Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
gta ارزش دیجیتالی داره اما فیفا14 داشتم دیجیتالی به یک وضعی ردش کردم رفت...چون معلوم نیست نسخه بعدی Gta کی بیاذ معمولا 4 سال کمش طول میده پس ارزش داره دیجیتالی...اما بازی های ورزشی که زود به زود هرسال میاد نه...

WOW

actual_1410520799.jpg

قیمت مطمئن باش حداقل 280 ! gta , fifa فقط دیجیتالی

فروشنده های ایرانی هم چون این دو بازی خیلی پر طرفدار هستن قیمتاشون رو به سرعت دیگر بازی ها پایین نمیارن. بهترین راه همین دیجتالی است.

با نسل جدید فروشنده های موجود در بازیسنتر اشنا بشید :)

شما رو نمیدونم ولی من از هرچی بازی بدون هدف خاص رو اصلا دوس ندارم نتیجه اینکه از gta حالم به هم میخوره

برعکس من
من از هرچی بازی خطیه و بازی هایی که همیشه باید دنبال هدف باشی متنفرم یعنی حتی نمیخرمشون!
اینقدی که من با چرخیدن تو جی تی ای حال میکنم با داستان کال آو و فیفا حال نمیکنم!

فعلا 2 تا ماشین معرفی شده که توی نسل قبل نبوده و بسیارم طرفدار داره و اینکه بیشتر اینا هم هست
اون دوتا ماشینم Dukes و Dodo Seaplane هستن(این یکی هواپیماس:دی)

شما رو نمیدونم ولی من از هرچی بازی بدون هدف خاص رو اصلا دوس ندارم نتیجه اینکه از gta حالم به هم میخوره

چه بازی هایی خوشتون میاد که هدف خاصی رو دارن میشه بگی بدونیم ؟؟
چند تا از این بازی های هدف خاص دار رو بگو !

دوستان relax
D:

برای اینکه اسپم نشه ×_×

اعلام شده کسایی که بازی رو Pre order کردم 1 ملیون دلار in game cash میدن که 500 هزارتا برای بخشه تک نفره هست و 500 هزارتا برای بخش چند نفره .
احیانا اگر از کسانی بودین که روی 3 داشین save هاتون منتقل میشه !
احیانا مثل من روی 3 داشتین و روزهای اول انلاین رو تست کردید و بنا به دلایلی حال نکردید ... 1 ملیون دلار که R* داد به علاوه این 500 تا پیش خرید باید جمع بشه 1.500.000 که خیلی خوب میشه !
به نظرم انلاین بازی محشر شده الان
30 نفر هم عالیه برای سایزه دنیای بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or