Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
نمیدونم اول شخص حقیقت داره یا نه ( که فکر نکنم ) اما اگر داره ... جون میده برای رمز Skyfall :دی چقدر حال میده با سرعت از تو آسمون بیای پایین و همه ی شهر هم زیر پاهات باشه :دی

آخرین ویرایش:
فکر کنم اگه حالت اول شخصم بخوان بزارن احتمالا فقط برای رانندگی هست چون تو تریلر e3 یک صحنه از داخل ماشین نشون داد که نمای داخلی ماشین کاملا طراحی شده بود و کیلومتر شمار هم کار میکرد

فکر کنم اگه حالت اول شخصم بخوان بزارن احتمالا فقط برای رانندگی هست چون تو تریلر e3 یک صحنه از داخل ماشین نشون داد که نمای داخلی ماشین کاملا طراحی شده بود و کیلومتر شمار هم کار میکرد

با اینش موافقم...لذت رانندگی رو بیشتر میکنه

تو لینکی که ایلیا جان گذاشته ، چند خط رو پر رنگ سیاه نوشته که یکیش رانندگی به صورت اول شخص هست . ( تمامی وسایل نقلیه رو شامل میشه ! یعنی هواپیما و ... هم هست ) یه دونه دیگه هم بعدش داره که نوشته اگر بخوای روی پاهات بایستی ( یعنی از وسایل نقلیه و ... در اومده باشی و با خود شخصیت داری کاری رو انجام میدی ) اول شخص هم میشه .

آخرین ویرایش:
خب اون کانتنهایی که صفحه قبل بحثش بود واس همس!!! که نسخه نسل بعد رو دارن!!!!
ولی برای اونایی که سیوارو منتقل میکنن تو مولتی پلیر یه گاراژ و سلاح های مفتی میده!!!

iv هفتشه ؟ اگه هفته که نه 7 رو بازی نکردم و نظرم در مورد 7 ندارم خداییش
فکر کنم منظور این دوستمون اینه که GTA IV شماره ی هفتم از بازی هست.
راستش باید بگم که نه! GTA IV همون طور که از اسمش مشخصه شماره ی چهارم بازی هست.
و اون شماره هایی که از GTA ـهای دیگه تا بحال شنیدی اشتباه بوده، مثلا به GTA San میگن GTA 5 (!!!!) در حالی که GTA V میشه GTA 5، یا برای خیلی از نسخه های دیگه این بازی هم شماره گذاشتن.

این ماد ـی که راجع بش صحبت میکنید رسمیه یا غیر رسمی ؟
اگه رسمی باشه که عالیه ! چون من IV رو ماد اولشخص ( غیر رسمی ) میریزم روش واقعا لذتش دو برابر میشه ! حالا اگه رسمی باشه که قطعا کیفیت خیلی خوبی خواهد داشت :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or