Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
فك كنم منظور دوستمون جي تي اي هاي قديمي باشه! راستم ميگه مثلا جي تي اي ٢ حتي ٣ به اون صورت داستان درست حسابي نداشتن و مرحله هاش عمدتا چرت پرت! ولي جي تي اي v نه تنها يه شاهكار صنعت گيم بود، بلكه يه اثر فراهنري، نماد تكنولوژي و تبلور علم رياضي و فيزيك و مهندسي همه و همه با هم بود! و در كنارش يه داستان و گيم پلي زيبا هم درست كرده بودن واسه سرگرم شدن!

تنها شركتي هم كه ميتونه انحصارا تو اين سبك بهترينوباشه راك استاره و بس! يوبي سافت با اون همه سرمايه عظيم و كلي سر و صدا واسه واچداگز يه بازي خيلي معمرلي داد بيرون و خودشو كشته بود به جي تي اي نزديك بشه و واقعا تجربه خوبي بود كه بتونيم به عظمت و قدرت راك استار بيش از پيش پي ببريم و بفهميم كار هر بز نيست خرمن كوفتن

بچه ها اعلام نشده کی نسخه دیجیتالی روی psn میاد ؟ من هر روز چک میکنم تغییری حاصل نشده صفحش . 50 دلار خوبه . خداییش 60 دلار ظلمه . اگه اینطوری راک استار حساب کنه TLOU با اون همه ابهتش و با DLCیاش 50 دلار داد . اگه برای دارندگان پلاس هم تخفیف بیشتری در نظر بگیرن که بی معطلی میزنم تو گوشش دیجیتالی رو

با کمال احترام به طرفداران سری gta اثر گرانسنگ شرکت راک استار، از نظر این حقیر سراپا تقصیر، گل سرسبد بازی های راک استار بازیه فخیمred dead میباشد و بیصبرانه بعد از فیفا:bighug: منتظر نسخه بعدی این بازیه به غایت زیبا میباشم...........((اصفهان - قرن 21 شمسی - حکیم ابوالقاسم گیمر))

بچه ها اعلام نشده کی نسخه دیجیتالی روی psn میاد ؟ من هر روز چک میکنم تغییری حاصل نشده صفحش . 50 دلار خوبه . خداییش 60 دلار ظلمه . اگه اینطوری راک استار حساب کنه TLOU با اون همه ابهتش و با DLCیاش 50 دلار داد . اگه برای دارندگان پلاس هم تخفیف بیشتری در نظر بگیرن که بی معطلی میزنم تو گوشش دیجیتالی رو
نسخه digital که 100% میاد . حالا برای pre order هنوز نیومده بحثش فرق داره ....
قیمتش که ok هست. خودشون کلی Update اینا برای بخشه Online میدن . مشکلی نیست به نظرم D:

فك كنم منظور دوستمون جي تي اي هاي قديمي باشه! راستم ميگه مثلا جي تي اي ٢ حتي ٣ به اون صورت داستان درست حسابي نداشتن و مرحله هاش عمدتا چرت پرت! ولي جي تي اي v نه تنها يه شاهكار صنعت گيم بود، بلكه يه اثر فراهنري، نماد تكنولوژي و تبلور علم رياضي و فيزيك و مهندسي همه و همه با هم بود! و در كنارش يه داستان و گيم پلي زيبا هم درست كرده بودن واسه سرگرم شدن!

تنها شركتي هم كه ميتونه انحصارا تو اين سبك بهترينوباشه راك استاره و بس! يوبي سافت با اون همه سرمايه عظيم و كلي سر و صدا واسه واچداگز يه بازي خيلي معمرلي داد بيرون و خودشو كشته بود به جي تي اي نزديك بشه و واقعا تجربه خوبي بود كه بتونيم به عظمت و قدرت راك استار بيش از پيش پي ببريم و بفهميم كار هر بز نيست خرمن كوفتن
GTA 3 کجا به صورت درست حسابی داستان نداشت ؟ اتفاقا توی زمانه خودش از نظره داستان و مراحل خیلی از بازیهای همگامه خودش جلوتر بود اما کلا سلیقه ای هست خب .
منم توی ساله گذاشته تجربه gta v برام به اندازه tlou و یا حتی read dead خاص نبود اما با این حال بازیه فوق القعاده ای هست. بستگی داره به سلیقه ادم کلا دیگه D:
به نظرم read dead خیلی فوق القعاده تر از gta v بود ! انصافا read dead II باید شاهکاری بشه برای خودش ... اما اومدن gta v روی نسل جدید خیلی خوبه انصافا ! دموشن گرم ..

Ubi توی سری AC خوب عمل کرده ... wd هم اولین سری از این ip جدید هست و نمیشه خیلی منصفانه بود که یه راست با یه بازی مثل gta که سالهاست میاد و ساخته میشه مقایسه بشه ولی wd هم توی نوبه خودش چیزهای جدیدی رو داشت که خب بازیهای دیگه نداشتن ...

به هر حال سلیقه و تجربه و لذت بردن به نظرم خیلی مهمتر از مقایسه و متا ایناست در کل D:

دوستان relax
D:

برای اینکه اسپم نشه ×_×

اعلام شده کسایی که بازی رو Pre order کردم 1 ملیون دلار in game cash میدن که 500 هزارتا برای بخشه تک نفره هست و 500 هزارتا برای بخش چند نفره .
احیانا اگر از کسانی بودین که روی 3 داشین save هاتون منتقل میشه !
احیانا مثل من روی 3 داشتین و روزهای اول انلاین رو تست کردید و بنا به دلایلی حال نکردید ... 1 ملیون دلار که R* داد به علاوه این 500 تا پیش خرید باید جمع بشه 1.500.000 که خیلی خوب میشه !
به نظرم انلاین بازی محشر شده الان
30 نفر هم عالیه برای سایزه دنیای بازی

اره عالی شده سی نفری میریزیم تو Fort Zancudo میزنیم داغونشون میکنیم!!!!
فقط اگه اینترنتمون قد بده
کسی میدونه پینگ با لندن چقدر باشه برای آنلاین این بازی خوبه؟
مال من 170 ـه

دوستان relax
D:

برای اینکه اسپم نشه ×_×

اعلام شده کسایی که بازی رو Pre order کردم 1 ملیون دلار in game cash میدن که 500 هزارتا برای بخشه تک نفره هست و 500 هزارتا برای بخش چند نفره .
احیانا اگر از کسانی بودین که روی 3 داشین save هاتون منتقل میشه !
احیانا مثل من روی 3 داشتین و روزهای اول انلاین رو تست کردید و بنا به دلایلی حال نکردید ... 1 ملیون دلار که R* داد به علاوه این 500 تا پیش خرید باید جمع بشه 1.500.000 که خیلی خوب میشه !
به نظرم انلاین بازی محشر شده الان
30 نفر هم عالیه برای سایزه دنیای بازی

البته پول از اون فاکتورهاییه که توی gta همیشه زیاد داریم :دی

بیشترین انتظاری که من از نسخه PS4 دارم اینه که فریم حداقل روی 30 قفل باشه و پایین تر نیاد ( ببین منه PC Gamer که زیر 60 فریم راضی نمی شم چقدر GTA دوس دارم که به 30 راضی شدم =)) )

بیشترین انتظاری که من از نسخه PS4 دارم اینه که فریم حداقل روی 30 قفل باشه و پایین تر نیاد ( ببین منه PC Gamer که زیر 60 فریم راضی نمی شم چقدر GTA دوس دارم که به 30 راضی شدم =)) )

بیا مولتی ببینم بازم این حرف رو می زنی ؟:d
---
@ آرمان
ماشین و اسلحه و وسیله های دیگه هم منتقل میشه :-/

---
@ آرمان

یه شاتگان گذاشتم صندوق عقب فقط به عشق خودت >:)
منکه هرجایی دیدم همه شاکی بودن با این همه پول تو بخش آنلاین چکار کنن، دیگه از یه حدی که میگذره انگار بی نیاز میشی، هرچند خیلی هارو دیدم رفاقتی آنلاین می زدن پول و اعتبار ببرن بالا :d
در مورد وسیله ها هم گفتن تمام چیزایی که تا حالا برای نسخه نسل قبل اومده تو بازی وجود داره، یه چیزای اختصاصی هم برای شمایی که نسل قبل رو داشتید تو بازی هست
مثل blimp با قابلیت های بیشتر که نمی دونم دقیقا blimp چه قابلیت های بیشتری می تونه داشته باشه :دی

یه شاتگان گذاشتم صندوق عقب فقط به عشق خودت >:)
منکه هرجایی دیدم همه شاکی بودن با این همه پول تو بخش آنلاین چکار کنن، دیگه از یه حدی که میگذره انگار بی نیاز میشی، هرچند خیلی هارو دیدم رفاقتی آنلاین می زدن پول و اعتبار ببرن بالا :d
در مورد وسیله ها هم گفتن تمام چیزایی که تا حالا برای نسخه نسل قبل اومده تو بازی وجود داره، یه چیزای اختصاصی هم برای شمایی که نسل قبل رو داشتید تو بازی هست
مثل blimp با قابلیت های بیشتر که نمی دونم دقیقا blimp چه قابلیت های بیشتری می تونه داشته باشه :دی

:d
اونایی که مینالن با هک پول گرفتن که همش پاک شده :d

چه 30 باشه چه 60 کاره پرتش فک کنم درست حسابی باشه . نباید شاهد افته فریم باشیم کلا. نسخه 3 هم بازی کردم خیلی خوب بود performance بازی .
---
@ آرمان
گفتن save ها میره دیگه D: فک کنم شامله همه چی بشه !_!

قبلا میگفتن dlc زامبی واسش میاد ولی با این تریلر احتمالا زامبی در بازی باشه و نیازی به dlc هم نداشته باشه، نظرتون چیه؟
موجودات فضایی....!!!

قبلا میگفتن dlc زامبی واسش میاد ولی با این تریلر احتمالا زامبی در بازی باشه و نیازی به dlc هم نداشته باشه، نظرتون چیه؟
موجودات فضایی....!!!

شما بازی رو روی کنسولای نسل قبل انجام ندادین؟ :دی
اون چیزی که توی تریلر دیدید توی خود بازی اصلی بود و ربطی هم به زامبی کشی نداره :دی

موجودات فضایی....!!!
اون تریلر که توی بازی بود ...
اما خوده زامبی فک کنم قبلا شایعش بوده که قراره بخشه انلاین اضافه کنن ! جالب میشه.
فعلا خیلی اپدیتها برای بخشه انلاین داشته ! احتمالا ادامه میده مخصوصا الان که برای نسل بعد و Pc داره میاد کلی طرفدارهای بیشتری میان میشینن پای انلاینش. 100% اینا content جدید رو میدن D:
واقعا دمشون گرم با این حجمه کار پرت بازم بازی رو اپدیت کردن و روی پا نگه داشتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or