو سمت فارکرای.چون تو نسل جدید داستان و گیم پلی همونه و فقط گرافیک پیشرفت کرده.
آنلاینش خیلی خوبه؟
خوب معلومه GTA V. تازه با کیفیت فول اچدی 1080
شک نکن gta
آنلاینشم که خیلی خوبه
و اینکه خیلی تجربش رو ps4 واجبه