قیمت مطمئن باش حداقل 280 ! gta , fifa فقط دیجیتالیقیمت معلوم نشد ؟
فروشنده های ایرانی هم چون این دو بازی خیلی پر طرفدار هستن قیمتاشون رو به سرعت دیگر بازی ها پایین نمیارن. بهترین راه همین دیجتالی است.قیمت مطمئن باش حداقل 280 ! gta , fifa فقط دیجیتالی
قیمت مطمئن باش حداقل 280 ! gta , fifa فقط دیجیتالی
فروشنده های ایرانی هم چون این دو بازی خیلی پر طرفدار هستن قیمتاشون رو به سرعت دیگر بازی ها پایین نمیارن. بهترین راه همین دیجتالی است.
مگه حرف بدی زدم ؟! منظور و بد گرفتی! فک کردی منظورم از دیجیتال از اون روشی شریکی هست که فروشندگان منصف توپخونه استفاده میکنند!با نسل جدید فروشنده های موجود در بازیسنتر اشنا بشید
شما رو نمیدونم ولی من از هرچی بازی بدون هدف خاص رو اصلا دوس ندارم نتیجه اینکه از gta حالم به هم میخوره
شما رو نمیدونم ولی من از هرچی بازی بدون هدف خاص رو اصلا دوس ندارم نتیجه اینکه از gta حالم به هم میخوره
هدفت سری GTA رسیدن به درجه ای از رستگاریست و بس هدفی والاتر از این؟:bighug:شما رو نمیدونم ولی من از هرچی بازی بدون هدف خاص رو اصلا دوس ندارم نتیجه اینکه از gta حالم به هم میخوره
واقعا حیف که هدف نداره ...شما رو نمیدونم ولی من از هرچی بازی بدون هدف خاص رو اصلا دوس ندارم نتیجه اینکه از gta حالم به هم میخوره